Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Ik heb inmiddels wel een excuusmail gekregen met een aanbod voor korting op mijn volgende bestelling! Wat denk jezelf!!! Dat ik nog iets ga bestellen wat ik nie... Toon meer

Mooie kwalitatieve en stijlvolle sokken, die ook nog eens heel snel geleverd werden. Eerst wassen dan dragen. De maatvoering valt ietsje groter uit. Ze dragen comfortabel. Ik kan de sokken absoluut aa... Toon meer

De sokken zijn veel en veels te groot. Lijkt wel maat 53 i.p.v. 41-43. Bovendien kun je niet bellen met klantenservice en email hello@dstinctive werkte ook niet. Graag even contact opnemen met mij.

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Create your own unique pair of high quality personalized socks. Pick a pattern, choose your colors and add your name or initials. We produce your socks sustainably in Italy, 100% free of chemicals and zero waste. Made in Italy, designed by you.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

De sokken zijn veel en veels te groot

De sokken zijn veel en veels te groot. Lijkt wel maat 53 i.p.v. 41-43.
Graag even contact opnemen met mij.

3 maart 2022

Beste Marcel,
Geen zorgen jouw mail is goed aangekomen en inmiddels beantwoord.
Het klopt inderdaad dat de sokken bij ontvangst te groot kunnen lijken, dit komt door ons duurzame productie beleid. De sokken bevatten namelijk elastaan om de mooie stretch en juiste pasvorm te behouden. Elastaan moet echter eerst gewassen worden om perfect op je voet aan te sluiten. We vermelden daarom ook op onze productverpakking "for a perfect fit, wash me first". Maar het kan natuurlijk dat dit niet duidelijk genoeg is overgekomen.
De oplossing is eerst even de sokken te wassen (op 30 graden), daarna moeten ze perfect passen.
De reden dat we dit doen is omdat wij sokken per paar uniek produceren, omdat elk paar sokken bij ons anders is. We kiezen ervoor om samen met jou duizenden liters water per week te besparen door de ontvanger te vragen zelf de sokken even mee te nemen in de gewone was. Zo dragen we ons steentje bij aan het terugbrengen van de verspilling in de mode industrie. Je kunt hier meer informatie over vinden op onze pagina "over onze sokken", de orderbevestiging en de product wikkel om de ontvangen sokken.

Hartelijke groet,

Keurige verzending

Keurige verzending
Mooie dunne sokken, wel lang

15 februari 2022

Antwoord van dstinctive

Hi Martine, bedankt voor je review en de feedback!

Fijne dag,

Echt leuke sokken

Echt leuke sokken. Snel geleverd. Prima kwaliteit

14 februari 2022

Antwoord van dstinctive

Bedankt voor de leuke review Coby-An!
Geniet van de sokken.

Sofia | dstinctive

Goede kwaliteit en leuk om te geven!

Heeeel blij met m’n nieuwe sokken! Goede kwaliteit en de maat is top na het wassen. Veel keus online (leuke middagbesteding) en bezorging binnen 4 dagen. Ook perfect om als kado te geven. Vrienden waren heel blij met hun gepersonaliseerde kerstsokken!

25 januari 2022

Antwoord van dstinctive

Van dit soort reviews worden we heel blij Rebecca! Goed om te horen dat iedereen zo enthousiast was :)

Verjaardagscadeau voor mijn zoon

Ik heb deze sokken voor mijn zoon zijn verjaardag gekocht. Hij vond ze erg mooi en was er heel blij mee. Ze pasten perfect. En de kleuren vond hij ook heel mooi met een grote letter A erop. De eerste letter van zijn voornaam.

12 januari 2022

Antwoord van dstinctive

Dag Marja, wat leuk om te horen! Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je zoon veel plezier van zijn sokken heeft!

Fijne dag,

Sofia | dstinctive

Verkeerde maat maar goede service!

Ik bestelde de verkeerde maat en Elisa zorgde ervoor dat ik uiteindelijk de goede maat bezorgd kreeg.
Top!
Ze reageerde snel op mijn e-mail en was erg behulpzaam!
Daarnaast was ze erg vriendelijk.

4 januari 2022

Antwoord van dstinctive

Dankjewel Margriet voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat Elisa je zo goed geholpen heeft en je tevreden bent. Fijne dag!
Sofia
customer service | dstinctive

Super sokken

Super sokken. Vlotte levering.

1 december 2021

Antwoord van dstinctive

Bedankt voor je mooie review Marieke! Veel plezier met het geven van de sokken :)

prima!

mooie sokken en snelle levering

15 november 2021

Antwoord van dstinctive

Bedankt voor je review! Veel plezier met de sokken!

Mooie kwalitatieve stijlvolle sokken en…

Mooie kwalitatieve en stijlvolle sokken, die ook nog eens heel snel geleverd werden. Eerst wassen dan dragen. De maatvoering valt ietsje groter uit. Ze dragen comfortabel. Ik kan de sokken absoluut aanbevelen!

20 oktober 2021

Antwoord van dstinctive

Bedankt voor je review Ellen! De sokken zullen perfect passen na de eerste wasbeurt. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe sokken!

Top!

Super leuke sokken, snel geleverd in een mooie verpakking :)

6 juli 2021

Antwoord van dstinctive

Leuk om te horen! Veel plezier met je nieuwe sokken :)

Heel origineel

Heel origineel. Leuk om te hebben of te geven. Heel veel keuze en ook de kwaliteit is goed. Snelle en correcte levering door DHL.

20 juni 2021

Antwoord van dstinctive

Bedankt voor je leuke reactie Louis! Veel plezier met je sokken :)