afzetting
mensen worden afgezet .als men deel wil op vragen is alles na weekend wachten plots verdwenen .
wast te verwachten total fake
A fully regulated and licensed broker (CySEC License Number 145/11) providing Market Maker execution which ensures no conflict of interest with our client trades. Offering a diverse range of tradable assets from Forex Currencies, Global Indices, Stocks and Commodities on MetaTrader 4, one of the most popular trading platforms available to investors today.
Limassol, Cyprus
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
wast te verwachten total fake
het zijn bedriegers dat is zeker, ook ik heb me laten vangen aan beloftes maar kan nu niet meer op hun site met mijn aanmeld gegevens. dure les
Ook wij zijn gewoon ordinair bestolen !!!!!!!
Ook wij werden eerst begeleid door een uiterst vriendelijke Mr Amer,die elke week belde om situatie door te nemen en uit te leggen.
Ook wij eerst €2500,- gestort en paar dagen later konden we €400,- “winst” opnemen ( withdraw)
Het vertrouwen was gewekt bij ons.
Op een gegeven moment werd ons welhaast’dwingend’ geadviseerd veel meer te storten,want Equador ging over op bitcoins als nationaal betaalmiddel of currency
Dit bleek niet goed te gaan en om ons geld nog te redden moesten we weer enkele duizenden euro’s storten, anders zouden we al het reeds ingelegde geld kwijt zijn !!
Bij het eerstvolgende telefoongesprek gaf Amer ons over aan ‘zijn manager’ Mr Robert.
Zo mogelijk nog aardiger en behulpzamer
Zijn belofte was,dat als we nog éénmaal drieduizend euro zouden storten,dan was dat alleen om de ‘inschrijvingen’ te beschermen en er zou niets van dit geld opnieuw geïnvesteerd worden. In het overzicht van de Dualix-account kon je ook zien dat het de goede kant op ging…..€8000,- !!!!!!!
Dus wij een verzoek tot withdraw ingediend, mede met goedkeuring van Mr Robert, van €2000,- ,opdat we dan al wat geld terug terug hadden
Bericht van Dualix, dat het geld ‘was bounced back due to some bankissue’
Maar we konden altijd bellen en of e-mailen dan wel chatten……
Helaas zijn ze vanaf dat moment totaal onbereikbaar.
Heb eigenhandig nog een verzoek tot withdraw ingediend voor het totale bedrag wat dan nog op mijn account stond.
Vreemd genoeg na één dag reactie van Dualix dat ze er direct mee aan de slag gingen en ‘the proces will be completed Within a businssday….’
Dit is inmiddels 5 dagen geleden …….
Uiteraard is het op geen enkele manier meer mogelijk om contact met ze te krijgen ….
Het heeft ons echt héél veel geld gekost !!!
Schandalig!!
Probeer het nu maar eens terug te krijgen……
Eerst was Amer mijn manager bij dualix maxigreed een zeer vriendelijk man. Altijd zeer behulpzaam. Ik heb 2500 euro geïnvesteerd waarvan ik eens 350 euro winst terug van opgenomen heb. Nu onlangs kreeg ik een mail dat dualix M. geen licentie meer krijgt om te onderhandelen met klanten en dat we voor 29.11.2021 ons geld moeten terugvragen. Ik heb op 25.11.2021 een teruggave van mijn geld gevraagd en heb tot op vandaag 30.11.2021 nog steeds niks terug gekregen!!! Het zijn bedriegers. Ik vrees ervoor of ze zijn ervandoor met al mijn geld. Ik krijg niemand aan de lijn als ik bel en geen antwoord op mijn mails. Is er nog iemand gedupeerd in België?