duamir - everyday confidence

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Hetgeen ik had besteld was niet meer op voorraad. Inplaats dat ik netjes mijn geld retour zou krijgen werd er een tegoedbon gegeven met een ultimatum van een paar dagen!! Never nooit meer bestel ik bi... Toon meer

Duamir.com!Wat een topbedrijf!Kk bestelde een product van hun website en het duurde niet eens. Prachtige bodysuits,mooie kleuren. Ik kwam de reclames meerdere keren tegen dus meteen maar besteld. Shap... Toon meer

Everyday confidence. Door vrouwen voor vrouwen. Duamir draait om het benadrukken van je unieke stijl en het uitstralen van zelfvertrouwen. Met een scherpe focus op kwaliteit en design, is ons merk snel uitgegroeid tot een geliefde keuze voor vrouwen die hun lichaam willen flatteren en zichzelf willen omarmen.

Schending van onze richtlijnen

Tegoedbon met ultimatum

Hetgeen ik had besteld was niet meer op voorraad. Inplaats dat ik netjes mijn geld retour zou krijgen werd er een tegoedbon gegeven met een ultimatum van een paar dagen!! Never nooit meer bestel ik bij jullie.

26 april 2026

super goed

super goed, klantenservice help me super en kon makkelijk omruilen, heb al meerdere keren besteld en keer op keer top.

13 april 2026

Al eerder deelde ik een recensie over…

Al eerder deelde ik een recensie over dat ik een pakketje retour had gedaan en mijn geld niet terug kreeg. Ik was bereid de recensie te verwijderen zodra dit zou worden opgelost. Duamir nam contact met mij op en zou het in orde gaan maken. Inmiddels zijn we nu al twee weken verder en heb ik geen reactie gekregen op mijn mails. Oftewel nog een keer blij gemaakt met niks.. ik zou hier niks bestellen want met retourneren krijg je blijkbaar niet je geld terug en je pakketjes komen kapot en vies binnen. JAMMER!

15 april 2026

Geen terugbetaling…

Heb een body besteld maar had niet de juiste maat besteld. Dus heb het geroutineerd. Tot de dag van vandaag nog steeds niet mijn geld terug gekregen. En al 2 e-mails gestuurd. Ben erg teleurgesteld wil graag mijn geld terug…

14 april 2026

Vreemde communicatie en mindere kwaliteit

Bij mijn eerste keer bestellen was er 1 body gescheurd. Nadat ik het retour gestuurd had duurde het heel lang voordat ik contact kreeg dat vond ik erg jammer. Pas na de eerste recensie die ik geschreven heb namen ze contact met mij op. Terwijl ik al eerder gemaild heb en berichten heb achtergelaten via de site.

Uiteindelijk opnieuw kunnen bestellen. Ik hoopte dat het dit keer goede kwaliteit was en dat als dat niet zo was de communicatie beter zou gaan. Ik heb alles weer gepast en ik ben gewoon absoluut niet tevreden over de kwaliteit. Dus ik ga het weer terugsturen.

Bij de tweede keer terugsturen was het contact dus wel goed, maar bleven ze wel steeds aandringen dat ik mijn recensie moest veranderen. Dit heb ik nu dus gedaan maar het voelt wel een beetje gek. Alsof ze me alleen maar wilden helpen zodat ik een goede recensie achter ging laten.

Maar ik blijf eerlijk en ik vind de kwaliteit gewoon niet goed.

28 maart 2026

Na een eerdere bestelling die niet…

Na een eerdere bestelling die niet beantwoorde asn mijn verwachtingen heb ik hele goede service ervaren! Er is goed met mij mee gedacht om tot een goede oplossing te komen. Top!

8 maart 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn dat we met je mee hebben kunnen denken en tot een goede oplossing zijn gekomen. Dat waarderen we enorm.

Lisa - Team Duamir

Iets beter de maten uitleggen

Vlug bezorgd maar wat fijn zou zijn om wat beter de maten uitteleggen ik zat te twijfelen tussen de s en de m. En schrok wel hoe klein de s was maar toen was die al binnen

26 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat te kiezen en nemen je feedback over de maatinformatie zeker mee om dit nog duidelijker te maken. Mocht je ooit twijfelen, dan helpen we je natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste maat.

Lisa – Team Duamir

Top product en service

Ik ben heel erg blij met mijn Diba Seamless BH's. Ze zitten heerlijk, geven goede steun en dat zonder beugel of knellingen. Het bedrijf leek op het eerste gezicht een dropshipper, geen idee waar het product vandaan komt maar de service is in ieder geval geweldig, bij vragen word je snel en professioneel geholpen. Kan dit bedrijf iedereen aanraden.

4 maart 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Diba Seamless BH's en dat ze de steun en het comfort geven waar we voor staan. Ook geweldig om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling 💛

Mooi materiaal goede pasvorm

Mooi materiaal goede pasvorm, snelle levering

4 maart 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal, de pasvorm en de snelle levering 💛

Lisa - Team Duamir

Blij verrast door support in grote cupmaat

Was in eerste instantie teleurgesteld omdat ik via Instagram via allerlei filmpjes werd gelokt door een aanbieding 3 halen, 2 betalen. Maar als ik doorklikte bleek dit niet het geval te zijn. Na een aantal opmerkingen gemaakt te hebben bij deze filmpjes kreeg ik ineens een mail waarin Duamir aangaf dat zij veel teleurgestelde klanten had die misgegrepen hadden en daarom een extra aanbieding wilde doen. Namelijk 2+2 gratis. Dit was uiteraard een goede deal. Ik heb wel even het retourbeleid bekeken voor het geval ik toch niet tevreden zou zijn en het retour wilde sturen. Dit kon en zou mij alleen verzendkosten kosten dus dat risico wilde ik wel nemen. Uiteindelijk besteld en binnen 2 dagen had ik de 4 bh’s in huis. Ben heel positief verrast. Ik heb een grote cupmaat (G/H) en dan verwacht je niet dat een bh zonder beugels zo’n goede steun en push-up effect kan geven. En het fijnste is nog dat je niet voelt dat je em aan hebt. Zeker voor vrouwen met grote cupmaat is dat bijna onmogelijk. Ik zou deze bh’s dan ook zeker aanraden, zeker voor vrouwen met een grote cupmaat die niet altijd een knellende bh aan willen en net zoals ik direct de bh bij thuiskomst uit willen trekken. Dit is echt een bh die je lekker onder je joggingpak aan kunt en niet voelt dat je em draagt

24 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor het uitgebreid delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat de eerste indruk rondom de actie teleurstellend kon zijn, en we waarderen het dat je dit hebt aangegeven. Fijn om te horen dat onze extra aanbieding dit heeft kunnen herstellen en dat je uiteindelijk zo positief verrast bent door de pasvorm en het comfort. Zeker bij een grotere cupmaat betekent dit enorm veel voor ons om te lezen 💛

Lisa - Team Duamir

Het heeft lang geduurd voor ik reactie…

Het heeft lang geduurd voor ik reactie heb ontvangen, maar uiteindelijk hebben ze het heel goed opgelost. Dank je wel!

20 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor je review! Onze excuses dat het wat langer duurde voordat je een reactie ontving, maar we zijn blij dat het uiteindelijk goed is opgelost. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in Duamir 💛

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit stof en stevige ondersteuning zonder dat het knelt. Levering was op tijd. Contact met de klantenservice verliep soepel.

18 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor je fijne review! Wat mooi om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, ondersteuning én onze service. Daar doen we het voor 💛

Lisa - Team Duamir

Snel ontvangen.De bodysuits zitten…

Snel ontvangen.De bodysuits zitten perfect. Prettig en doen wat ze moeten doen. Omdat ik de ruilprocedure niet goed snapte heb ik contact gehad met support desk van Duamir. Daar ben ik heel vriendelijk en adequaat geholpen. Ze dachten met mij mee en hebben zich zeer coulant naar mij opgesteld en meegedacht. Echt perfect.

9 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat de bodysuits perfect zitten en doen wat ze moeten doen. We zijn ook blij dat ons team je prettig heeft kunnen helpen bij de ruilprocedure. Dank voor je vertrouwen in Duamir 💛

Lekkere strakke body's

15 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Zó fijn om te lezen, dank je wel! 🤍
We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze strakke body’s — precies waar we het voor doen.
Mocht je ooit vragen hebben of advies nodig hebben, dan staat Nathilia van team Support met liefde voor je klaar.
Heel veel draagplezier gewenst! ✨

Oplossing vermist pakket

Pakket niet ontvangen door de bezorger , duamir helpt mee voor een oplossing door het opnieuw op te sturen. Dat is service👍

13 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Dank je wel voor het delen van je ervaring! 🤍
Wat vervelend dat het pakket niet was aangekomen, maar fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. We doen er alles aan om dit soort situaties netjes op te lossen, dus super om te horen dat je dit als goede service hebt ervaren 👍
Heel veel plezier met je bestelling en dank voor je vertrouwen in Duamir! ✨

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging
Love it

17 januari 2026

Dank je wel! 🤍
Super fijn om te horen dat de bezorging zo snel was. Enjoy your order - love it! ✨

Zeer tevreden!

Door hormonale verandering in mijn lichaam de afgelopen jaren veranderd. Deze bodysuit geeft fijne ondersteuning zonder oncomfortabel te zijn en laat me me weer zelfverzekerd voelen. Ook de klantenservice was attent en behulpzaam. Zeer tevreden!

5 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Wat een prachtige review, dank je wel 🤍
Wat fijn om te horen dat de bodysuit je precies die ondersteuning geeft die je nodig hebt, zónder in te leveren op comfort. En nog mooier dat het je helpt om je weer zelfverzekerd te voelen - dat is precies ons doel.
Ook bedankt voor je lieve woorden over onze klantenservice, die geven we met liefde door aan het team.
We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Heel veel draagplezier! ✨

Top kwaliteit

Voor het eerst besteld & echt super tevreden over de bodies. Zitten mega comfy en voelen zacht aan. Kwaliteit is super en snelle verzending! Raad deze webshop zeker aan!

2 februari 2026

Antwoord van duamir - everyday confidence

Wat een heerlijke review, dank je wel! 🤍
Wat fijn dat je eerste bestelling meteen zo goed is bevallen. Super om te horen dat de bodies mega comfy zitten, zacht aanvoelen én dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle verzending.
Dank je wel voor het aanraden van onze webshop — dat waarderen we enorm. Heel veel plezier met je bodies en graag tot de volgende keer! ✨

Nathalia
Team Support