duikcursus.nl Reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ontzettend matig zeer gestrest en…

Ontzettend matig zeer gestrest en onvriendelijk , ik kan wel naar mijn geld fluiten

14 februari 2024
Logo duikcursus.nl

Antwoord van duikcursus.nl

Wij zijn niet bekend met Rob Drenthe en deze persoon schrijft dan ook meerdere negatieve reviews bij andere bedrijven. Rob Drenthe is dan ook nog nooit bij ons geweest voor een duikcursus.

Top ervaring!

Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!

21 juli 2023

Professioneel, goed begeleide complete "Padi Open Water" duikcursus in zwembad en buitenwater op een fijne locatie.

Bij Bart van Duikcursus.nl hebben wij in Nederland onze Padi Open Water Diver Cursus gedaan.

Deze Padi duikcursus wordt gegeven op recreatiepark "De Achterste Hoef" Troprijt 10, 5531 NA in Bladel.

Bart is een enthousiaste en uiterst professionele duikinstructeur (Master Scuba Diver Trainer).

Het mail- en telefonische contact verliep prettig en snel. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een twee of driedaagse cursus waarbij je wordt getraind om veilig en zelfstandig met je buddy een zogenaamde open water duik te kunnen maken.

De cursussen worden gegeven in groepje van maximaal 5 personen. Als je wilt kun je ook als tweetal komen en een meer "prive-les" krijgen. Dit laatste hebben wij gedaan.

Het theoriegedeelte doe je desgewenst vooraf (online). Ter plekke doe je nog wel een korte toets om te checken of je het allemaal weet.

Na een korte briefing en uitzoeken/passen van de benodigde wetsuits ga je naar het verwarmde zwembad. Voldoende faciliteiten om om te kleden, sanitair en douches.
Afhankelijk van je eigen kunnen/vaardigheden en je buddy ga je de verschillende duikvaardigheden oefenen. Bart legt alles nauwkeurig en heel rustig uit. en doet de opdracht voor. Je kunt vragen stellen.
Dan voer jezelf de opdrachten en oefeningen uit. Niets ontgaat Bart en hij wijst je op een positieve manier op zaken die je nog kan verbeteren.

De rust die hij uitstraalt en stapsgewijze manier van lesgeven, maakt dat je al snel voorderingen maakt en dingen durft.

Tijd voor een lunch. Op het terrein is er indien nodig een prima restaurant, een snackbar en een kleien supermarkt. Je eigen lunch meenemen is ook geen probleem. Bart zorgt voor koffie.

In de middag maak je twee duiken in de recreatieplas op het terrein. Hier oefen je nogmaals de vaardigheden die je eerder in het zwembad ook hebt gedaan.

Het zicht in de plas reikt niet ver en het kan wat dieper wat frisser zijn. Dat maakt het ten opzichte van tropische oorden soms wat lastiger als beginnende duiker.
Maar grote voordeel is als je het hier kan, dan kan je het in warmer water met veel meer zicht zeker ook. Andersom is dat niet altijd het geval.

Ook hier weer voldoende schoon sanitair, douche- en omkleedfaciliteiten. Het ziet er allemaal keurig uit en wordt goed 5 sterren onderhouden.

Als je van wat verder weg komt en wilt overnachten, dan kan dat op het terrein van "recreatiepark De Achterste Hoef" of een hotel in de buurt.

Dag twee heeft dezelfde opbouw.

Tussen de duiken door is er tijd voor een gezellig praatje met medecursisten en de instructeurs (Bart) dat echt niet alleen over duiken hoeft te gaan.
Bart is gezellig en sociaal als het kan (in de pauzes) en uiterst professioneel en accuraat als het moet (in het water/les).

Het (duik)materiaal waar Bart mee werkt is KEURIG onderhouden, schoon en van hoge kwaliteit. Dat zie je in het buitenland wel eens anders.
Hoewel wij meer dan prima Engels spreken en verstaan is het toch wel prettig om in het Nederlands les te krijgen en vragen te stellen.
Gelukkig heeft Bart aan een half woord genoeg en kan hij haarfijn een voor jou begrijpelijk antwoord geven.

Er is als je wilt een kleine duikwinkel waar je wat duikspullen kan kopen.

Wij hebben heel veel (vaardigheden) geleerd in deze dagen en kunnen het iedereen (die een Padi-duikcursus wil gaan volgen) zondermeer aanraden om bij duikcursus.nl duiken te gaan lereen.

Bart nogmaals bedankt!!

18 juni 2023