Super snelle levering met extra (gratis) geleverde miniaturen. De kwaliteit van de figuren is superieur t.o.v. andere poppetjes die ik via andere winkels heb gekocht: veel steviger en allemaal inclusi... Toon meer
Pieter heeft een zeer uitgebreid assortiment aan mini's en hanteert ook nog eens zeer lage prijzen voor de kwaliteit die je krijgt. Het contact met Pieter, de eigenaar, verliep erg soepel en hij reage... Toon meer
Een half jaar geleden voor het eerst mini's besteld voor een IRL DnD sessie en toevallig via etsy bij dungeonhero uitgekomen. Ik had voor een OneShot echter specifieke verzoeken om mini's op een an... Toon meer
Snelle levering en goede mini's. Wij hebben de bomen en rotsen besteld. Goede kwaliteit!
We are DungeonHero, a small family run business that focusses on enriching your tabletop experiences with high quality tabletop miniatures and terrain. We also provide high quality 3D printing services for sharp prices.
Doctor Schaepmanstraat 31, 3438AW, Nieuwegein, Nederland
- +31623778082
- info@dungeonhero.nl
- dungeonhero.nl
Beste stock figuurtjes in europa
2de keer dat ik bij hun koop, zeer tevreden over zowel prijs als kwaliteit,
Ze zijn zeer aan te raden voor iedere DM die nood heeft aan stock figuurtjes. Alle minis zijn stevig van structuur en duidelijk herkenbaar, maar niet te gedetailleerd dat schilderen een te heraclese taak lijkt
Goede kwaliteit en goede service
Ik had voor een OneShot echter specifieke verzoeken om mini's op een ander/groter formaat te printen dan dat op de site stond. Via de mail had ik snel contact en in overleg mijn wensen precies op orde gekregen. Contact is snel, beleefd en denkt met je mee om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt hebben.
Deze week een extra set grotere mini's bijbesteld en wederom zeer tevreden over de verzendtijd en de kwaliteit van de mini's. Een sterke aanrader om bij te bestellen!
Uitstekende kwaliteit en service
Tot zo ver drie bestellingen ontvangen en de vierde is alweer bijna onderweg. De kwaliteit van de mini's is uitstekend, de levertijd is super snel en de eigenaar van de winkel is aardig en behulpzaam indien je vragen hebt. Ik heb bij een aantal verschillende winkels binnen Nederland mini's besteld, en deze is tot nu toe veruit het beste!