Boeven en politie met wagen + wat kleine dingen besteld. Hele leuke prijsjes voor vintage duplo die nog in hele goede staat zijn. Is het wat beschadigd staat het vermeld. Snelle verzending en duideli... Toon meer
Het was even zoeken en puzzelen op de website maar alle stukjes die we misten kunnen vinden tegen een zeer nette prijs. Aankoop en verzend proces ging duidelijk, netjes en snel. Zeer vriendelijke c... Toon meer
Uitstekend bedrijf! Top producten nette prijs kwaliteit verhouding. Goede website voorlichting met e-mails over je bestelling en levering. Er waren zelfs extra echt bruikbare onderdeeltjes bijgedaan a... Toon meer
Mijn kleinzoon speelde altijd met het Duplo van onze kinderen toen zij nog klein waren. Natuurlijk ontbraken er inmiddels stukken. Op Dupl-O-line staat alles keurig met foto’s gerubriceerd dus hadden... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Webshop in tweedehands duplo.
Nederland
- dupl-o-line.nl
Groot assortiment, snelle levering
Groot assortiment. Mooie presentatie. Gebruikersvriendelijke website. Snelle reactie + levering (kon ook ophalen bij de verkoper).
Duplo voor de Kinderboekenweek
Voor de Kinderboekenweek met thema geschiedenis had ik Duplo poppetjes nodig van de oertijd, de riddertijd en het heden. Goed kunnen slagen. Het ziet er echt goed uit allemaal. Pakket netjes op tijd binnen met een extra Duplo item en een mooi kaartje. Top service, heel erg blij mee!
prima service
prima service, groot assortiment, erg handig om bestaande sets compleet te maken
Een goed bruikbare site
Een goed bruikbare site. Fijn dat er b producten zijn en het ziet er netjes uit. Keurig op tijd bezorgd. Mijn complimenten
Aanrader!
Vanmorgen besteld en een paar uur later kon ik het al ophalen. Grote keus voor een zeer schappelijke prijs! De blokken zien er prima uit (sommige zelfs nog bijna nieuw). En alles keurig verzorgd! Plezierig mail-contact. Klasse!!
Wij zijn heel tevreden over deze winkel
Fijne en overzichtelijke website met een groot aanbod van tweedehands duploblokjes en duplo-accessoires. De producten zijn duidelijk omschreven en goed te vinden in het menu of op verschillende zoektermen.
De bestelling was snel verzonden en netjes verpakt. De duplostukjes zijn mooi en schoon.
Wij zijn erg tevreden over deze winkel en we gaan hier zeker vaker bestellen als we er aan toe zijn om onze verzameling uit te breiden.
Zeer tevreden over deze webwinkel.
Zeer tevreden over deze webwinkel.
Snel en prettig contact. Duidelijk welke dagen er verzonden wordt. Snelle levering, mooie kwaliteit. Je krijgt wat je besteld hebt, keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.
Snelle en goede kwaliteit
Snelle en goede kwaliteit, ideaal voor in de klas om zinsontleding te oefenen.
Superveel duplo-onderdelen
Superveel duplo-onderdelen. Ook veel onderdelen die horen bij 'oude' sets. Superhandig en overzichtelijke site. Het ophalen was ook snel geregeld. I.v.m. corona niet alles bekeken maar alles was zoals besteld en zelfs een leuke attentie als bedankje erbij. Kortom, leuke website, aardige verkoopster en goede/snelle service.
Ideaal: duplo op maat!
Kleinzoon van bijna 3 had al twee oma's en één opa geïdentificeerd in zijn duplo-verzameling, maar deze opa zat daar niet nog niet bij 😙. Die vond ik dus met wat toebehoren prima bij Dupl-0-line: een uitkomst dat je zelf kunt selecteren wat je nodig hebt! En prima levering: alleen betalen als het er echt is, met snelle bevestiging en verzending. Aanrader!
Prettige communicatie en afspraken…
Prettige communicatie en afspraken worden nagekomen.
Snelle levering & hele mooie producten
Snelle levering & hele mooie producten.
Mijn zoon is verlieft op jullie site wilde alles wel kopen. Ik weet waar ik moet zijn voor zijn verjaardagscadeautjes. Gewoon Super
Vlotte communicatie en verzending
Vlotte communicatie en verzending, een aanrader!
Beetje oubollige site en geen online betaalmogelijkheden. Wel uitgebreid assortiment en levering
Site komt een beetje oubollig over. Ook het feit dat je niet direct online kan betalen, maar achteraf moet wachten op een mail met betaalgegevens is niet echt meer van vandaag de dag.
De producten zijn verder top en het was redelijk snel in huis. Ook zat er een leuk presentje bij.
De verpakking mag wel iets professioneler ipv een herbruikbare doos.
Absoluut betrouwbaar
Vriendelijke dame, je mag de spullen bij haar thuis ophalen. Absoluut betrouwbaar.
Leuk aanbod en goede levering
Leuk aanbod van duplo onderdelen, goede communicatie en bezorging op tijd zoals aangegeven in emails. Ik hou het aanbod zeker in de gaten voor mooie nieuwe aanbiedingen
Levering DUPLO.
Site is zeer overzichtelijk en handig in gebruik.
Duplo is duidelijk gefotografeerd.
Eventuele mankementen worden helder beschreven.
Duplo is in zeer correcte staat.
Fijn mail-contact.
Degelijke verpakking van de Duplo.
Het meegezonden extraatje is súper !!
Uitstekende service
Goede kwaliteit product, snelle levering en uitstekende informatievoorziening
Goede kwaliteit Duplo
Goede kwaliteit Duplo, eerlijke foto's, uitstekende communicatie en service. Een aanrader.