Dutchhairclinic Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Een jaar geleden haar transplantatie gedaan. afspraak van aantaal haren met wat ze gedaan heb was totaal anders wat we gesproken hadden (Het was minder. Dat kan ik duidelijk zien naar een jaar van het... Toon meer

Ik ging in maart naar Istanbul voor mijn operatie en inmiddels zijn er 10 maanden voorbij en ik had geen beter resultaat kunnen verwachten! Ben nu al hartstikke blij en raad dit zeker aan voor de mens... Toon meer

Ik ben altijd netjes geholpen tijdens het gehele proces. In het begin werd ik goed begeleid en kreeg ik alle nodige informatie die ik wilde weten. Ook na loop van tijd kreeg ik altijd duidelijk an... Toon meer

Haartransplantatie gedaan, en geneezing ging niet vlot genoeg bij mij, moest dus terug komen naar Hoofddorp. Zij hebben er alles aan gedaan om de genezing te versnellen en met succes. Bedankt Dutch C... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Haartransplantatie Dutch Clinic

Uitstekende ervaring bij Dutch Clinic waar ik in november 2020 mijn haartransplantatie heb laten uitvoeren. Na meerdere consulten bij verschillende klinieken heb ik uiteindelijke voor Dutch Clinic gekozen vanwege de heldere communicatie vanaf het eerste contactmoment en het uitgebreide nazorgplan. Zonder enige druk wordt er een eerlijk verhaal geschetst en ligt de keuze altijd bij de patient, de expertise van drs. Deniz Akdogan geeft daarbij zeer veel vertrouwen en geruststelling.

Na een uitgebreid consult heb ik uiteindelijk mijn behandeling ingepland. Op de dag van de behandeling wordt de dag rustig doorgenomen en voel je je de gehele dag in een veilige en vertrouwde omgeving. De eventuele spanning voor de verdoving/behandeling wordt op een prettige manier weggenomen door dokter Deniz en de gehele dag is er sprake van heldere en voldoende communicatie over de vorderingen van de behandelingen. Een lange zit maar geen moment vervelend!

De kwaliteit van Dutch Clinic laat zich nogmaals zien in de uitstekende nazorg na de behandeling. Vanaf het moment dat je de kliniek uitloopt is geen vraag te veel en staat dokter Deniz en het team (bijna) 24 uur klaar om alle vragen te beantwoorden en tips te geven om een zo spoedig mogelijk herstel te bevorderen. Meerdere controles in de kliniek met de dokter geven daarnaast ook veel vertrouwen in een goede afloop.

Kortom, een uitstekende behandeling en uitstekende nazorg maken mij een zeer blije patiënt. Dank voor alles!

25 november 2020

Een top ervaring en resultaat bij de Dutch hair clinic

Enkele jaren geleden dacht ik na over een haartransplantatie omdat ik een litteken (na ongeval) achter op mijn hoofd had. Ook wilde ik mijn sinds mijn jeugdjaren aanwezige inhammen wat verkleinen. Toen ben ik bij een kliniek in Veldhoven geweest, maar daar had ik niet z'n goed gevoel bij. Het intakegesprek voelde als een verkooppraatje ipv een consult. Nu enkele weken geleden wilde ik toch graag een transplantatie. Ik kon zeer snel terecht voor een consult, Dr Deniz stond mij professioneel te woord. Heeft mijn haar, donorgebied en plek van transplantatie goed onderzocht. Ook werd ik ruim geïnformeerd over de procedure en kans van slagen (ivm mijn litteken wat verminderd doorbloed is). 2 weken later op 10-11 kon ik al terecht. De procedure verliep goed en er werd constant begeleiding gegeven. De dag na de ingreep ben ik op controle geweest. En vandaag zojuist de 3e controle gehad. Ondanks dat ik zelf kan zien dat het de goede kant op gaat (ik ben zelf verpleegkundige) is het toch fijn dat er regelmatig een professionele controle is. Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, de geboden begeleiding en natuurlijk het resultaat. Ik zou iedereen de Dutch Hair clinic aanraden! Bedankt

24 november 2020

Dutch Hair Clinic; de place-to-be voor een haartransplantatie!!

Na jaren van twijfel over mijn dunner wordend haar heb ik dan toch de knoop doorgehakt. Voor mijn haartransplantatie heb ik mij breed georiënteerd door vijf verschillende klinieken te bezoeken en bij ieder een consult aan te vragen, uiteindelijk ook bij Dutch Hair Clinic.

Dutch Hair Clinic steekt, er op alle fronten, met kop en schouders bovenuit. Vanaf het eerste contact, het consult maar ook tijdens de behandeling heeft het team van Dutch Hair Clinic enorm haar best gedaan om mij te helpen en gerust te stellen. Dr. Deniz en zijn team helpt je echt met passie. Niets is te veel gevraagd en het team is heel gastvrij.

Nu is het bijna een week geleden dat ik de behandeling heb ondergaan. Het enige dat even wennen is, is het weekje slapen op de rug. Verder gaat het met de dag beter en heb ik geen last meer van pijn. Ik kijk uit naar het resultaat maar weet zeker dat dit goed zal komen!!

Mijn dank gaat uit naar het gehele team van Dutch Hair Clinic, enorm bedankt!!

22 juli 2019
Logo Dutchhairclinic

Antwoord van Dutchhairclinic

Beste Yannick,

Wij danken u voor uw review en wensen u heel veel succes tijdens uw herstel.

Dr Den

Een geweldige ervaring bij Dutch…

Een geweldige ervaring bij Dutch Clinic. Vanaf het eerste moment werd je serieus genomen en niet afgewimpeld met een verkooptruc of een onpersoonlijk gesprek. Drs. Deniz, nam tijdens het consultgesprek, zeer ruim de tijd. Hij legde de mogelijkheden uit en gaf ruim de tijd om vragen te stellen.

Na afloop van het gesprek legde hij uit dat ik zelf de beslissing moest nemen of ik wel of geen haartransplantatie wilde. Hij liet mij een eigen keuze maken, dat vond ik zeer prettig. En legde geen enkele druk op deze beslissing, hij benadrukte dat ik de tijd moest nemen voor deze beslissing en koppelde hier geen termijn aan vast.

De tussentijdse vragen die bij mij opkwamen werden goed, snel en duidelijk beantwoord door de medewerkers van Dutch Clinic. De bereikbaarheid is top, geen vraag is hen teveel.

Natuurlijk komt er dan ook een behandeldag. Ik heb voor een behandeling gekozen met 2.500 grafts. Deze viel zeer mee, de meeste spanning die ik had was voor de verdoving. Door goede uitleg en communicatie viel dit reuze mee! De behandeling verliep zeer prettig, snel en de uitleg over de nazorg was duidelijk. Hier kan een ‘gewoon ziekenhuis' een voorbeeld aan nemen!

Na de behandeling was er nauwelijks sprake van het ervaren van pijn, deze werd goed onder controle gehouden met behulp van de medicatie. Hetgeen dat het meeste tegenviel was het slapen op de rug een week lang. Dit is natuurlijk iets wat niet aan Dutch Clinic heeft gelegen. Dit zal bij iedere behandeling zo zijn. Na een week was ik al weer aan het werk, op kantoor. Het herstel ging heel snel.

Mocht je twijfel hebben (die had ik destijds ook)? Dan zou ik iedereen willen adviseren om bij Dutch Clinic een consult te plannen. Daarna maak je zo de keuze voor een behandeling bij Dutch Clinic. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat, maar dat zal vast en zeker goed komen. Super bedankt Drs. Deniz en team!

22 maart 2019
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)