Kozijnen laten plaatsen, super snelle levertijd. Leuke gasten die het komen plaatsen, een en al super. Zou deze gasten zeker aanraden. Binnenkort komt de schuifpui!
Pakket was erg snel verstuurd, echter kwijtgeraakt met de post. Super opgelost door Rowlar. Fijne producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Duurzamer-Nederland is een betrouwbaar familie bedrijf met eerlijke prijzen. Gespecialiseerd in het renoveren van kozijnen en dakkapellen.
rietgraaf 5-1, 6678PJ, Oosterhout, Nederland
- 0488232021
- Info@duurzamer-nederland.nl
- duurzamer-nederland.nl
Raampje badkamer vervangen.
Vandaag een raampje op mijn badkamer laten vervangen. Deze was al heel lang aan vervanging toe en een prachtig kozijn voor teruggekregen! Geen opvallend verschil met wat ik al had, super tevreden! In de toekomst laat ik de rest ook door dit bedrijf doen!
Kozijnen laten plaatsen
Mooi laadpunt voor een prima prijs
Keurig netjes op tijd geïnstalleerd. Mooi laadpunt voor een prima prijs.
Zonnepanelen, airco's, nieuwe meterkast en kunststof kozijnen
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Duurzamer Nederland. Lars heeft een duidelijke en transparante offerte opgesteld en alle afgesproken deadlines gehaald. Ze hebben zich altijd aan de afspraken gehouden (iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is) en het werk was van uitstekende kwaliteit. Het contact met Lars verliep bijzonder prettig en snel. Ze hebben goed meegedacht over de beste manier om de airco leidingen zowel binnen als buiten het huis te installeren. Ook het ombouwen van de meterkast en het plaatsen van de zonnepanelen was binnen enkele dagen voor elkaar.
Een maand later ontdekte ik een lekkage door een kapotte dakpan. Remco heeft de lekkage dezelfde dag nog opgelost ‘s avonds na werktijd.
Milan heeft mij goed ingelicht over de mogelijkheden voor het plaatsen van kunststof raamkozijnen en is erg servicegericht, klantvriendelijk en behulpzaam. Altijd bereikbaar via mail en whatsapp. Ik kan alleen maar positief zijn over hun vakmanschap en service. Duurzamer Nederland is absoluut een bedrijf waar ik op kan vertrouwen. De volgende klus mogen ze zeker weer voor mij uitvoeren.
Snelle service
Snelle service, prima communicatie en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf!
Super service
Super service, ze hebben 3 airco's geplaatst bij ons....zeer tevreden hier over.
Snelle service en goed werk geleverd
Snelle service en goed werk geleverd. We kregen goede hulp met het uitkiezen van de juiste installatie voor ons gebouw!
Ontzettend fijn en transparant bedrijf!
Ontzettend fijn en transparant bedrijf!
Verrichten uitstekend werk, maar ook de communicatie verloopt zeer prettig!
Echt een aanrader als je het mij vraagt.
Ga zo door!
Heel blij met onze airco
Heel blij met onze airco! Werkt goed, netjes gemonteerd, goede en snelle service. Heel blij met het resultaat. Bedankt Duurzamer Nederland!
Uitstekende diensteverlening
Uitstekende diensteverlening. Heel aardige en zeer bekwame medewerkers. Bedankt!
Toppers!
Toppers!
Super service en professionele installatie
Fijne jongens om samen mee te werken
Fijne jongens om samen mee te werken. Ik raad deze toppers zeker aan!
Airco plaatsen!
De jongens van Duurzamer Nederland hebben bij ons een airco geplaatst. Goed en oprecht advies en snelle installatie. Wij zitten er koel bij deze zomer!
Snelle verzending, top producten
Snel geregeld!
De zonnepanelen geven een goed rendement en hiermee bespaar ik flink op mijn energiekosten.
De vakmannen van Duurzamer Nederland waren binnen no-time klaar met het plaatsen en aansluiten. Bedankt!
Laadstations kantoor
De heren van Duurzamer-Nederland hebben bij ons op kantoor 3 prachtige laadstations geplaatst. De communicatie was prettig en transparant, zowel m.b.t. de kosten als hoe de uitvoering / plaatsing in zijn werk zou gaan.
Snel en vakkundig geholpen, wij zijn meer dan tevreden!
Aanrader
Denken goed met je mee. Net een huis gekocht, konden gelijk terecht. Kwamen hun afspraken na en alles regelen ze netjes met goed overleg. Een aanrader!
Een heel fijn bedrijf om mee samen te…
Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken , goed advies en een van de voordeligste offerte die wij hadden opgevraagd,
Uiteindelijk een goed en tevreden eindproduct .
Vakkundig
Vakkundig en alles conform afspraak. Afwikkeling en montage perfect verlopen.
Super tevreden.
Blij met mijn 24 zonnepanelen!
Vorige week 24 stuks zonnepanelen laten installeren door Duurzamer-Nederland. Alles netjes volgens afspraak verlopen en wij zijn erg blij met het resultaat!