Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmeste anbefaling fra os! Lagerstyring og bogføring, med mange muligheder - og alligevel kogt ned til det helt simple. Der er konstant fokus på at sikre bruger letteste måde at arbejde på, med f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt program. Har været forbi de fleste regnskabsprogrammer der findes og Dynaccount falder lige i min smag. Let og overskueligt med en masse funktioner som rent faktisk gør hverdagen lettere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dynaccount er nemt og intuitivt, at gå til. En anderledes tilgang til bogføring, men bestemt nemmere at forstå for alle. Indeholder alle de funktioner som man har behov for, og som man ofte skal t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt overblik og mega god support

Vi har lige skiftet til Dynaccount og er meget tilfredse. Det er et regnskabsprogram med godt overblik og mega god support. Jeg kan rigtig god lide bogføringen med farver. Jeg havde nogle udfordringer med opsætningen, da vi fakturerer og udligner i vores kliniksystem og derfor er det ikke en standardopsætning, hvor man bare udligner en faktura med en bankindbetaling. Clark fra supporten har hjulpet mig hurtigt og professionelt, hvordan jeg bedst kan få styr på det. Jeg kan varmt anbefale Dynaccount til andre, der søger et brugervenligt regnskabsprogram med rigtig god support, hvis man har spørgsmål lige som mig, der ikke er bogholder og har nogle gange nogle udfordringer med debet og kredit.

28 juli 2025

Dynaccount

Jeg har haft fornøjelsen af Dynaccount de sidste par måneder, jeg er meget tilfreds. Programmet er simpelt og brugervenligt, automatisk fakturering samt afhentning af transaktioner fra banken og Betalingsservice sparer megen tid og begrænser fejl. Support er hurtigt til at vende tilbage ved spørgsmål og opstart har været overskueligt og professionelt.
Dynaccount får mine bedste anbefalinger

9 april 2025

Vi har brugt Dynaccount…

Vi har brugt Dynaccount regnskabsprogram godt 1 år nu, og er meget tilfredse med det. Der er utrolig mange gode og brugbare funktioner i programmet, (uden ekstrabetaling) og det er meget brugervenligt. God og hurtig svartid fra support.
Programmet kan varmt anbefales

26 maart 2025

Tak, tak, tak Dynaccount

Sikke en nem og overskuelig bogføring.. Scan bilag eller kvitering med ocr direkte med mobile.n, så er alt tekst og alle beløb inde i systemet..

Jeg jubler, min bogholder jubler og Skat er er blevet min ven..

26 juli 2024

Ekscellent regnskabsprogram.

Excellent regnskabsprogram.. til små og mellemstore virksomheder!!!
Det er let at sætte op og bruge!!!
Jeg har brugt både Economics, dinero og Billys og
DYNACCOUNT slår dem alle. OG til under halv PRIS..

11 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har anvendt Dynaccount siden 2020 - men...

Jeg har anvendt Dynaccount siden 2020 til bogføring af mine finansposteringer og fakturaer.
I 2024 valgte jeg at skifte til economics.
- og hold da op en forandring! Til det bedre!

Dynaccount er hjemmestrikket regnskabsprogram - hvor ham der har lavet strikkeopskriften tydeligvis ikke er regnskabsuddannet. Det der skulle være enkelt, skabe visuelt overblik og give nemme arbejdsprocesser viser sig at være mega besværligt. Det fandt jeg først ud af da jeg skiftede til economics :) Så anbefaling herfra er at finde et moderne regnskabsprogram som economics eller tilsvarende hvor der er mulige integrationer til f.eks. banker.

10 juli 2024
Logo Dynaccount

Antwoord van Dynaccount

Hej Lars

Jeg er glad for at høre du fandt et regnskabsprogram til dit temperament :) Du går dog lidt imod trenden i øjeblikket, da der pt. er stor kundeflugt fra E-conomic - der er til stor gavn for Dynaccount med stor kundetilgang.

Man kan selvfølgelig sige, at det ikke altid er flertallet der har "ret", men det er jo op til den enkelte at vurdere.

Dynaccount er udviklet i tæt samarbejde med statsautoriseret revisor. Ja, der er nogle ting der er anderledes under bogføringsproceduren, hvis du sammenligner med andre programmer. Men Dynaccount har en mere intuitiv og visuel tilgang til bogføring (både for nybegyndere og professionelle), hvis du sammenligner med andre programmer (læs de andre anmeldelser)

Hvis du ikke er åben for fornyelse - så skal du selvfølgelig ikke vælge Dynaccount, men i stedet vælge et af de gamle programmer som C5, E-conomic osv. som har anvendt den samme uoverskuelige proceduere de seneste 50 år.

Held og lykke med dit nye regnskabsprogram

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Udemærket program, men for mange problemer der ikke bliver løst

Udemærket program, men den nye version er der rigtig mange problemer i, som ikke bliver løst, fordi prioriteterne ikke er at se tilbage og få problemerne løst.
Det er en skam.

28 mei 2024
Logo Dynaccount

Antwoord van Dynaccount

Hej Preben.

De to ting du brokker dig over, når du kontakter supporten virker nøjagtig ens i den nye og gamle brugerflade. Så der er ingen forskel på den ny og gamle brugerflade her.

Den ene er at du automatisk bliver logget ud efter 60 minutters inaktivitet. Dette er en sikkerhedsmekanisme, som desværre ikke vil blive fjernet. Det er desværre heller ikke en feature som vil blive gjort valgfri (som du gerne vil have). Denne sikkerhedsmekanisme var også i den gamle brugerflade.

Det er desværre ikke muligt at udvikle feature requests fra dag til dag, og alle features bliver desuden prioriteret. Hvis mange foreslår samme feature får den høj prioritet. Hvis få eller kun en enkelt person foreslår en feature får den lav prioritet desværre.

Selvom en feature får høj prioritet, er det ikke muligt at lave dem fra dag til dag eller med det samme. Alle features skal planlægges nøje og bliver lagt i pipeline og udviklet i den rækkefølge der helt konkret giver bedst mening rent teknisk.

Dynaccount slår konkurrenterne

Jeg har brugt Dynaccount lige siden det kom på markedet og er super glad for den. Der bliver hele tiden udviklet flere og flere forbedringer og værktøjer, samtidig med at programmet bliver ved med at være mega hurtigt. Dvs. responstiden som er langt bedre end hos de dyrere konkurrenter.
Supporten er i en liga for sig selv. Hos konkurrenterne sidder der unge uerfarne supportere, som ikke er garvet i softwaren eller regnskabsrutiner. Man bliver hele tiden (med tidsspilde) henvist til "backoffice", som virkelig kan noget. Hos Dynaccount er svaret der øjeblikkeligt og altid præcist.
Dynaccount er lidt billigere end de fleste konkurrenter og her på det sidste er Dynaccount også blevet godkendt af Erhvervsstyrelsen, som "officielt" regnskabssystem for alle slags virksomheder.
Skal jeg lige slutte med, at jeg har over 35 års erfaring i revisorbranchen og er godkendt revisor.

20 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er super tilfreds med Dynaccount

Jeg er super tilfreds med Dynaccount. Er hver gang jeg har har haft brug for det, blevet kontaktet i løbet af meget kort tid, og jeg har modtaget yderst proffessionel hjælp, så jeg kunne komme videre med mit regnskab.

8 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmeste anbefaling fra os!

Der er konstant fokus på at sikre bruger letteste måde at arbejde på, med færrest mulige bevægelser, klik med mus osv. Skriver man til support - er der hurtig svar. Kommer vi med løsningsforslag kommer der hurtig feedback, og giver det mening generelt - bliver det lavet.
Indkøbsfunktion, der gør det let og hurtigt at oprette ordrer - om med feature der tager udgangspunkt i salgshistorik.
Godt system til en meget fair pris!

11 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dynaccount er nemt og intuitivt

Dynaccount er nemt og intuitivt, at gå til.
En anderledes tilgang til bogføring, men bestemt nemmere at forstå for alle.
Indeholder alle de funktioner som man har behov for, og som man ofte skal tilkøbe til andre programmer.
Supporten har svaret hurtigt på hver en henvendelse, og været behjælpelig med alle spørgsmål.
Kan klart anbefale programmet, specielt når jeg sammenligner prisen med andre programmer, og hvad man får med af funktioner.

7 maart 2024

Nemt og godt

Nemt og godt - Vi skiftede til Dynaccount da prisen på det program vi før brugte bare blev ved med at stige...
I starten var der stadig en del udvikling der skulle laves, men dette blev vi også fortalt inden vi skiftede. I dag er det et nemt og brugervenligt program der opfylder de krav vi har til et bogføringsprogram. Der kommer løbende flere og flere smarte funktioner på brugerfladen. 5 stjerner og en anbefaling herfra :-)

6 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og nemt regnskabsprogram til…

Godt og nemt regnskabsprogram til billige penge. Meget nemt at bogfører i, når man lige lærer det at kende. Eneste negative er, at man ikke kan søge på tværs af årene. Rigtig god og hurtig support, hvis man har brug for hjælp.

7 augustus 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.