Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Haveskitse hos Dyrhoff Havedesign

Vi har fået udarbejdet en haveskitse og er meget tilfredse med resultatet. Nadia er kommet op med idéer, som vi ikke selv ville være kommet på. Samtidig har der været en god dialog og mulighed for feedback. Dyrhoff Havedesign kan klart anbefales.

25 mei 2023

Hej Sabine
Tusind tak for den fine anmeldelse. Og held og lykke med haven :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nadia var super god til at lytte til…

Nadia var super god til at lytte til vores ønsker og komme med gode ideer og forslag

23 februari 2023

Hej Rikke
Tusind tak for den fine anmeldelse. Og tak for et godt samarbejde.

Held og lykke med Jeres nye have.

/Nadia Dyrhoff, Dyrhoff Havedesign

Klar anbefaling

Nadia var først ude på et inspirationsbesøg og dernæst tegnede et delområde for mig. Hele vejen igennem har Nadia været super lyttende og så hurtigt min stil (den jeg i virkeligheden havde og ikke den jeg troede jeg havde). Nadia er min 3. havearkitekt - og klart den bedste af de 3! Løsningerne var en god kombination af praktiske, realistiske og flotte og med samtidig respekt for udgangspunktet.

Jeg kan kun anbefale Nadia og er på bagkant ærgelig over ikke at have opdaget hende ‘fra starten’.

19 november 2022

Hej Louise.
Tusind tak for den flotte anmeldelse:-)
Og mange tak for et skønt samarbejde. Held og lykke med haven fremover.
Mange hilsner Nadia, Dyrhoff Havedesign.

De varmeste anbefalinger

Fra vi tog kontakt til Nadia har processen været fantastisk. Nadia er fuld af gode ideer og inspiration, meget lyttende til vores ønsker og behov, meget pligtopfyldende således at alle aftaler blev holdt til punkt og prikke og processen har været rigtig hurtig.
Nadia er sød til at svare på “alle” vores spørgsmål og vi har generelt følt os i så gode hænder . Muligheden for at Nadia kan komme ud når selv processen med ikke mindre end ca. 400 planter skal placeres giver os en tryghed. Vi kan kun give Nadia vores varmeste anbefalinger.

3 april 2022

Antwoord van Dyrhoff Havedesign

Hej Mette. Tusind mange tak for den super skønne anmeldelse :-) Jeg er glad for at I har nydt det hele vejen igennem og jeg glæder mig til at hjælpe Jer helt i mål når vi skal i gang med de mange planter til efteråret. Det har i hvert fald været en fornøjelse at kunne hjælpe Jer til at få Jeres helt egen have ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået hjælp til indretning af…

Vi har fået hjælp til indretning af vores have af Dyrhoff Havedesign. Vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med forløbet, og vil helt sikkert anbefale Dyrhoff Havedesign til andre. Vi har haft have i mange år og brugt en masse penge på planter, som vi så alligevel ikke var helt tilfredse med. Nadia har lyttet til vores ønsker, udarbejdet skitser/planer over haven, kommet med gode ideer, og kom ovenikøbet i lørdags og plantede det hele for os. Vi er SÅ tilfredse og glæder os til foråret og sommeren, hvor vi rigtigt kan se hvordan haven kommer til at se ud . Vi er sikre på at Nadia har sparet os for mange "fejl køb" på planteskolen.

6 december 2021

Antwoord van Dyrhoff Havedesign

Hej Anette. Tusind tak for den meget flotte anmeldelse :-) Det bliver spændende at følge med når I kommer helt i mål med det sidste, selvom at man jo siger at en have aldrig bliver helt færdig ;-) Og tak for et super godt samarbejde.

Hurtig

Hurtig - God inspiration - super service

1 april 2021

Hej John
Tusind tak for din fine anmeldelse :-)
Mange hilsner Nadia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds med sammenspillet med…

Super tilfreds med sammenspillet med Nadia, super professionel og super ideer og kreativ tilgang, kan varmt anbefale Nadia Dyrhoffhavedesign

31 maart 2021

Hej Kenneth
Mange tak for din fine anmeldelse :-) Den er jeg glad for.
Mange hilsner Nadia

Lees meer over geverifieerde reviews.