Banner for E-commerce Business Name

E-commerce Business Name Reviews

12.755
TrustScore 4 uit 5

4,2

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Enige minpu... Toon meer

Over het algemeen een zeer positieve ervaring met deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is uitstekend en precies zoals beschreven. Enige min... Toon meer

Over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de webs... Toon meer

Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd supersnel verwerkt en binnen twee dagen al bezorgd. De productkwaliteit is uitstekend en precies zoals beschreven op de web... Toon meer

1. Kledingverhuur
  2. Skiwinkel

Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!

Our Shipping Promise

Shipping within 24 hours

Orders placed before 12PM (Noon) EST will be dispatched on the same business day.

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Alle reviews

(12.755)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede ervaring, klein verbeterpunt

Over het algemeen zeer tevreden met mijn aankoop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. De klantenservice reageerde vriendelijk op mijn vraag. Eén minpuntje: de instructies waren wat onduidelijk. Voor de rest een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!

4 juli 2026

Redelijke ervaring, maar kan beter

Mijn bestelling werd binnen de aangegeven tijd geleverd, wat positief was. De productkwaliteit is acceptabel voor de prijs, hoewel ik wel betere kwaliteit heb gezien bij andere webshops. De klantenservice reageerde traag op mijn vraag over de verzending. De verpakking was stevig genoeg. Al met al een gemiddelde ervaring.

2 juli 2026

Uitstekende service en snelle levering!

Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd razendsnel geleverd en alles was perfect verpakt. De productkwaliteit overtreft mijn verwachtingen en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep vlekkeloos. Absoluut een aanrader voor iedereen!

2 juli 2026

Antwoord van E-commerce Business Name

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent over de snelle levering, verpakking en productkwaliteit. Het is geweldig om te horen dat ons team u goed heeft geholpen. Uw aanbeveling waarderen we enorm. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en de producten kwamen goed verpakt aan. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Eén minpuntje is dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk werd alles netjes opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

30 juni 2026

Teleurstellende ervaring

Helaas geen goede ervaring gehad met deze webshop. De levering duurde veel langer dan beloofd en communicatie was minimaal. Product kwam uiteindelijk aan maar kwaliteit viel tegen voor de prijs. Klantenservice reageerde traag op mijn vragen en bood geen adequate oplossing. Waarschijnlijk kijk ik volgende keer ergens anders.

29 juni 2026

Uitstekende service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd razendsnel verwerkt en het product arriveerde keurig verpakt binnen twee dagen. De kwaliteit is precies zoals beschreven en zelfs beter dan verwacht. De klantenservice reageerde vriendelijk en snel op mijn vragen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad deze webshop van harte aan!

28 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en keurig verpakt geleverd. De productkwaliteit is goed en komt overeen met de beschrijving op de website. Enige minpuntje was dat de klantenservice iets traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk wel behulpzaam was. De prijzen zijn redelijk en de website is overzichtelijk. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

27 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en goed verpakt geleverd. De productkwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Enige minpuntje was dat de klantenservice iets traag reageerde op mijn vraag, maar het probleem werd uiteindelijk wel netjes opgelost. Prijzen zijn redelijk en de website is overzichtelijk. Zal hier zeker weer bestellen!

26 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit van de artikelen is precies zoals beschreven op de website. Het enige minpuntje is dat de klantenservice iets trager reageerde dan verwacht. Desondanks werd mijn vraag uiteindelijk goed beantwoord. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en ik zou hier zeker weer bestellen.

26 juni 2026

Antwoord van E-commerce Business Name

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en productkwaliteit. Onze excuses voor de vertraagde reactie van onze klantenservice - we werken hieraan. Fijn dat uw vraag goed beantwoord werd. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Goede ervaring met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit van het artikel is uitstekend en precies zoals beschreven. Enige minpunt was dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk werd alles goed opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

25 juni 2026

Antwoord van E-commerce Business Name

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering. Onze excuses voor de vertraagde reactie van onze klantenservice - we werken hieraan. Fijn dat alles uiteindelijk goed is opgelost. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Prima webshop, maar levering kan beter

De website is overzichtelijk en het bestellen ging vlot. Productbeschrijvingen waren duidelijk en de prijzen zijn redelijk. Helaas duurde de levering langer dan aangegeven, namelijk vijf werkdagen in plaats van drie. Het pakket was wel netjes verpakt en de producten kwamen onbeschadigd aan. Klantenservice reageerde traag op mijn vraag over de vertraging. Al met al een acceptabele ervaring, maar er is zeker ruimte voor verbetering.

24 juni 2026

Fantastische ervaring en uitstekende service!

Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd super snel geleverd en alles was perfect verpakt. De productkwaliteit overtrof mijn verwachtingen en de klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze reageerden direct op mijn vragen en dachten actief mee. Absoluut een aanrader!

22 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en de producten waren goed verpakt. De kwaliteit van de artikelen voldoet aan mijn verwachtingen. Het enige minpuntje is dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag. Desondanks werd mijn probleem uiteindelijk goed opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

21 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en de producten kwamen goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Het enige minpuntje is dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk werd alles goed opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

20 juni 2026

Uitstekende service en snelle levering

Fantastische ervaring met deze webwinkel! De bestelling werd supersnel verwerkt en binnen twee dagen geleverd. De productkwaliteit is echt top en precies zoals beschreven op de website. De klantenservice reageerde vriendelijk en professioneel op mijn vragen. De verpakking was stevig en zorgvuldig, alles kwam in perfecte staat aan. Zeker een aanrader voor iedereen!

20 juni 2026

Fantastische ervaring, zeker een aanrader!

Absoluut geweldige service en topkwaliteit producten! De levering was razendsnel en alles was perfect verpakt. Het bedrijf communiceert zeer duidelijk en reageert snel op vragen. De kwaliteit van de artikelen overtrof mijn verwachtingen volledig. Prijskwaliteit is uitstekend en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Zal hier zeker vaker bestellen!

18 juni 2026

Goede ervaring, kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Enige minpuntje was dat de klantenservice iets traag reageerde op mijn vraag. Verder prima service en goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker aan te raden!

17 juni 2026

Antwoord van E-commerce Business Name

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering. Onze excuses voor de vertraagde reactie van onze klantenservice - we werken hieraan. Fijn dat u ons aanbeveelt en we hopen u snel weer te mogen bedienen!

Uitstekende service en snelle levering!

Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd razendsnel verwerkt en binnen twee dagen bezorgd. De producten waren precies zoals beschreven en van uitstekende kwaliteit. De klantenservice reageerde vriendelijk en snel op mijn vragen. De verpakking was stevig en zorgvuldig, alles kwam in perfecte staat aan. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

16 juni 2026

Gemiddelde ervaring met deze webshop

Mijn bestelling werd binnen een redelijke tijd geleverd, maar de verpakking had beter gekund. Een artikel kwam beschadigd aan, waarvoor ik contact moest opnemen met klantenservice. Ze hebben het probleem uiteindelijk opgelost, maar het duurde langer dan verwacht. De productprijzen zijn concurrerend, maar de verzendkosten zijn wat aan de hoge kant.

16 juni 2026

Uitstekende service en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij deze webshop. De producten werden keurig verpakt en kwamen zelfs een dag eerder aan dan verwacht. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen. De prijzen zijn zeer concurrerend en het bestelproces verliep vlot. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

15 juni 2026

Antwoord van E-commerce Business Name

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelle levering, verpakking en kwaliteit van onze producten. Het is fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!