Elke keer op vakantie gebruik ik e-simmy, heel makkelijk thuis al te installeren en als je aankomt kan je meteen je data gebruiken. Sri lanka, Marokko, USA, Vietnam… noem maar op. Overal te gebruiken.... Toon meer
Super goede service en makkelijk in te stellen. Heerlijk als je op je bestemming overal bereik hebt om en restaurantjes te boeken en contact te hebben met de taxi driver om opgehaald te worden. Lekker... Toon meer
Fijne service en is er voor hulp, duidelijke instructie filmpje voor het installeren. Heb er heerlijk gebruik van gemaakt in morokko. Zeer tevreden. Dank e-simmy
Ik heb e-simmy gebruikt tijdens mijn reis in Marokko. Ik kan het iedereen aanraden! Makkelijk te installeren en geen gedoe meer met wisselen van mijn simkaart.
e-simmy is dé specialist in eSIM-oplossingen voor reizigers wereldwijd. Ons doel is om internationale connectiviteit eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar te maken, zodat je overal ter wereld verbonden kunt blijven zonder gedoe met fysieke simkaarten. Met e-simmy kun je snel en gemakkelijk een eSIM aanschaffen en activeren voor meer dan 160 landen, zonder verborgen kosten of complexe contracten. Of je nu voor zaken, plezier of een combinatie van beide reist, wij bieden flexibele data pakketten die zijn afgestemd op jouw behoeften.
Nederland
- team@e-simmy.com
- e-simmy.com
Perfecte oplossing voor mijn vakantie
Perfecte oplossing voor mijn vakantie. Geen gedoe meer met lokale simkaarten en hoge roamingkosten. De installatie was eenvoudig en werkte direct.
E-simmy gebruikt tijdens m’n reis naar…
E-simmy gebruikt tijdens m’n reis naar de US. Werkte perfect en voor herhaling vatbaar!
Top!
Top! Goede service, werkte snel en goed. Fijn om op zo’n veilige manier in het verre oosten onze administratie te kunnen doen en bereikbaar te zijn!
E-sims voor Thailand
Voor onze reis naar Thailand 4 esims aangeschaft voor de gehele familie. Met behulp van de eenvoudige uitleg de installatie thuis gedaan zodat we in Thailand direct weer online waren om een taxi te boeken. Fijn dat we nog wat tips kregen om niet te veel data te gebruiken. Fijne service en echt een aanrader!
Super data met e-simmy in Mexico!
Terwijl we al op weg waren naar Mexico hebben wij de qr codes ontvangen en direct geactiveerd bij aankomst. Super service! Geen enkele problemen ondervonden met bereikbaarheid, werkt perfect!
Tijdens mijn reis door Indonesië heb ik…
Tijdens mijn reis door Indonesië heb ik E-Simmy gebruikt. Alles dat geregeld moest worden was al in Nederland geregeld, dus zodra ik landde in Indonesië, kon ik gelijk gebruik maken van de E-Sim. Daarnaast heeft E-Simmy een enorm goede service en ze zijn erg goed bereikbaar! Een echte aanrader!
Aanrader!
E-simmy gebruikt op mijn vakantie naar Vancouver. Super fijn om gelijk internet te hebben na het landen zodat ik gelijk verdere zaken als een Uber boeken makkelijk d.m.v. mijn e-Sim bundel kon regelen. Daarnaast was het erg makkelijk om te installeren. Je maakt het jezelf moeilijk als je e-simmy niet gebruikt. Zeker aan te raden!
Zeer fijne service
Zeer fijne service. Voor trips naar Amerika en Canada heb ik altijd goede verbinding gehad.
Makkelijke te installeren en fijne service
Voor mijn vakantie heb ik gebruik gemaakt van een bundel van e-simmy. De reactietijd was erg snel en het installeren ging heel makkelijk. Fijn om een databundel alvast geregeld te hebben voorafgaand aan de reis. Ik zou het aan iedereen aanraden!
Hele goede e-sim
Hele goede e-sim! Snelle verbinding, goedkoop en fijne klantenservice.