Luuk is echt een topper
Luuk is echt een topper. Het gevoel van zijn aanwezigheid bij het gebruik van e-tailize maakte het zoveel fijner werken.
Pluim voor hem
We create value for brands on online marketplaces.
Vanadiumweg 25, 3812 PX, Amersfoort, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pluim voor hem
Werkt perfect en de service is top!!
Ik werd via Whatsapp lastig gevallen met een zogenaamd op natuurlijke wijze gevonden bol.com reviews (waarvan de laatste 2 jaar terug was) een kant-en-klaar berichtje, wat via een hun opgekochte contactlijsten wordt gegeneerd en hopelijk dan op een conversatie uitloopt. Niet anders dan de NIgeriaanse prins die een heeeeel mooi voorstel voor me heeft, erg irritant en voor mij een reden om nooit met zo'n bedrijf als jullie te werken.

Antwoord van e-tailize
Fijne partij! Support afdeling pakt snel vragen op.

Antwoord van e-tailize
Een paar weken geleden mijn eerste ervaring met deze club en ik ben super tevreden! Het team was ontzettend professioneel en behulpzaam. Vanaf het eerste contact werd ik goed begeleid en kreeg ik duidelijke uitleg over de mogelijkheden.
Ze hebben mij geholpen om mijn product snel en effectief op marketplaces te zetten, en binnen no-time zag ik al resultaat. Wat ik vooral waardeer, is de transparante communicatie en de snelheid waarmee ze werken. Geen onnodig gedoe, gewoon een oplossing die werkt!

Antwoord van e-tailize
Ik werk nu 3 jaar met E-Tailize. Wat een prachtige reis hebben we samen achter de rug. Ik ben door hun software en hun ondersteuning, 1200% gestegen in maandomzet. Ik raad deze partij absoluut aan!

Antwoord van e-tailize
Erg vriendelijk personeel en een geweldig systeem.

Antwoord van e-tailize
Zeer teleurstellend. De voorraadbeheer en artikel-synchronisatie naar marktplaatsen werken niet. Nieuwe artikelen toevoegen is een drama, en belangrijke attributen verdwijnen zomaar. Dit systeem is totaal onbetrouwbaar en levert alleen maar problemen op. Wij stappen terug naar ons eigen systeem – deze overstap was pure ellende.

Antwoord van e-tailize
Support is snel en behulpzaam, ze hebben een groot netwerk van connecties bij marktplaatsen waardoor je snel online komt. Software is gebruiksvriendelijke en compleet.
Na een snelle onboarding ben ik aangemeld bij een paar marktplaatsen. Binnen een week was ik geaccepteerd! Echt een top service.
Ik neem het volledige pakket bij e-tailize af, het is een ideaal systeem om je marktplaatsen te beheren maar ook de analyses en advertenties bouwen is top. Support reageert altijd snel en helpt je goed.