Mijn keuze gemaakt, direct besteld en de volgende dag al afgeleverd gekregen. alleen in een winkel zelf krijg je het gelijk uitgereikt, maar vlugger als bij E-watersport heb ik het nog niet binnen gek... Toon meer
na begrip te hebben gehad voor mijn verfprobleem (boot half gespoten)heeft deze firma dat perfect opgelost ,,,(heeft deze firma zelfs geld gekost het helemaal naar duitsland te sturen waar mijn boten... Toon meer
Het pakketje kwam twee dagen later aan dan ik had verwacht, maar ik heb het in goede orde ontvangen. Het was goed verpakt, maar er zat een overbodige plastic tas bij, dus dat was nu weer jammer.
E-watersport.nl
Nederland
- roel@coopwv.nl
- e-watersport.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
alles prima verlopen
alles prima verlopen, eenvoudig te betalen en snelle levering
Goed hoor snelle service
Gooie service en op tijd dus super
Prima product en snelle levering
Goede prijs kwaliteitsverhouding en…
Goede prijs kwaliteitsverhouding en volgens afspraak op tijd thuis bezorgd. Ben tevreden met product.
Alles naar wens
Zeer snelle en zorgvuldige levering
Zeer snelle en zorgvuldige levering. Werd zelfs gebeld voor verificatie van de juiste adresgegevens. Servicegericht!
Alles netjes en volgens afspraak
Alles netjes en volgens afspraak. Niks op aan te merken!
Zo zo
Bij de 1e bestelling werd er geen bevestiging van verzending/ verzendnummer verstuurd en werd het pakket naar het verkeerde adres gestuurd (faktuuradres ipv afleveradres) pakket ging retour en het duurde ruim 2 weken voordat het aankoopbedrag teruggestort werd (n meerdere malen bellen). 2e bestelling ging iets soepeler. Het e.e.a gaat een beetje rommelig. Goederen zijn gemiddeld goedkoper dan andere aanbieders.
Geweldige afhandeling verkeerde levering
Perfecte afhandeling van een verkeerde levering. Alleen maar complimenten. Vergoeding van de verzendkosten binnen 1 dag op onze rekening bijgeboekt.
goede overzichtelijke site en zeer…
goede overzichtelijke site en zeer snelle levering
Klantgericht
Klantgericht, prima service en goede en correcte leering van mijn bestelde artikelen. Een adres om te onthouden!
Producten in orde
Producten in orde, maar levering pas na circa 7 dagen na bestelling. Ik heb verder geen mail gehad met de dag en tijd dat hij verstuurd zal worden.
Het was okay!
Jammer dat je geen bevestiging ontvangt wanneer de producten zijn verstuurd, maar na een telefoontje was er duidelijkheid. De bllikken lak waren gedeukt. Het was goed verpakt met ballon plastic, dus daar kon het niet aan liggen.
Niets uitzonderlijks, maar ook niet helemaal fantastisch.
Na een week nog steeds geen verf
Na een week nog steeds geen verf. Word ook niet gereageerd op email. slecht bedrijf
Prima service snel in huis
Mijn keuze gemaakt
Mijn keuze gemaakt, direct besteld en de volgende dag al afgeleverd gekregen. alleen in een winkel zelf krijg je het gelijk uitgereikt, maar vlugger als bij E-watersport heb ik het nog niet binnen gekregen.
In goede orde aangekomen