E-bike besteld, deze werd na enkele dagen plots zonder reden aan te geven geannuleerd. E-bike staat gewoon nog altijd te koop op de site. Op berichten wordt totaal niet gereageerd. Dan maar niet, zat... Toon meer
Levering duurde wat langer dan beloofd maargoed dat kan gebeuren. Echter was beloofd de scooter met kenteken af te leveren. Dit was niet gebeurd en moesten we nog langer voor we de scooter konden g... Toon meer
E-chopper 8 november fiets besteld, zou maximaal 6 weken duren. Na de 6 weken contact opgenomen, hij zou er de week daarna komen. We hebben inmiddels 4x een specifieke datum gekregen. Nog steeds niets... Toon meer
hebben lang moeten wachten op de accu maar de comunicatie tussen jullie en klant kan beter .DE accu lag al van af 07-01-2026 in het depot in Breskens zonder dat wij het wisten Mvg t v gemert
Usselhalte 108, 7547SH, Enschede, Nederland
- 0537009748
- info@e-wheelsenschede.nl
- e-wheelsenschede.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen, zijn nu ruim 2 maanden verder. Krijg geen antwoord op mijn berichten en word volledig genegeerd. Echt een verschrikkelijk bedrijf.
Slechte communicatie niet telefonische…
Slechte communicatie niet telefonische bereikbaar en reageren ook niet op mail.
Duurde weken voor ik mijn bestelling…
Duurde weken voor ik mijn bestelling binnenkreeg en na meerdere keren contact zoeken geen gehoor krijgen.
Product is goed maar ik vindt dat de…
Product is goed maar ik vindt dat de levering wat sneller kan zijn
Heel vriendelijke en professionell.ik…
Heel vriendelijke en professionell.ik zou jullie altijdt aanbevelen.
Hartelijk dank voor het nieuwe gashendeltje en ook voor het erop solderen van een andere connector.
Elektrische step
ondanks dat er nog een mail gestuurd moest worden, is de step op tijd geleverd en voldoet aan alle eisen.
Het kind is blij !!
Er wordt heel erg goed naar je…
Er wordt heel erg goed naar je geluisterd als klant, en alles wordt daadwerkelijk opgelost.
Zeer klantvriendelijk. Keep up the good work en zal jullie zeker aanbevelen bij mijn netwerk.
Slecht geen communicatie
Slecht geen communicatie
Na lang bellen zouden onderdelen besteld zijn. Uiteindelijk na 4 weken de step opgehaald en zat zo’n laag stof op dat er duidelijk nog nooit aan gesleuteld was terwijl gister aan de telefoon nog verteld werd dat de gas hendel uitelkaar
Lag, thuis een uur geprutst en het probleem zelf verholpen.
Tip als je te druk bent, verkoop
Dan nee want dit sloeg helemaal nergens op

Antwoord van E-Wheels Enschede
Omdat ze niet aan geplande levertijd konden houden.
Werd mijn fiets ter plaatse in elkaar gezet.
Fatbike voor reparatie weggebracht
Fatbike voor reparatie weggebracht. Snel, vakkundig en voor een mooie prijs. Service krijgt van mij een 10+
Emrys is langer blijven werken omdat ik m’n fatbike nodig had. Waardoor het binnen een dag klaar was. Heren wat een topbedrijf hebben jullie!
Levertijd kan lang zijn. Product en service is goed
Na 2 maanden wachten eindelijk geleverd. Terwijl op de website staat dat hij op voorraad is. Het product en de service was helemaal goed.
Chille medewerkers maar communicatie…
Chille medewerkers maar communicatie kan veel beter je moet echt blijven appen om antwoord te krijgen
Maar toen de fiets binnenkwam werd alles uitgelegd door een zeer vriendelijke man en vrouw
Perfecte afhandeling, behulpzaam
Goede voorlichting, nette ontvangst met koffie.
Allemaal heel positief.
Snelle levering en reactie op je vragen
ik heb hier mijn scooter besteld
ik heb hier mijn scooter besteld, en oke ja het duurde wel even en er was misschien een miscommunicatie maar het is toch wel geleverd met de bijbehorende dingen, de scooter ziet er beter uit in het echt naar mijn mening, ik denk dat ik hier wel fijn mee gaat rijden in de toekomst.
Omdat ik heb goed ervaring met E-…
Omdat ik heb goed ervaring met E- Wheels Enschede klantenservice een telefoontje over mijn bestelling was in een keer geregeld, ik heb echt blij mee met de klantenservice .
Product was niet meer te leveren.
Product was niet meer te leveren.
Netjes geld terug gekregen.
Niet via de mail antwoord gekregen probeer dan via whatsapp..
Beetje duidelijker aangeven
Hoe lang wachten..
Zal goed wezen..
Ik heb op 24-6 een elektrische step…
Ik heb op 24-6 een elektrische step besteld levertijd 1-5 werkdagen, tot op heden niks geleverd gekregen!! 1000x bellen ze nemen niet op, voicemail ingesproken geen reactie, op e-mailtjes, whatsappjes GEEN reactie !!!
€300 weg en geen step!!!!
Verjaardagsdag kado voor mijn zoontje die nu zeer verdrietig is!
Maar daar hebben hun maling aan, hoe kan je klanten zo behandelen??????
Schandalig !!!!!!