EasyCheese Danmark ApS Reviews 90

TrustScore 2.5 uit 5

2,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This is a fake company - forcing for positive feedback or do not allow you to leave any feedback 😅 Bought couple items they never arrived and they blamed me…. I try to go leave review for it and it... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produktet er egentlig et godt produkt, men synd det ikke fungerer i praksis. Osten mugger veldig fort i denne beholderen, til tross for at boksen har vært helt ren og tørr når jeg har tatt osten inni.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik den i julegave - nu har den fast plads i køleskabet og på bordet. Har en flok teenagere der elsker toast - det er så nemt - og nu klikker de den selv på plads når delene er vasket . Enkelt og mege... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Over EasyCheese Danmark ApS

Geschreven door het bedrijf

Til alle oste elskere.

På en tur til Norge stødte vi på det geniale produkt EasyCheese. En osteboks verden ikke har set magen til. Produkterne er designet og produceret i Norge. De er af høj kvalitet og har taget Norge med storm. Vi opdagede, at netop sådan et produkt manglede på det danske marked. Et produkt der både kunne gøre det nemmere at opbevare osten og samtidig gøre serveringen og håndteringen hurtigere, lækrere og mere hygiejnisk. Dette behov ville vi imødekomme og det blev starten på vores nye virksomhed EasyCheese.

Vi er nu stolte over at kunne præsentere EasyCheese i Danmark. Det gør det hele Easy ;) Og de fleste af os elsker Cheese.

En hurtig brugsanvisning på EasyCheese:

• Skær skorperne af osten, læg osten i EasyCheese`n. Sæt den i køleskabet.
  • Når man så skal tage sig en ostemad er det bare at tage EasyCheese ud af køleskabet, skære sig en skive og velbekomme! That's it!

Funktionen med den justerbare bund gør, at berøring af osten minimeres. Det er meget mere hygiejnisk og lækkert!

Vi er alle kendt med osten i plastikposen, der gemmer sig i køleskabet og bliver en smule klam med tiden. Dette slipper man for hvis man bruger EasyCheese.

EasyCheese fortjener at få en chance i alle danske hjem. Den er blevet et fast og uerstattelig inventar i vores egne køleskabe :)

Vi importerer og sælger dette produkt til det danske marked - både privat og B2B.

Besøg vores hjemmeside og se vores spændende produkter: easycheese.dk

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min ordre er ganske enkelt ikke…

Min ordre er ganske enkelt ikke modtaget.
Da jeg bestilte stod der ikke noget om leveringsproblemer, det blev først oplyst da jeg havde skrevet til jer, det er så underligt jeg skal lave en vurdering inden jeg får min vare.

13 juli 2023

Hej Michael
Som oplyst på vores hjemmeside har det været forlænget leveringstid i uge 28 og 29. Du modtager din vare i begyndelsen af næste uge.
Beklager ventetiden.

Meget simpelt produkt

Ideen er god men det er virkelig et simpelt produkt. Vi har besluttet at bruge den som hadegave.

29 juni 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Hej Mette. Vi ville være meget glade hvis du har lyst til at uddybe dette. Du er velkommen til at skrive til os på post@easycheese.dk

Bestilte og betalte for ostebox 8.juli

Bestilte og betalte for ostebox 8.juli
Har intet hørt siden🥹

7 juli 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Hej Jette. Vi har oplyst om forlænget leveringstid på vores hjemmeside pga af sommerferie. Varerne bliver sendt fra vores lager 24 juli. Beklager hvis dette ikke har blevet oplyst tydelig. Du er velkommen til at skrive til os på post@easycheese.dk ved flere spørgsmål

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den passer ikke til alle størrelser

Den passer ikke til alle størrelser, men standard Arla Danbo passer fint også Arla Unika Årstidost. Vi har haft boks og ost i køleskab i 10 dage uden udtørring eller. mug, meget tilfreds.

30 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os at vores kunder er tilfredse med produktet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super fin produkt og handel

Super fint produkt. Fin handel god service Gls fik pakken væk den blev hurtigt efterlyst og fundet.

18 juni 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Hej Mette. Det var godt den blev fundet :) Dejligt at du er tilfreds med produktet. Tak for din anmeldelse og rigtig god sommer :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig og funktionel Osteboks nem at…

Dejlig og funktionel Osteboks nem at håndtere, ville være godt hvis den var en smule større i omfang så der ikke skulle skæres af osten i siderne.

29 juni 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Tak for din fine tilbagemelding. Vi håber der kommer en større størrelse med tiden, men vi kan ikke love noget. Men tak for de 5 stjerner og rigtig god sommer :)

Super godt produkt

Super godt produkt. Vi har lige købt en i Norge til nkr 299 = dkr 185 så skal du den vej er der penge at spare. Der må være rasende dyr fragt fra Norge til Danmark siden den skal koste 60% mere.
ps. læser at mange har problemer med at skubbe bunden op. Jeg har fordelt et par dråber olivenolie på rillerne så kører den lettere.

8 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Leo.
Tak for din anmeldelse.
Ja kursen er rigtig god. Dejligt at være dansk i Norge med den gode kursen vi har nu :)
Tak for tipset med olivenolie. Det har vi ikke prøvet.
Rigtig god sommer!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Glimrende box men lidt svært at flytte…

Glimrende box men lidt svært at flytte bunden jævnt, ofte ender man med den ene side af osten meget højt og så må man prøve at få den ned igen (den firkantede). Boxen i sig selv er virkelig god, måske lidt dyrt for plastik, men god størrelse og jeg ville købe den igen.

Shoppen sender lynhurtigt, men husk porto kommer til, jeg kunne ikke finde nogle butikker der solgte den.

11 mei 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Hej Ann. Tak for din anmeldelse. Bunden kan ikke skubbes ned igen. Er man så uheldig at bunden kommer i forkert "spor" tager man bunden ud i toppen og sætter den ind på nyt. Dejligt at høre du er blevet glad for den :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den kan jo ikke skuffes nemt op

Den kan jo ikke skuffes nemt op. Man skal jo presse virkeligt hårdt fir bare, at skubbe den lidt.

20 mei 2023

Kære Mariann.
Vores EasyCheese er stram i starten, men burde blive nemmere at skubbe op efter den har været lidt i brug.
Bunden kan kun skubbes opad og skal helt ud når osten er brugt op. Håber du giver den en chance 😉

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vanskelig at bruge-bunden og passer…

Vanskelig at bruge-bunden og passer ikke til danske oste.

17 mei 2023

Kære Erik
Bunden er stram i starten men burde blive nemmere efter lidt brug. Vi har rigtig mange forskellige oste i Danmark, derfor skal man nogle gange tilpasse osten en smule. Man kan både stille osten på langs eller sætte den på højkant. De fleste oplever at den er meget praktisk og anvendelig 😊

Hurtig levering

Hurtig levering. Godt produkt. Fungere som beskrevet👍.

16 mei 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Tak for din gode anmeldelse :) Det er dejligt med fornøjde kunder. Dem har vi mange af :)

Fint produkt

Fint produkt, som lever op til forventningerne.

1 mei 2023

Antwoord van EasyCheese Danmark ApS

Tak for din gode anmeldelse :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.