Wij kozen voor levering én plaatsing van een PAX-kast via Easy Install (meerprijs van ± €800), net om alles vlot en correct te laten verlopen vóór onze verhuis. Helaas is het tegendeel gebleke... Toon meer
Via IKEA deze firma toegewezen. Niet goedkoop, maar wel professioneel. 3 mannen zijn werkelijk het werk ingevlogen, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben alle meubels vlug in elkaar gezet en op... Toon meer
Voor de tweede keer op dire jaar tijd een half huis volledig ingericht met IKEA meubels. Voor de tweede keer Easy Install gebruikt voor het in elkaar steken en voor de tweede keer super tevreden. Een... Toon meer
Enorm tevreden van de levering gebeurd door Easy install. Er was een fout gebeurd bij Ikea en Easy install reikte ons de oplossing door onze levering alsnog 2 dagen later in hun druk schema in te plan... Toon meer
Easy Install is een zelfstandig montagebedrijf en een gevestigde waarde in de binnenhuisinrichting. Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor uitstekend advies en een perfecte afwerking, waardoor uw meubelen precies die klasse uitstralen die ...
Brixtonlaan 1A, 1930, Zaventem, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Afspraak op tijd nagekomen. Alles perfect afgeregeld in de keuken.
Zeer capabele en vriendelijke technieker, het was in no-time geïnstalleerd. Super service !!!
De levering gebeurde rond het tijdstip dat de dag op voorhand werd aangegeven. Vriendelijke mensen met respect voor onze woning. De kast stond op een uur perfect in elkaar. Top vakkennis!
De 2 installateurs werkten vlot en nauwkeurig. Bovendien waren ze zeer vriendelijk. Ik ben heel tevreden.

Antwoord van Easy Install
Flexibel en correct. Behulpzaam in het zoeken van oplossingen (ook als was datgene wat er fout liep echt niet hun schuld).

Antwoord van Easy Install
Vriendelijke mensen en alles volgens afspraak!

Antwoord van Easy Install
Professioneel, snel en vriendelijke mannen!

Antwoord van Easy Install
Easy Install betekent ook echt easy install:
tijdige aankomst, correct werk, kundige en aangename mensen die alles netjes opruimen: ik ben zeer tevreden

Antwoord van Easy Install
Helemaal tevreden, netjes en snel geleverd en gemonteerd.

Antwoord van Easy Install
Vlotte communicatie inzake leveringsdatum. Correcte levering en plaatsing. Vriendelijke en behulpzame plaatsing. TOP !

Beste,
Vriendelijk en deskundig team
Bedankt
Freddy Vanthournout
Jeugdcoördinator Latem -De Pinte

Antwoord van Easy Install
Installateur aanwezig op afgesproken tijdstip. Prima werk, en netjes opgeruimd na afloop. Ten zeerste aanbevolen.