Echt geweldig! Ten eerste ben ik echt fan van deze wimpers! Wat een super systeem even een eyeliner op doen en laten intrekken en je wimpers erop in verschillende soorten zelfs! Ook had ik perongel... Toon meer

Heel erg teleurgesteld !!! Bestelling na week nog niet aangekomen.meerdere mails gestuurd bleven onbeantwoord!begrijp niet dat je zo zaken kan doen .mijn betaling is gebeurd en waar blijft mijn produc... Toon meer

Nooit gedacht dat ik nog eens kunstwimpers op zou kunnen brengen maar met EasyLash lukt het! Ik hou wel van een dramatische oogopslag maar het lukte me maar niet om kunstwimpers aan te brengen. Door... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Easylash | Voor de mooiste natuurlijke wimpers! Bij Easylash staan we voor 100% klanttevredenheid. Hoe Easylash werkt: 1. Breng de magnetische eyeliner aan 2. wacht 30-60seconden 3. Plaats de magnetische wimper 4. Corrigeer de wimper en geniet van een stralende look! Wij leveren uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Nederland. Ma-Vrij voor 17:00 uur besteld is morgen in huis! + Gratis verzending! Klantenservice: Info@easylash.nl

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

IPL onthaarapparaat werkt NIET

Ik kocht een IPL ontharingsapparaat maar het werkt helemaal niet en wordt alleen maar super heet. Een baan op de benen met IPL behandelen en het apparaat moet 3 minuten koelen. Op die manier doe je gewoon minimaal 1 uur over 2 benen en dat dat zonder resultaat.
Op moment dat je een mailtje stuurt, krijg je heel soms wel reactie maar bij veel mails niet of pas na 3 a 4 nieuwe mailtjes. En een telefoonnummer is nergens te vinden dus normaal afhandelen is er niet bij helaas....

19 april 2023

Qua klantenservice

Qua klantenservice, en bezorging, zijn ze heel vriendelijk en snel! Ik had de hele set van 5 wimpers + de eyeliner besteld en bij 1 van de wimpers lieten opeens haartjes los. Ik heb toen contact met ze opgenomen, en hebben mij kosteloos een hele nieuwe set van 5 wimpers en eyeliner gestuurd!

Nu even over de wimpers en eyeliner zelf (eigenlijk meer de eyeliner)
Over de eyeliner ben ik iets minder tevreden. Wat ik hieronder ook lees, ben ik het eigenlijk mee eens. De eyeliner is erg plakkerig, blijft plakken aan je wimpers, ook als het opgedroogd is blijft het plakkerig. en de eyeliner is heel hardnekkig en krijg je niet gemakkelijk van je ogen af zoals gewone eyeliner. Het is echt een ramp. Waardoor je toch soort op je ogen moet gaan boenen terwijl de huid bij de ogen erg gevoelig is. Dus is wel echt een gedoe.
De wimpers zelf zijn wel heel mooi, en ik moet wel zeggen dat ik het wel handig vind zo die magnetische wimpers/eyeliner.
Maar ik vind wel echt dat de eyeliner verbeterpunten heeft. Dus niet plakkerig, en makkelijker te verwijderen van je ogen.

22 januari 2022

Absoluut geen aanrader

Vanwege alle filmpjes en reclame op instagram aangeschaft. Ik was sceptisch, want op hun instagram pagina staan onder de post weinig tot gee reacties. Als er al reacties zijn, zijn ze positief.
Toch aangeschaft om te proberen. Hierbij mijn oordeel:
Verschrikkelijk. De magnetische eyeliner droogt eigenlijk niet op, maar blijft een soort plakkerige pasta. Deze kleverige pasta zit ook op al je eigen wimpers. De magnetische nepwimpers plakken op zich redelijk op de eyeliner, maar de hoekjes laten snel los en de wimpers plakken ook aan je eigen wimpers omdat de lijm daar ook zit.
Vervolgens krijg je de eyeliner niet heel gemakkelijk van je ogen af.
Al met al geen goede ervaring.

Enige positieve ervaringen met Easylash zijn:
- Snelle levering (binnen 2 dagen in huis).
- Bij retourneren snel mijn geld weer terug gekregen.

11 januari 2022

Beste Merin,

Vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad met de wimpers. We zijn druk bezig met het verbeteren van de eyeliner en de klacht dat het te kleverig zou zijn zien wij eigenlijk pas sinds kort dus hier zijn we druk mee bezig! Gelukkig is het retourneren allemaal goed gelukt en ik hoop dat je ergens anders wel iets vind wat werkt en bij je past. Een fijne dag!

met vriendelijke groet,

Fijn product!

Super snelle levering en de wimpers zijn erg makkelijk op te doen. De eyeliner plakt een beetje, maar blijft wel echt super goed zitten. Ik heb geen ervaring met nepwimpers en vond het daardoor toch niet fijn om te gebruiken, maar gelukkig kon ik het gemakkelijk retourneren.

10 januari 2022

Antwoord van EasyLash

Bedankt voor je leuke review Jenn! We zijn druk bezig met een aantal verbeteringen m.b.t de eyeliner dus hopelijk is dit snel opgelost. En fijn om te horen dat het retourneren makkelijk was en goed afgehandeld is. Een fijne dag toegewenst!

Echt geweldig

Ook had ik perongeluk het verkeerde adres opgeschreven, mailtje gedaan en gewoon een nieuwe toegestuurd gekregen! Helemaal super dankjewel en ik kan weer even een tijdje vooruit!

5 januari 2022

Antwoord van EasyLash

Hartelijk dank voor je leuke review Madelon! Dit stellen we erg op prijs. Heel veel plezier van je wimpers en als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen laat het ons weten!

Ik kan niet meer zonder!

Ik dacht altijd, magnetische wimpers zijn niks voor mij.. ik heb toch de stap gezet om ze uit te proberen, heb ze eerst van een ander merk gehad, maar hier was ik niet tevreden mee.
Maar ze zijn echt super!
Ik breng altijd 2 tot 3 lagen aan,
Zodat ze echt goed blijven zitten.
Ik draag ze voornamelijk als ik vrij ben,
En niet hoef te werken.
Het is even handigheid krijgen met de eyeliner, maar dat went vanzelf.
Ik kan niet meer zonder!

5 januari 2022

Best Shauna,

Bedankt voor je uitgebreide review! Het is inderdaad even wennen soms maar goed om te horen dat je het onderhand helemaal onder de knie hebt. Als we later nog wat voor je kunnen betekenen laat het ons weten. Een fijne dag!

Geweldig !

Snelle levering, mooie wimpers ,makkelijk aan te brengen en duidelijke gebruiksaanwijzing!

Antwoord van EasyLash

Beste, bedankt voor je positieve review! Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan staan we voor je klaar. Een fijne dag!

What is going on?!

De lashes zelf? TOP alleen een beetje groot (breed) maar met wat knip werk is dat zo opgelost maar… De eyeliner? EEN REGELRECHTE RAMP!

Waarom? Het plakt enorm erg het is dus net gewone wimperlijm… en het blijft ook plakkerig ondanks het droog is op je ogen, ook is het een ramp om het eraf te krijgen.. heb alles al geprobeerd van micelair tot olie, loop nu al 3 dagen met een streepje op mijn ooglid. PLEASE pak die eyeliner aan zodat het niet zo sticky en teer achtig is dan is het een 5 sterren waard

Antwoord van EasyLash

Beste Lien, bedankt voor je review en je feedback! Wij zijn momenteel druk bezig met het verbeteren van de eyeliner want wij zien hier ook veel mogelijkheden tot verbetering. De klachten die je beschrijft zijn wel heftiger dan we gewend zijn dus het zou ook zo kunnen zijn dat je net een slechte eyeliner hebt gekregen. Mocht je interesse hebben dan sturen we gewoon een nieuwe naar je op!
Voor nu een fijne dag nog

Snel en vriendelijk!

Beste Josey,
Dankjewel voor je review! Als we je later ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag. Een fijne dag toegewenst!

Easylash

Cadeau voor een vriendin en heb het binnen 2 dagen binnen gekregen. Ze was er superr blij mee!

Antwoord van EasyLash

Beste, Wat leuk om te horen! We hopen dat ze er nog veel plezier van beleeft en als we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

easylash

Niet kopen en blijf bij de wimperlijm

Helaas is het niet wat ik ervan verwachte. De wimpers met lijm werken naar mijn idee beter dan dit product.

De eyeliner plakt heel erg en met oogleden die een beetje hangen krijg je hier de heletijd eyeliner op die ook nog eens plakt. Daarbij blijven de wimpers niet goed zitten en laten continue los aan de binnenkant. Met nog een eyeliner aanbrengen verhelpt dit probleem ook niet.

In de avond wil je de make up verwijderen maar zelfs met micellair water dat geschikt is voor watervaste make up, is deze eyeliner nauwelijks te verwijderen!

Beste,

Vervelend om te horen dat je zo'n slecht ervaring hebt gehad.
We zijn altijd druk om onze eyeliner te verbeteren aan de hand van de feedback die we krijgen en ook jouw feedback nemen we hierin mee. Zorg natuurlijk dat je de gebruiksaanwijzing correct opvolgt en mochten we je ergens anders mee kunnen helpen dan horen we het graag!

Super product!

Super product!! Werkt echt, wimpers blijven goed zitten! Klein dingetje, de eyeliner is echt wel wat moeilijker te verwijderen!
Verder top!

Beste Sabine,

Bedankt voor je positieve review! En de feedback over de eyeliner nemen we zeker mee. We zijn druk bezig om deze altijd te verbeteren. Een fijne dag en als we je ooit ergens mee kunnen helpen dan staan we voor je klaar.

Eylashes

Op tijd verstuurd en het was oke

Antwoord van EasyLash

Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling en als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Misleidende reclame

Misleidende reclame. Is totaal niet magnetisch. Is gewoon zwarte lijm.
Heel teleurstellend.

1 januari 2022

Beste Kirsten,

De eyeliner is weldegelijk magnetisch. Dit is ook in de ingrediëntenlijst te zien. We vinden het vervelend dat het aanbrengen van de wimpers niet bij je wil lukken, maar de reden hiervoor ligt dat waarschijnlijk ergens anders. Mocht je hier interesse in hebben dan kunnen we je een gratis eyeliner opsturen mocht het hieraan liggen.
We horen graag van je.

easylash

Lashes zijn mooi alleen de glue is…

Lashes zijn mooi alleen de glue is slecht waardoor de lashes telkens los gaan.

1 januari 2022

Antwoord van EasyLash

Beste Melissa, bedankt voor je feedback en ik zal dit doorgeven voor je. Als je wilt kunnen we je een nieuwe eyeliner toesturen mocht het liggen aan de eyeliner die bij je bestelling zat inbegrepen.

Mvg,

Helaas heel erg ontevreden

Helaas heel erg ontevreden. Eyeliner brengt makkelijk aan maar blijft plakken en vlekt enorm. Als je het vervolgens wil verwijderen krijg je je oog helemaal niet meer schoon. Wimpers blijven helemaal niet zitten echt een miskoop 😢😭 geen aanrader!

31 december 2021

Beste Naechestah,

Jammer om te lezen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We kunnen je een nieuwe eyeliner toesturen mocht het probleem hier liggen en anders is retourneren bij ons altijd een optie en is dit zo geregeld. Als je hier meer over wil weten dan horen we het graag.

Wat een troep

Wat een troep! Eyeliner plakt en blijft plakken. Vlekt ook uit als je uurtje buiten bent geweest. Ook met hele goede make up remover niet schoon te krijgen.
Wimpers plakken voor geen meter en voelt constant dat het niet goed zit.

En retourneren wordt dus niet geaccepteerd want het is gebruikt....

30 december 2021

Beste Ingrid,

Jammer dat de wimpers niet aan de verwachtingen voldoen. Bedankt voor je feedback en retourneren lijkt me in dit geval de beste oplossing. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt:

Als je er niet uitkomt of als ik je ergens anders mee kan helpen, dan hoor ik het graag!

Ik wil zelfs 0 geven

Ik wil zelfs 0 geven, maar dit gaat niet. Veel te veel geld voor brol! Rommel! Doet niet wat het belooft. Ik heb 2 laagjes aangebracht, gewacht tot het droog was 20-30 minuten ( zoals op de verpakking staat) maar het product was nog nat en plakkerig. En de wimpers vielen er de hele avond af .. super lastig. Ik heb opleiding make-up gedaan . Dus het is niet dat ik niet overweg kan met eyeliner en degelijk. Ik dacht dat dit een leuke en snelle manier was om mooie wimpers te hebben. Maar wat heb ik mij vergist....

30 december 2021

Beste Diandra,

Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring gehad hebt met onze wimpers. Retourneren lijkt mij in dit geval de beste optie en alle informatie hierover kan je hier vinden: https://www.easylash.nl/pages/retourbeleid
Als je er niet uitkomt of als ik je ergens anders mee kan helpen dan hoor ik het graag.
Een fijne jaarwisseling!