1 trekker stoel gekocht jaar later nog een besteld voor een andere trekker. Zegt natuurlijk genoeg hoe goed deze stoelen mij bevalt! En een klein probleem gehad met de stoel met goed overleg is al... Toon meer
De bijrijderstoel van onze nieuwe auto bleek niet in hoogte verstelbaar te zijn. Dit vonden wij een gemis en omwisselen van de stoel via de dealer is moeilijk zo niet onmogelijk. Advies gevraagd bij... Toon meer
De bestelling is goed en snel uitgevoerd. Opmerking: Niet alle delen voor een wat oudere Isri stoel niet op voorraad. Moet ik zelf een oplossing voor zoeken.
EBLO levert stoelen voor elke werkplek!
Schrijnwerkersstraat 10, 3334 KH , Zwijndrecht, Nederland
- +31(0)180512866
- info@eblo.nl
- eblo.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik was op zoek naar een goede bureaustoel
Ik was op zoek naar een goede bureaustoel en kwam het bedrijf EBLO tegen. Na een leuk informatief gesprek met Jan Willem was de keuze voor de Synergy C8 Pro snel gemaakt. Goede prijs kwaliteitverhouding en wat een fantastisch product is het ook! Voor een professioneel advies voor goede stoelen is dit zeker het beste adres. Top bedrijf!
Grammer maximo evolution dynamic
Duidelijke communicatie, product zoals afgesproken, snelle levering.
Kortom een fijne samenwerking !
De bestelling is goed en snel…maar niet compleet.
De bestelling is goed en snel uitgevoerd.
Opmerking: Niet alle delen voor een wat oudere Isri stoel niet op voorraad.
Moet ik zelf een oplossing voor zoeken.
Goede kwaliteit en bezorging
Het was makkelijk te bestellen en het product was snel bezorgd. Daarnaast was het product ook van goede kwaliteit met ook nog extra doppen erbij.
Je kunt met een gerust hart bij Eblo bestellen.
Top bedrijf met goede service!
1 trekker stoel gekocht jaar later nog een besteld voor een andere trekker.
Zegt natuurlijk genoeg hoe goed deze stoelen mij bevalt!
En een klein probleem gehad met de stoel met goed overleg is alles top geregeld ook net buiten de garantie.
Niet twijfelen gewoon bestellen!
Perfect contact
Voor de eerste keer besteld en alles is…
Voor de eerste keer besteld en alles is vanaf aanvraag, advies, offerte en (snelle)levering goed gegaan.
Ook de alternatieve goedkopere stoel was goed zelf te monteren aangezien het gatenpatroon overeenkwam.
Het contact telefonisch
Fout bestelling werd onmiddellijk opgelost contact is voor mij zeer belangrijk
Aanvraag offertge nieuwe camper stoelen
Na overleg met bedrijfsleider Hennie Olsthoorn werd uitgelegd waarom niet voldaan kon worden aan onze vraag. Excuses voor de misgelopen aanpak werden aangeboden en aanvaard, vandaar deze aangepaste review.
Voor een onderdeel dat in China gemaakt…
Voor een onderdeel dat in China gemaakt wordt voor een paar euro honderden euro’s vragen is ronduit schandalig. Maar als je het nodig hebt.

Antwoord van EBLO
Gepast antwoord gegeven op het…
Gepast antwoord gegeven op het onderdeel dat ik zocht, met de nodige besteldetails en correct geleverd.
Prima, dank U.

Zitting
Snelle levering volgens afspraak en netjes verpakt.

nieuwe zitting stoel
handige website vlug besteld.
goede prijs kwaliteit
vlug geleverd en past goed.
oude zitting er af en je klikt er de nieuwe zo op

DE stoel is zoek
DE stoel is vlug verstuurd maar na nu meer als een week heb ik nog geen stoel geleverd.(UPS)
Met verschillende smoesjes
niet thuis zijn ,we zijn heel de dag thuis geweest.
Adres zou niet bereikbaar zijn. Nou wij wonen iets wat achteraf maar bij ons is een gewone asfalt weg.
Ze zouden vandaag brengen en dat is weer uitgesteld naar morgen. dus wanneer ik de stoel heb?

Super service bestaat nog
Super service bestaat nog , namelijk bij EBLO zwijndrecht, een probleem met mijn vrachtwagenstoel werd door Rick meteen vakkundig verholpen, terwijl ik erop wachtte. Supersnel en efficient, dank ook aan Kelvin voor de professionele begeleiding.
Dirk de Ridder, De Ridder Trends BV

Geweldige service, leuk personeel
Geweldige service! Eerste contact was zeer helder en bij bezoek aldaar goed advies op maat gekregen. Superblij met de nieuwe stoelen!
Behulpzame medewerkers
Behulpzame medewerkers
Die mijn vragen goed konden beantwoorden
Ze hebben een goed product snel en correct afgeleverd
Een mooie stoel voor in de trekker
Nieuwe stoel
Duidelijke website, snelle levering en dus vlotte montage. Bedankt….!