Jeg skrev “jeg glæder mig” i kommentarfeltet, da jeg lavede min bestilling. Det gør jeg næsten altid, når jeg handler på nettet, men her fik jeg en ordrebekræftelse, hvor der blev svaret på min kommen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk service... Jeg bestilte en Onyx Boox 10.3 gen2 og kort efter blev jeg kontakte af eBookReader om hvorvidt det var den korrekte model jeg havde valgt. Da den ikke var på lager endnu pga... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg ledte efter en ebookreader med adgang til eReolen og var kommet frem til at det skulle være en Onyx Boox Go 6. Det var hos eBookReader jeg fandt den billigst, hvortil der også følger 3 måneders gr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super oplevelse Rigtig fin kundeservice og vejledning Jeg fik svar på alle spørgsmål og fik også flere gode råd i forbindelse med køb af min ebogslæser Kan klart anbefale at kontakte eBookReader... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Specialister i salg af e-bogs læsere og tilbehør
Todsbølvej 42, 6360, Tinglev, Denemarken
God vejledning. God service. Hurtig levering. Godt produkt

Antwoord van eBookReader
Havde en virkelig god oplevelse. Pakken kom hurtigt og ebogslæseren var nem at sætte op med hjælp fra vejledningen på deres hjemmeside.

Antwoord van eBookReader
Købte en Onyx Boox sidste år og har for nyligt købt et nyt cover.
Ved køb af ebogslæseren var der god vejledning på siden og ligeledes ved modtagelse, så man fx fik installeret programmer m.v korrekt.
Ved begge køb var der hurtig levering.
Jeg handler helt sikkert hos firmaet igen 😊

Antwoord van eBookReader
Jeg bestilte en Onyx boox 7 med skærmbeskyttelse og cover. Min datter har samme slags ebookreader, så jeg bestilte også beskyttelse til hendes. Jeg bliver ringet op af en venlig mand som spørger ind til hvilken ebookreader jeg har derhjemme, da der åbenbart er forskel på skærmstørrelsen, afhængig af farven på readeren. Det var rart med så opmærksom en medarbejder, som ville det bedste for mig.
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van eBookReader
Så fin en oplevelse og handel, er super glad for min reader, får læst mere med den😀 kan helt sikkert anbefale at købe der. Og kanon kundeservice, så godt😍 Tak

Antwoord van eBookReader
Har købt fra dem flere gange - gode tilbud og hurtig fragt.

Antwoord van eBookReader
Lyn hurtig levering. Jeg havde glædet mig meget til at få denne book reader, da den lød spændende.Jeg er i det hele taget meget glad for Onyx . Har indtil nu brugt Mofibos. Men må sige den har givet hovedbrud. Syntes ikke der er en tilstrækkelig brugsanvisning på dansk og jeg har måttet famle mig frem. Men nu har jeg da fundet ud af det meste jeg skal bruge, men er stadig usikker på visse ting.Men lækker er den da.

Antwoord van eBookReader
Alt gik fint jeg bestilte den 14 tidligt og fik varen den 15 om aftenen alt var i pakken jeg vil dog anbefale alle undgå skærmbeskytter til e-reader da de er svære at putte på ordentligt og de er ret ligegyldige med e-ink skærme

Antwoord van eBookReader
Hurtigt og nem levering. Fin hjemmeside. Produktet var som forventet.

Antwoord van eBookReader
Meget fin service og meget hurtig forsendelse.
Fortrød mit første køb og ingen problemer med at returnerer.
Købte en anden model modtaget dagen efter.
Vil helt sikkert anbefale 👍

Antwoord van eBookReader
God service når der er brug for det og hurtig afsendelse.

Antwoord van eBookReader
Alt i den skønneste orden og hurtig levering.

Antwoord van eBookReader
Nu har jeg gennem årene købt mine kindles hos ebookreader og da min gamle Oasis’ batteri måtte give op var det tid til en erstatning.
Heldigvis havde de den nyeste kindle på lager

Antwoord van eBookReader
Meget behjælpelig ved spørgsmål.
God service og hurtig ekspedition.

Antwoord van eBookReader
Svarede venligt og hjælpsomt på mit lige lovlig besværlige og overkomplicerede spørgsmål. Og sendte min pakke lynhurtigt.
Super service og ekspedition.

Antwoord van eBookReader
Hurtig levering og fantastisk kundeservice.

Antwoord van eBookReader
Gode råd og hurtig levering - tak for god handel :)

Antwoord van eBookReader
Kom hurtigt og var også nemt at bestille. Men på nuværende tidspunkt er det ikke lykkes for mig at indstallerer den. Har nu overladt den til min svigersøn, og håber meget at han kan finde ud af den.

Antwoord van eBookReader
Lees meer over geverifieerde reviews.