Totally powered by écart ski tours Reviews 511

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi blev inkvarteret på et værelse det var helt beskidt med glasskår på gulvet. Vi fik ingen kompentation. Guiderne hjalp ikke med noget. Meget dyrt for noget så ringe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fede guider, især Thomas, Danixstaci og Rasmus. Kæmpe fed oplevelse, søde guider. De gør det til den bedste oplevelse, og det havde slet ik været det samme uden dem. De er søde, lækre, charmerende... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kunne aldrig anbefale

Guiderne havde ikke styr på noget som helst, andet end hvor mange shots de skulle nå at drikke.

Vores gruppe blev bonnet for en brandslukker der har stået på en ulåst gang i stueetagen.. alle og enhver kunne have taget den.

Derudover var værelserne meget beskidte, der var ikke nok puder og dyner, dem der var, var fyldt med pletter, servicet var klistret og snavset og jeg kunne fortsætte.

Så ja, totally tilbyder en utrolig billig ferie, lige indtil du bliver rippet for en forsvunden brandslukker og spiser af beskidte tallerkener

28 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sindssssygt fed skirejse i La Plagne…

Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og lign. er måske ikke hvad man kunne forvente hvis man bookede alene. Dog går Totally's engagement op for i det i form af at være afsted mine sit gym/uni og have ordnede forhold takket være guidesne.

10 februari 2025

La Plagne

Jeg var afsted med gymnasiet til La Plagne med totally , hvilket var en virkelig fed tur. Uden guiderne havde det ikke været det samme. Kan klart anbefale Jenkins, Jonas og Gustave!

14 februari 2025

Fantastisk rejse til La Plagne i uge 7s

Fantastisk rejse til La Plagne i uge 7

Vi rejste med vores guides Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. De var de varmeste gutters hele vejen i gennem og skabt en vild stemning hele ugen, og var sindsyg til at stå på ski og afterski. De var sindsyg til at sætte en fest i gang til afterski.

9 februari 2025

Fed oplevelse

Vi havde en mega god guide ved navn Kasper. Han var sød og hjælpsom igennem hele turen med totally.

16 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres transport er så ringe

Deres transport er så ringe! Busserne er propfyldte og sæderne helt oppe i hovedet på hinanden. Der er ikke mulighed for at lægge håndbagagen, så man skal sidde sammenklemt med bagagen under fødderne. Man får udelukkende to pauser på en 24-26 timers tur, og pausen, der var beregnet til aftensmad, var så kort, at de færreste nåede at få aftensmad. Meget utilfredsstillende. Buschaufførerne kører fint, men virker uforstående. HUSK SELV AT TAGE MAD MED TIL TUREN!

Logo Totally powered by écart ski tours

Antwoord van Totally powered by écart ski tours

Hej Camille,

Tak for at tage dig tid til at give feedback på turen.

Vi er naturligvis meget kede af at få en 1 stjernet anmeldelse fra dig, som udelukkende omhandler bustransporten derned.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det selvfølgelig ikke nok med 2 pauser på turen på vej derned - det medgiver vi! Det kan ske nogle gange, at chaufførerne kommer under tidspres i forhold til deres køre/hviletider, og derfor skal de prioritere hvordan de bruger deres tid. Hvis de holder alle de pauser de planlægger, så når i måske ikke hele vejen op på bjerget. Holder i for få pauser, så når i hele vejen op, men vil naturligvis have savnet at holde pauser. Uge 7 hvor i har været afsted er en af de absolut travleste uger i Alperne, og derfor kan det ske at man havner i kø og lignende. Det er det jeg kan forestille mig er gået galt her. Det er naturligvis noget vi tager til os, og vil bestræbe os på at forbedre dette bedst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min anmeldelse handler udelukkende om…

Min anmeldelse handler udelukkende om busturen. På vejen hjem (24-26 timer) holdte vi ind 2 gange. 2 gang var beregnet til aftensmad. Vi holdte der i så kort tid at kun få af os fik mad, og mad-mulighederne var meget ringe.
Info omkring pauser og mad på busturen har generelt været uklare.

Logo Totally powered by écart ski tours

Antwoord van Totally powered by écart ski tours

Hej Clara,

Tak for at tage dig tid til at give feedback på turen.

Vi er naturligvis meget kede af at få en 1 stjernet anmeldelse fra dig, som udelukkende omhandler bustransporten. Vi håber du alligevel har haft en rigtig god skitur herudover.

Fornøjelse Kasper

Jeg rejste med Totally hvor vi fik fornøjelsen af vores søde guide Kasper. Kasper gjorde et fantastisk arbejde under hele turen, både under busturen og på pisterne. Alt i alt en super god oplevelse med Totally og guiderne!

Mega fed tur

Mega fed tur, hvor der har været styr på alt.
Mega fede omgivelser og faciliteter.
Et kæmpe skud ud til Lucas, vores guide for mega godt selskab og altid klar til at hjælpe hvis det skulle være:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oliver er en fremragende guide

Oliver er en fremragende guide! Han er vidende, engageret og formidler information på en spændende og letforståelig måde. Hans entusiasme smitter af, og han formår at skabe en god stemning under hele turen. Derudover er han opmærksom på gruppens behov og tager sig tid til at besvare spørgsmål. En guide, der virkelig gør oplevelsen bedre – kan varmt anbefales!

8 februari 2025

Bedste tur EVER!

Bedste tur EVER!

Jeg rejste med mit gym til Val T i uge 7 via. Totally - og det var nok den bedste ide nogensinde😁 Særligt vores Guide Ida gjorde oplevelsen 10/10🌟 Hun sørgede for sjove lege og godt humør hele vejen.

8 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste Guide, Ida!!

Verdens bedste Guide, Ida!!

Jeg rejste med Totally til Val T i uge 7, og min guide var Ida. Ida var fantastisk gennem hele turen, og særligt i bussen sørgede hun for god underholdning og sjove historier så køreturen ikke føltes så lang 🍾🍾

10 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.