Country House Casale del Conero: gebrekkige locatie, slechte service
Helaas deze zomer een zeer slechte ervaring gehad met Ecco Italia.
Bij aankomst om de locatie Country House Casale del Conero bleek deze totaal anders dan verwacht. Op de website stonden ook geen foto's van dit appartement. Er waren bovendien veel dingen stuk:
Zitje buiten, douchedeur, douchestang, afzuigkap, toilet. Bovendien was er veel geluidsoverlast van honden en was het zwembad tussen de middag een uur langer dicht dan op de website aangegeven staat.
Op de website staat een vinkje bij Huisdieren op Aanvraag, maar deze accommodatie leek wel een hondenkennel, waarbij de eigenaren van de honden lekker gingen eten en de honden alleen achterlieten in het appartement Het was zo gehorig, dat de kids niet konden slapen van het geblaf. Verder grensde onze slaapkamer aan een binnenkoof, waardoor het een klankkast was. Boven ons bed liep een koof waar de riolering van de bovenburen doorheen liep. Zo kan ik nog even doorgaan. Het vervelende aan het geheel is, dat dit kan gebeuren dat iets niet naar wens is, maar als het opgelost wordt, heb je toch een leuke vakantie. Helaas spraken de eigenaren geen Engels en heeft Ecco Italia ook de ernst van de situatie naar meerdere malen contact te hebben gehad niet ingezien. We zijn op een zaterdag aangekomen en op woensdagavond zijn de kapotte elementen gerepareerd. Bij ons zat al zoveel frustratie, dat je dan de laatste twee dagen ook geen leuke vakantie meer hebt. We hebben een vergoeding gevraagd aan Ecco Italia, maar kregen na al het gedoe en een verpestte week een compensatie in de vorm van een kortingsbon voor een volgende boeking. Net of die er nog gaat komen na zo'n ervaring.
Hieronder de uitgangspunten van Ecco Italia. Wij kunnen wel zeggen dat ze op alle vier de punten gefaald hebben.
1 Visie
We streven ernaar onze klanten een fijne vakantie ervaring te laten beleven waar ze met plezier op terugkijken.
--> helaas mislukt!
2 Service
We gedragen ons klantgericht. Uw wensen staan bij ons centraal, niet het boeken. We zijn uitstekend bereikbaar en reageren snel.
--> we kregen te horen dat ze onderbezet waren vanwege de vakantieperiode. Niet handig in het hoogseizoen. Daarnaast zijn de klachten niet naar wens opgelost.
3 Stijl
We zijn transparant, eerlijk en correct. We hebben geen geheimen en maken het niet mooier dan het is. Liever raden we een accommodatie af, dan dat we te maken krijgen met een ontevreden klant.
--> ze maken het zeker wel mooier dan het is. Deze accomodatie zou zelf bezocht moeten worden om te zien hoe het appartement waar wij in zaten er aan toe is. Goede foto's zou ook helpen. Als ze een reële compensatie aangeboden hadden, had ik deze review nu niet hoeven schrijven, of had ik geschreven ze een klacht goed opgelost hebben.
4 Doel
Dat onze klanten, vaak na een lange en vermoeiende reis, bij aankomst denken en zeggen: “Ja, dit is wat we zochten! De vakantie kan beginnen”.
--> ook al niet. Al met al dus echt een bar slechte ervaring en ze hebben niet de moeite om het voor de klant nog enigszins naar wens op te lossen. Niet tijdens het verblijf en niet bij thuis komst.
18 oktober 2019