Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer
Ook ik heb eclipsbrillen besteld en niet ontvangen, heel erg jammer. 8 stuks. Gemaild maar slechts een automatische reactie terug ontvangen en toen bleef het stil. Beste eclipsbrillen.nl, graag ontvan... Toon meer
Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Niet ontvangen maar wel terug betaald.
Helaas zijn de bestelde en betaalde brillen niet binnen gekomen om van de zonsverduistering te kunnen genieten. Wel is het betaalde bedrag binnen een week terug gestort. Jammer voor ons maar wel een fijne afhandeling van een niet geleverd product.
Zou toch ook graag mijn geld terug…
Zou toch ook graag mijn geld terug willen na het niet ontvangen van de brillen. Helaas geen reactie op de mail. Dus hopelijk lukt het via deze weg. Ordernummer: 30165.
Update op vorige review
Dit is een update op mijn vorige review. Inmiddels is er contact geweest met eclipsbrillen en ze hebben terugbetaald. Wat mij betreft is het daarmee afgedaan.
Verder snap ik dat het niet prettig is om negatieve reviews voor je bedrijf te krijgen maar ze laten verwijderen is niet de juiste oplossing.
order 14140
order 14140. Ik had 4 eclipsbrillen besteld en betaald op 4 augustus. Echter nooit ontvangen. Ook bij bij status DHL op vertraging 1 a 2 dagen. Nu 3 x een email gestuurd, ook geen reactie. Voicemailbox is vol. Kortom een zeer teleurstellende ervaring met uw bedrijf.
aanvulling: op 16 augustus ontving ik een email waarin excuses werden gemaakt en de terugbetaling werd aangekondigd. De betaling heb ik vandaag ontvangen. Dat is fijn. Ik heb dan ook het aantal sterren aangepast. Hoewel ik nog steeds teleurgesteld ben over het feit dat ik de brillen niet op tijd heb ontvangen.
Niet ontvangen artikelen
Beste,
Ook ik heb helaas mijn bestelling niet mogen ontvangen, wat ontzettend teleurstellend is geweest. (Ordernummer 31623) 4 Brillen en verzendkosten.
Vanwege de niet ontvangen artikelen, ontvang ik graag mijn geld terug.
Mvg Ans
Hetzelfde verhaal als de meesten hier
Hetzelfde verhaal als de meesten hier. Brillen 6 augustus besteld en betaald. Ordernummer 22602. Track en trace blijft hangen op 8 augustus met de mededeling dat de bestelling 1 à 2 dagen vertraagd is.
Een standaard reactie op mijn eerste mail, op de tweede en derde geen reactie meer.
Dat het fout kan gaan, snap ik, dat ze het druk hebben ook. Maar dan nog kun je binnen een week reageren en afhandelen. Dat is met de bestellingen tenslotte ook gelukt.
Graag zsm mijn geld retourneren.
Eerdere review 1 ster
Eerdere review 1 ster. Totaal 2,5 ster. Rapportcijfer een 5. Minpunt het niet leveren (door dhl) en door de ervaringen met 3 anderen waar de personen erg naar uitkeken woensdagmiddag in buitenvelderd elders de brillen gekocht. Pluspunten zijn wel de snelle reacties van eclipsbrillen en vandaag het geld retour gekregen.
GEEN scam site
In weekend voor eclips brillen besteld, verwachte levering di of wo. Helaas niet op tijd. Contact opgenomen en netjes bedrag teruggestort! Geen scam site dus!
Niets ontvangen, en geen enkele reactie
Beste,
Zoals zovelen al beschreven hebben, is ook onze bestelling niet geleverd. Ik begrijp dat het druk is, echter heb ik al ruim een week geleden een mail gestuurd en nog altijd geen reactie. Dus ook nu via een review, gezien daar wel op gereageerd wordt.
Ik verwacht dat mijn geld retour wordt gestort, inclusief verzendkosten.
ordernummer: 22639
Groet,
Leonie
goedemorgen,
goedemorgen,
na lezen van reactie,s ook van mij maar een review.
jammer dat de brillen nooit zijn gekomen.
gelukkig hebben we van andere mensen kunnen gebruiken!
op 6aug besteld: ordernummer 23191.
begrijp dat het via de mail erg druk is, dus probeer ik ook maar op de manier.
Verzoek tot terugbetaling
Ooknwij 4 brillen besteld. ordernummer 28368 hebben wij eclipsbrillen bij u besteld. Tot op heden zijn de beloofde eclipsbrillen echter niet geleverd, waardoor u niet aan uw leveringsverplichting heeft voldaan.
Wij verzoeken u hierbij om het volledige aankoopbedrag van deze bestelling binnen 7 dagen na dagtekening van deze review terug te betalen op het bij u bekende rekeningnummer.
Indien wij de terugbetaling niet binnen deze termijn hebben ontvangen, zien wij ons genoodzaakt verdere stappen te ondernemen om ons bedrag te verhalen.
Hieronder kunnen onder andere juridische maatregelen vallen. De eventuele bijkomende kosten zullen in dat geval eveneens op uw onderneming worden verhaald.

Bestelling tijdig gedaan
Bestelling tijdig gedaan, hangt nu nog steeds bij dhl. Al meerdere mails gestuurd maar geen reactie…
Word wel gereageerd op de reviews?

Antwoord van Eclipsbrillen
Zit al 10 dagen te wachten op de…
Bedankt voor de feedback en de snelle terugbetaling!
Gr Bianca

Antwoord van Eclipsbrillen
Helaas ook hier een probleem met de…
Helaas ook hier een probleem met de verzending via DHL. Staat al een week op verzending vertraagd. Op het automatische antwoord op mijn emails na, nog helemaal niks gehoord van dit bedrijf om een onderzoek bij DHL op te laten starten.
Laat in ieder geval merken dat je je klanten waardeert als er problemen zijn. Neem contact met ze op.

Contact met rechtsbijstand
Ook ik heb nooit wat ontvangen. Ik heb jullie 0.5 week geleden gemaild dat ik mijn koopcontract ontbind en mijn geld terug eis maar hier niets op gehoord. Daarom hierbij nogmaals. Indien het geld niet voor 26 augustus op mijn rekening staat neem ik het op met mijn rechtsbijstand en zal het jullie nog wat meer geld gaan kosten. Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen.
Order 30465

Order 27269 nog steeds niet ontvangen
Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging'. Kan inderdaad zijn dat dut aan DHL ligt, maar ik krijg er geen vinger achter. Ook geen reactie op de mail tot dusver.
Vraag me af of wellicht iedereen hetzelfde track&tracenummer volgt? Bij mij eindigt deze op 7282.
Order nooit geleverd en kan geen contact krijgen
Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL kan geen onderzoek starten omdat dat vanuit de verzender moet gebeuren. Eclipsbrillen.nl is echter niet bereikbaar. Telefoon doet het niet, geen enkele reactie op mails, geen reactie op social media, bericht op de website wordt verwijderd. Erg teleurstellend en frustrerend.

Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend
Besteld en betaald …voor het weekend met de belofte maandag of dinsdag geleverd.
Niets ontvangen
Ordernummer :29891
…
Mail gestuurd en gevraagd om het betaalde bedrag terug te storten. Kreeg netjes een mail terug en paar dagen later geld terug gekregen. Heel fijn! Dank hiervoor 👍🏽