Eco Era Store Reviews 15

4,5

1. Babywinkel

Bij Eco Era vind je prachtige handgemaakte producten, gericht op duurzaam & wasbaar. De producten van Eco Era hebben een eerlijk verleden en een duurzame toekomst.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zeer tevreden

Zeer tevreden met mijn wasbare zoogcompressen. Zitten heerlijk en zijn ook heel prettig met warme dagen. Koeltasje werkt ook goed en ziet er prachtig uit en is mooi afgewerkt.

10 augustus 2022

Ik heb meerdere producten van eco era…

Ik heb meerdere producten van eco era store gebruikt. Ik heb de wasbare zoogcompressen van wol tijdens borstvoeding gebruikt en heel tevreden! Ze zijn heel zacht en nemen goed op. Omdat ik zo tevreden was heb ik ook de wasbare luierdoekjes gekocht en daar ben ik ook heel erg blij mee. Pas geleden ook begonnen met de wasbare maandverband en heel erg verrast hoe goed dit werkt en hoe zacht het zit en dat alles gewoon heel goed opgenomen wordt. Geen doorlek. Echt een aanrader ipv troep uit de supermarkt! Dus langzaam aan koop ik straks de hele webshop leeg ;)

22 mei 2022

Geweldige inlegkruisjes

Nooit gedacht dat ik wasbare inlegkruisjes ging aanschaffen.
Geen irritatie meer, ooh geweldig!
Ze zijn zo zacht, en observeren immens goed, dat je ze gewoonweg niet voelt zitten.
Zelf niet tijdens een menstruatie periode.

En dan worden deze nog met de hand gemaakt, en nog eens super snelle levering!
Wat een service.
Doe zo verder!

24 februari 2022

Een must-have voor ieder gezin!

Wij gebruiken de wasbare billendoekjes van Eco Era nu sinds een jaar en we zijn nog steeds op en top tevreden. Ze zien er prachtig uit, zijn heerlijk zacht en worden hier zo ongeveer in huis gebruikt; niet alleen als billendoekjes maar ook als snoetenpoetsers en schoonmaakdoekjes in de keuken en als washandjes in bad. Een echte aanrader en must-have voor ieder gezin!

3 december 2021

Suuuper fijne webshop!

Suuuper fijne webshop!! Goede service en al haar producten zijn echt top. Met zoveel liefde en zorgvuldig handgemaakt. Ik ben sowieso dan van wasbare producten, maar ik raad iedereen Eco Era Store aan!! :)

18 november 2021

Mooi en kwalitatief hoogwaardig

Ik ben erg enthousiast over de doekjes. Ooit met een paar gestart om de billen, handen en mond van mijn destijds pasgeboren dochter schoon te maken, inmiddels ingeburgerd als servetten tijdens het eten. De kwaliteit is fantastisch en dat krijg ik ook terug van vriendinnen waarbij ik o.a. de doekjes als kraamcadeau heb gegeven. Tot slot zien de doekjes er ook nog eens leuk uit. Aanrader!

Super ervaring!

Super ervaring!
Persoonlijk en een hele goede service.
Ondanks dat de producten in Spanje worden gemaakt, had ik ze binnen een aantal dagen na bestelling al in huis. Verder zat er een persoonlijk kaartje bij. Met liefde gemaakt dus :) Eco Era is zeker een aanrader!

Fan van de zoogcompressen

In tegenstelling tot andere zoogcompressen, zijn die van eco era stone heel zacht en blijven ze droog aanvoelen wanneer er gelekt wordt, waardoor je borst warm blijft en de compressen hierdoor langer gebruikt en minder snel gewassen hoeven te worden. Daarnaast zien ze er ook nog mooi uit.

Wasbare inlegkruisjes

Ik gebruik nu een tijdje de wasbare inlegkruisjes en ze bevallen beter dan ik gedacht had! Je merkt niet dat je ze in hebt en door de badstof binnenkant gaan ze niet broeien. Ik wil niet meer anders!

26 juni 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Het wasbaar maandverband vind ik echt een aanrader! Nog eens super duurzaam ook en het zit heerlijk.

24 mei 2021
Logo Eco Era Store

Antwoord van Eco Era Store

Bedankt!!

Super service

Super service. Iedereen wordt blij van de leuke prints waarvan de boeners, lakentjes etc van zijn gemaakt. Ook erg leuk om cadeau te doen. Aanrader!!

17 maart 2021
Logo Eco Era Store