Ik bestelde 4 led lampen, die een dag later geleverd zouden worden. Op de dag van bezorging had ik nog geen mail ontvangen. Uiteindelijk zelf gemaild naar EcoBright. Tegen de tijd dat ik antwoor... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestel uw led lampen bij EcoBright! ✓ Kwaliteit ✓ Betaalbaar ✓ Uitstekende klantenservice ✓ GRATIS verzending va €50 ✓ Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Dr. Huber Noodtstraat 89, 7001 DV, Doetinchem, Nederland
- ecobright.nl
Coulance met hoofdletters
Een led-driver van een van mijn ledbakken was defect. Op de vraag welke driver ik kon bestellen ter vervanging wees Ecobright mij op de mogelijkheid dat het binnen de garantie zou kunnen vallen. Aangezien ik meerdere bakken heb, met verschillende aankoopdata, kon ik niet goed aantonen wat de aanschafdatum was van de kapotte driver. Ecobright deed niet moeilijk en ik kreeg per kerende post, kostenloos een nieuwe driver toegezonden. TOP SERVICE.
Zeer goede service
Zeer goede service. Eén van de Zigbee-schakelaars die ik heb, werkte niet meer goed. Na mailen heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen die weer helemaal perfect werkt. Verder ook een zeer goede schakelaar, voelt kwalitatief goed aan, makkelijk te installeren en werkt soepel.
2 jaar en 4 maanden terug een zestal…
2 jaar en 4 maanden terug een zestal ledlampjes aangeschaft. Nu zijn er 3 defect gegaan. Na contact gezocht te hebben worden er 3 nieuwe led lampjes toegestuurd. Fijne winkel en goede service.
Een jaar geleden circa 15 G4 ledlampjes…
Een jaar geleden circa 15 G4 ledlampjes besteld en geïnstalleerd, maar ze gaan nu stuk voor stuk kapot. Aan-uit-aan-uit. Stap nu maar over op een ander merk. Ze worden overigens gebruikt in de keuken dus de branduren zijn zeer beperkt.
Jammer
Mijn product doet niet helemaal wat ik ervan verwacht. Dat kan gebeuren, maar mijn vraag hierover via WhatsApp wordt wel gelezen maar niet beantwoord! En mijn review op hun site wordt niet geplaatst.
Erg jammer
Echt een topbedrijf
Echt een topbedrijf. Geven uitgebreid en goed advies, dat was echt heel erg fijn. Ze hebben ook een heel uitgebreid assortiment. Toen er toch iets misging (buiten hun schuld om) kreeg ik gratis zonder erom te vragen zeven nieuwe lampjes opgestuurd. Echt heel goed! Dank je Timo!
Ik heb een bestelling geplaatst voor…
Ik heb een bestelling geplaatst voor een set van 30 meter LED-verlichting. Het was een teleurstelling voor mij. De helft van de LED's werkt goed, de andere helft echter niet. Ik vroeg om een oplossing, maar helaas boden ze geen oplossing aan. Ik heb nog eens 3 trafo's gekocht. Dus het product dat 350€ kostte, heeft me met de extra trafo's 500€ gekost. Helaas had ik de LED's al geplakt en niet gecontroleerd voordat ik dat deed.
Uitstekende service!!
Zeer goede service
Ik had al eerder tot tevredenheid aankopen gedaan bij Ecobright. Nu ging er iets mis bij DHL. Contact opgenomen en ik werd prima geholpen. Zeer vriendelijke en adequate aftersales service. Dan merk je dat deze webshop een Topshop is.
Goede service !
Een paar maanden geleden bij Ecobright
4 ledlampen besteld voor onze buitenverlichting. Helaas ging er onlangs 1 ledlamp kapot. Contact gehad met medewerker Timo. Hij stelde voor om een nieuwe ledlamp gratis op te sturen.
Daarnaast wilde ik graag tegen betaling een extra ledlamp bestellen mocht er in de toekomt nogmaals een ledlamp kapot gaan.
Maar aangezien ik onder het minimale orderbedrag kwam, heeft Timo aangeboden om beide ledlampen gratis te versturen.
Fijn dat Ecobright deze goede service biedt.
Mocht ik in de toekomst iets nodig hebben, dan zal ik zeker weer voor Ecobright kiezen.
Alleen maar positieve reviews worden geplaatst.
Bij Ecobright twee keer wat besteld, waarna ik voor beide artikelen een mail kreeg om deze te beoordelen. Aangezien ik niet geheel tevreden was, heb ik de reviews dan ook niet met 4/5 sterren beoordeeld. Maar wat blijkt, deze worden dan ook niet op hun site geplaatst. Zodoende leest een nieuwe klant alleen maar positieve reviews en zal dus sneller tot koop overgaan. Ik vind dit best een kwalijke zaak. Gelukkig bestaan er nog onafhankelijke review-sites die wel alles plaatsen.
Goed advies/garantie
Goed advies en snelle reactie/actie indien er sprake is van garantie.
Top beantwoording en persoonlijke oplossinggerichte benadering
Top beantwoording van onze technische vragen door Timo en zijn hulp bij de juiste keuze van dimbare trafo en ledlampjes. Bestelling snel geleverd. #Aanrader
Dit bedrijf verdient een groot compliment
Allereerst ben ik super goed geholpen met vragen mbt overstap naar led halogeen. En wat de producten betreft tot nog toe doen alle lampen het uitstekend!
Ook een zeer snelle verzending. Dit bedrijf is een echte aanrader!!
Goede service en vlot!
Soepel in het aanpassen van bestelling en toepassing van korting. Heel prettig en vlot geregeld!
Buitengewoon GOED!
Onlanks wilde ik mijn lamp boven de eethoek ombouwen van halogeen naar led. Bij Ecobright Doetinchem langsgegaan waar ik uiterst vriendelijk en vakkundig werd geholpen. (Had dit adres van een zeer tevreden buurman gekregen.) Thuis de ledjes, de trafo en dimmer aangesloten en alles werkte. Storend was een gezoem in de trafo. Ecobright gebeld en probleem voorgelegd. Zonder moeilijke vragen werd meteen een nieuwe trafo klaargelegd. Helaas bleek na aansluiten het zoemen nog steeds aanwezig. Daarom, zoals afgesproken, weer gebeld met Ecobright en weer uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Mij werd verzocht foto's te maken van de wijze van aansluiten van de componenten en deze via de whatsapp aan te leveren. Die zelfde dag nog bericht teruggekregen dat zij een proefopstelling zouden maken met soortgelijke componenten om te zien waar het probleem in zou kunnen zitten. (De combinatie van de componenten was immers goed.) Zoals verwacht bleek de proefopstelling goed en geluidloos te werken.
Vervolgens werd voorgesteld mijn dimmer te vervangen en ook deze werd weer kostenloos voor mij klaargelegd.
Ik heb de service van Ecobright Doetinchem als bijzonder goed ervaren. Waar kom je nog een winkel tegen die spontaan vervangende componenten klaar legt en zelfs een proefopstelling maakt om te kijken hoe ze de klant kunnen helpen. Wat mij betreft een respectvolle diepe buiging verdiend.
Goed product
Goed product, snel geleverd en gemakkelijk te verwerken. Lampjes geplaatst ter vervanging van defecte spotjes in zonnescherm. Nu ook nog led ipv halogeen.Top
Niet volledig
Niet volledig
Producten niet volledig en beschadigd geleverd en later geleverd dan beloofd. Daarnaast ontbreekt de 1,5 meter aansluitsnoer met euro stekker
Ecobright is geweldig
Ecobright is geweldig ! 1 klein minpuntje dat is de levering door DPD. Zo’n bedrijf dat door woonerven scheurt, pakketjes neergooit zonder te wachten of iemand de deur opendoet. Dat zou me tegenhouden weer te bestellen.
Verder jullie bedrijf prima.
De 1 watt lampjes zijn ook zo fijn. Heerlijk warm licht (voldoende) en gezellig licht.
5 sterren is nog te weinig...
5 sterren is nog te weinig...
Gebeld omdat ik halogeen voor led wilde vervangen, maar de maat van de spotjes zijn niet gangbaar. Meisje aan de telefoon stelde gerichte vragen en gaf aan welke spotjes ik moest hebben. Spotjes waren bij hen verkrijgbaar voor een prima prijs.
2 weken later terug gegaan omdat ook de transformator vervangen moest worden. Geholpen door Timo. Een aardige en kundige medewerker. Geen verkooppraatjes, maar goed advies en nog wat handige tips.
Het is geen doorsnee winkel waar vanalles in de rekken ligt. 'n Beetje het gevoel dat ik een kantoor met ongeveer 6 medewerkets binnen kwam. Iedereen was bezig, maar ik werd wel direct geholpen.
Blijkbaar hebben ze een ruim en goed georganiseerd magazijn want wat ik nodig had was aanwezig en werd vlot gepakt.
Prijzen zijn lager dan in een bouwmarkt.
Geen wachttijd in de winkel.
Parkeerplaats voor de deur.
Kantoor/winkelruimte was netjes en schoon.
Medewerkers representatief en vooral vriendelijk.
Producten zijn hoe het omschreven is.
Bij het afrekenen vermeldde ze dat ik altijd contact op mag nemen als iets niet lukt. Superfijne winkel waar echt klantgericht wordt gewerkt.