Ecomverse - Kamooi.ai
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met Ecomverse te delen, met name betreft onze samenwerking met Django de Vreng. Het begon met de schijn van een stagiair die ons zou helpen met onze webshop en het schrijven van artikelen, inclusief analyses, na een initiële betaling.
Helaas hebben we nog steeds niet het overgrote deel van het beloofde werk ontvangen, en Django de Vreng lijkt nu volledig onbereikbaar via Whatsapp, LinkedIn, e-mail en telefoon. Het lijkt er sterk op dat dit een patroon is in de gang van zaken van Django, waarbij hij bedrijven benadert, geld int en vervolgens de stekker uit het project trekt.
Wat begon als een onschuldig verhaal van een stagiair met een gereduceerd tarief, lijkt nu eerder op een bedenkelijk verdienmodel van meneer de Vreng. Dit wekt niet alleen de indruk van onprofessioneel gedrag, maar lijkt ook sterk op oplichting.
Wij overwegen nu juridische stappen te ondernemen om ons ongenoegen en de geleden schade aan te kaarten. Het is spijtig dat eerlijk werken niet de prioriteit lijkt te zijn in deze situatie. Hopelijk dient dit als een waarschuwing voor anderen die overwegen met Ecomverse/Kamoo.ai en Django de Vreng in zee te gaan.