Vi har trygt kunne overlade det aftalte arbejde i haven til Thomas, selv om vi ikke har været hjemme. Lækkert at komme hjem til veludført arbejde.
Bedrijf heeft geantwoord
EDC Skov Park og Have kan klart anbefales. Er super professionel, punktlig og selvstyrende i håndteringen af de forskellige opgaver en have har. Har en del samarbejdspartnere som kan træde til hvis... Toon meer
Kan kun anbefale EDC park og have. Thomas laver et flot stykke arbejde
offer came quickly .-)
Jeg tilbyder Professionel anlægsgartner og entreprenør arbejde med mere end 10 års erfaring. Mit speciale er at jeg vægter detaljer og finesser for mit arbejde højt og kvaliteten og kundetilfredsheden er altid i højsædet. Min virksomheden er beliggende på Lolland. Jeg køre på Lolland, Falster og Sydsjælland. Hvis du overvejer at få lavet en ny terrasse, sti, indkørsel, eller få klippet hækken. Alt inde for have, anlæg belægning, træfældning og entreprenør arbejde så tøv ikke med at kontakte mig, så får vi en snak om hvad du har brug for. Jeg har med tiden hjulpet mange både private og erhvervskunder. Kontakt mig i dag og lad os sammen finde en løsning. Tlf. 60 55 95 43
Pårup Møllevej 229, 4951, Nørreballe, Denemarken
God kundeservice
Ringede tilbage
Mødte som aftalt
Udførte opgaven
Effektiv

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
EDC Skov Park og Have kan klart anbefales.
Har en del samarbejdspartnere som kan træde til hvis opgaven bliver for stor eller speciel.

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
Laver et fantastisk stykke arbejde 🤩
Og overholder de aftaler der bliver aftalt☺️

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
Thomas er god til at lytte til hvad man ønsker sig og ud for det kom han med ider til hvad da kan lade sig gøre. Thomas gå det ekstra stykke for at man for det man ønsker sig

Kan kun anbefale EDC park og have. Thomas laver et flot stykke arbejde

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
Thomas levede fuldt op til aftalen og imødekommenhed.

Han er fantastisk og hjælpsom 👍👍. Han gør sit job som man har aftalt 😛

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
Lækkert at komme hjem til veludført arbejde.

Antwoord van EDC Skov Park og Have V/Thomas Bjerg
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.