Jesper har været en kæmpe hjælp. Har hjulpet et beskattet bo. Han forklare gerne tingen flere gange ind til man forstår det.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har faktisk ikke ord for hvor fed min oplevelse med Jesper har været. Jesper guidede mig igennem alt hvad jeg skulle og udregnede det jeg havde behov for. Det var lige det jeg havde behov for.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været igennem et meget langt og kompliceret forløb med opgørelser der ikke har været lige til og vi var aldrig kommet igennem uden Jesper fra E-dødsbo. Jesper er super dygtig og kompetent og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjælp til privat skifte med åbningsstatus og boopgørelse på en nem - overskuelig måde hvor du føler dig tryg gennem hele forløbet
Vestergade 20A, 4600, Køge, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jesper har været en kæmpe hjælp.
Har hjulpet et beskattet bo.
Han forklare gerne tingen flere gange
ind til man forstår det.

Antwoord van eDødsbo
Jeg har faktisk ikke ord for hvor fed min oplevelse med Jesper har været.
Det var lige det jeg havde behov for.
Jeg kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.

Antwoord van eDødsbo
Jesper er super dygtig og kompetent og derudover er han imødekommende, forstående og empatisk.
Vi vil til hver en tid anbefale at bruge Jesper!

Antwoord van eDødsbo
Jeg kan varmt anbefale edødsbo.
Jesper gjorde det nemt og forståeligt,og var klar med den hjælp man havde behov for.
Hele vejen igennem blev der kommunikeret ud,hvor langt man var i processen med boopgørelsen.
Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse.
Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke bare overlod det til Jesper fra start.

Antwoord van eDødsbo
Jeg har været utrolig glad og tryg ved Jesper. Både i forhold til den rådgivning han har ydet og hans leverencer til bobehandlingen. Han er både tilgængelig når man har brug for det, og gør det enkelt at forstå processen. En stor anbefaling herfra.

Antwoord van eDødsbo
Tak til Jesper for god professionel hjælp med boopgørelse. Klar og tydelig kommunikation. Det er tydeligt en virksomhed som sætter en ære i at lave et ordentligt stykke arbejde. Det er meget værdsat. Tak

Antwoord van eDødsbo
Kæmpe hjælp at have Jesper med inde over vores arvesag.
Det var en større mundfuld end vi havde regnet med, så rart med professionel hjælp.
En varm anbefaling herfra.

Antwoord van eDødsbo
Jesper var fantastisk at arbejde med. Han var professionel og hurtig og præcis i sin kommunikation.

Antwoord van eDødsbo
eDødsbo har virkelig været en kæmpe stor hjælp! Jesper er super dygtig, grundig, empatisk og tillidsfuld. Hermed mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van eDødsbo
Kompetent hjælp med dødsbo til yderst rimelig pris.

Antwoord van eDødsbo
Jeg kan varmt anbefale eDødsbo. Jeg skulle have lavet åbningsstatus, og følte mig i trygge hænder undervejs i hele forløbet. Jesper var professionel, effektiv og ikke mindst utrolig rar. Prisen var dertil meget favorabel. Kan kun anbefale.

Antwoord van eDødsbo
Jesper er meget behagelig og uformel men stadig meget kompetent i sin vejledning. Under hele processen har jeg følt mig tryg og i gode hænder - jeg kan varmt anbefale eDødsbo.dk og Jesper.

Antwoord van eDødsbo
Jesper har lavet åbningsstatus og boopgørelse for os.
Begge var fuldt ud fyldestgørende i forhold til Skifteretten og Skat, samt let overskuelige for os.
Serviceniveauet er højt og således kan man altid få kompetente svar på sine spørgsmål i et letforståeligt sprog.
Priserne er gunstige i forhold advokatpriser.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van eDødsbo
I en svær tid med ikke megen overskud var dette en super behagelig oplevelse.
Det gav en tryghed i forløbet og den personlige hjælp undervejs vi kunne tilvælge gjorde dette til en god oplevelse trods alt.
Tak til Jesper og hans dygtige team.

Antwoord van eDødsbo
Jesper er det roligste og mest hjaelpsomme menneske.
Hele forloebet har vaeret en fornoejelse

Antwoord van eDødsbo
Virkelig en nem måde at få skifteretten klaret på.
De papiere skifteretten sendte var ikke lige til at gennemskue, men det blev gjort meget mere overskueligt på edødsbo.dk
Kan klart anbefales.
Jeg kan varmt anbefale Edødsbo til at hjælpe med de spørgsmål og blanketter, som skal udfyldes når du vælger et privat skifte.
Deres online blanket til åbningsbalancen er nem og overskuelig og hvis man har spørgsmål, er Jesper klar til at hjælpe.
Prisen er absolut også favorabel.
Man vælger selv, hvor stor en andel man ønsker at udføre og hvad man vil have hjælp til. Startende med en gratis gennemgang af processen. Spændt på om det også holdt i praktisk.Det gjorde det. Jesper fik gjort enkelt og Jesper fik klaret det praktiske med åbningsstatus og jeg fik et overblik.
God rådgivning. Super at kun betale for det man har behov for, særlig når man står i en sårbar situation er tillid for mig altafgørende.

Antwoord van eDødsbo
Personal and onderstanding. Trustworthy and reliable.
Takes over where he needs to, supervises in a very friendly way.
I could not have done the paperwork without his help! Very grateful. Thank you.

Antwoord van eDødsbo
Lees meer over geverifieerde reviews.