Eerlijke Boontjes Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Als horecazaak hebben we een erg prettige samenwerking met Eerlijke Boontjes. Onze gasten zijn vol lof over de koffie. Daarnaast een goede service, snelle oplossingen bij problemen en vriendelijk!

Op proef eens gaan zoeken in de omgeving. Recentelijk naar pistonmachine overgestapt (volautomaat eerder). Eerlijke boontjes gevonden en vooral de naam sprak me aan. Was zoekende naar een goede sit... Toon meer

Wij hebben de Catuai geprobeerd van Eerlijke Boontjes, een heerlijke filter branding uit Costa Rica. De koffie was in balans met het zetten als v60, licht van kleur met zoete aroma's en de smaak had t... Toon meer

Ik ervaar de samenwerking met Linda van Eerlijke Boontjes als zeer prettig. Het contact is professioneel, persoonlijk en snel. De geleverde bonen zijn van goede kwaliteit en perfect gebrand. Hiermee k... Toon meer

1. Koffiebranders
  2. ook in
  3. Koffiewinkel

Eerlijke Boontjes is ontstaan vanuit passie voor (h)eerlijke koffie. Onze missie is om zo transparant mogelijk samen te werken in een kleine koffieketen en de koffieboeren een Eerlijke prijs te betalen. Ontdek de unieke smaken van specialty koffie, altijd vers gebrand in onze eigen branderij in Castricum.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne zakelijke samenwerking

2 oktober 2026
Logo Eerlijke Boontjes

Antwoord van Eerlijke Boontjes

Hartelijk bedankt voor je review en de fijne samenwerking, Mariët!

Lekkere koffie

Lekkere koffie, snelle levering, herkenbaarheid dat ik een terugkerende klant was gaf het een leuk persoonlijk tintje

28 juli 2026

Goede koffiebonen …

Goede koffiebonen om mee op te schenken met onze v60. Vroeger reden we om, zodat we in Amsterdam of Utrecht bonen konden kopen. Dat hoeft niet meer.

17 maart 2026

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, en eerlijk voor de koffieboeren hoe leuk is dat! Linda weet veel van koffie en kan je dus goed helpen om op de juiste manier lekkere koffie te zetten

26 januari 2026

oprecht eerlijke boontjes….

De koffie van eerlijke boontjes is fantastisch. De koffie is niet allen lekker, maar heeft ook mooie, eerlijke smaaktonen die bewijzen dat er aandacht aan is besteed.
Een aanrader!
Chretien Franken

12 december 2025

Goede koffie

De koffiebonen worden versgebrand geleverd. Soms zelfs met het advies even te wachten voor gebruik omdat ze nog zo vers zijn. De koffiesmaken die wij hebben geprobeerd waren allemaal goed

31 augustus 2025

Heerlijke koffie met volop smaak!

Heerlijke koffie met volop de beloofde smaken en tonen!
Bestellen, leveren en advies hoe het beste de koffie te maken, alles klopt en vol smaak.
Leuk bedrijf en serieuze deskundige eigenaresse.

Wij hebben meerdere koffies geprobeerd en zijn fan!

5 maart 2025

Iemand met passie voor koffie.

Ik kwam via via in contact met Eerlijke Boontjes en nam de proef op de som door diverse soorten te bestellen. De bestelling ging voorspoedig, het contact was super en de koffie was heerlijk. Ik hoop ook in de toekomst nog vaker te kunnen bestellen. Keep up the good work..

13 januari 2025