Egro vloeren en traprenovatie  Reviews

4,6

Nieuw huis, nieuwe vloer. Lag er binnen 1 dag al in door de toppers van Egro vloeren & Traprenovatie. Professioneel afgewerkt, snel gehandeld en een zeer tevreden klant! Ik zou iedereen dit bedrijf ku... Toon meer

De jongens hebben in ons nieuwe huis een prachtige vloer gelegd op 3 verdiepingen! Hij ligt er superstrak in, inclusief de plinten en de mooie trap maakt het helemaal af! Fijne communicatie en zelf... Toon meer

Na lang zoeken ben ik bij EGRO Vloeren uitgekomen & wat een topkeuze! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en professioneel. Ze dachten goed mee, kwamen afspraken na en leverden écht vakwerk... Toon meer

Ik had mijn eikenhouten vloer laten opknappen en het resultaat is mooier dan ik had verwacht. Ze werken netjes, communiceren goed en komen hun afspraken na. Ook mijn trapleuningen hebben ze geplaatst,... Toon meer

1. Vloerenlegger

Welkom bij EGRO Vloeren & Traprenovatie, waar vakmanschap, familietraditie en een passie voor perfectie samensmelten om topkwaliteit vloeren en traprenovaties te leveren. Ons verhaal begon 20 jaar geleden in Bussum, toen Eddy Groenewegen, een vakman met een oog voor detail en kwaliteit, besloot zijn expertise en passie voor vloeren en traprenovatie om te zetten in een bloeiend bedrijf. Sindsdien heeft EGRO zich ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de branche. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloeren en het renoveren van trappen, met een toewijding aan kwaliteit die in elk project zichtbaar is.

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super vriendelijke jongens met verstand…

Super vriendelijke jongens met verstand van vloeren. Op korte termijn alles op gemeten en super snel gelegd. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. Zeker een aanrader!

7 april 2024

Beste Bram,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van het geleverde werk. We streven ernaar om onze klanten op korte termijn van dienst te zijn en vakmanschap te leveren tegen een eerlijke prijs. Uw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd.​
Werkspot

EGRO Vloeren & Traprenovatie

Wat een genoegen om te kunnen delen…

Wat een genoegen om te kunnen delen over deze zeer vriendelijke, spontane en kundige heren. Beide zijn geen vreemden voor mij, eerder welkome bekende uit mijn persoonlijke kring. Gedurende ons hele precies hebben ze een professionele houding aangenomen, waardoor ze ons, samen met de rest van hun klantenkring, op een uiterst kundige manier hebben bijgestaan. Hun communicatie vaardigheden verdienen lof: ze zijn sterk en vlot, een eigenschap waar veel bedrijven nog een puntje aan kunnen zuigen. Het is verfrissend om te zien hoe zij zich weten te onderscheiden op dit vlak. In combinatie met hun expertise, die zijn op de juiste wijze weten in te zetten, kan ik met alle zekerheid zeggen dat dit bedrijf een absolute aanrader is. Hun vermogen om klanten te helpen, gecombineerd met een warme professionele benadering, maakt hen tot een waardevolle partner in elke situatie.

7 mei 2024

Beste Jari,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en fijne woorden. Het doet ons veel plezier te horen dat onze professionele houding en communicatievaardigheden aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bij EGRO Vloeren & Traprenovatie streven we ernaar om onze klanten niet alleen technisch bij te staan, maar ook een positieve en onderscheidende ervaring te bieden. Uw aanbeveling en erkenning van onze inspanningen betekenen veel voor ons.​

Perfectionisme!

Wat een toppers zijn dit, accuraat te werk gaan staat op 1. Flexibel in de communicatie en hard werkend. Zeker aan te raden om deze mannen je vloer te laten leggen!

18 december 2023

Beste D.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te horen dat u onze nauwkeurigheid en flexibiliteit in communicatie waardeert. Uw aanbeveling betekent veel voor ons.​

Vak mensen!

Wat een toppers, prachtige pvc vloer gelegd en een oude houten vloer opgeschuurd en schitterend gemaakt in mijn kapsalon. Echte aanrader, deze broers zijn vakmensen ! Denken met je mee, goed contact, afspraak is afspraak!

5 april 2024

Beste Chantal,

Wat leuk om jouw review te lezen — en wat was het een mooi project om aan te werken in jouw kapsalon! 😊 We zijn blij dat je zo tevreden bent met de PVC vloer én de opgeknapte houten vloer. Jouw vertrouwen en prettige communicatie maakten het voor ons net zo fijn samenwerken.

Dank voor je mooie woorden en dat je ons vakwerk zo waardeert. Je bent altijd welkom voor een bakkie — en natuurlijk bij vragen of wensen in de toekomst!

Groet,
EGRO Vloeren & Traprenovatie

Reviews in alle talen tonen. (47 reviews)