Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Denemarken
Overskæget kunne ikke bruges, der var ingen på

Antwoord van eKostumer
God hjemmeside med en super leveringstid! Kvaliteten var faktisk også bedre end jeg selv havde forvented!

Antwoord van eKostumer
Hurtig modtagelse af det bestilte.
Vil helt klart benytte jer en anden gang.

Antwoord van eKostumer
Hurtig levering, god kvalitet og det passede med størrelsesguiden.

God og hurtig service
Pasform og størrelse er super perfekt

Antwoord van eKostumer
Fik leveret dagen efter bestilling. Desværre var syningen gået på min datters kjole.
En mail til ekostumer. Hurtigt svar og fin håndtering.
Ikke sidste gang vi handler her :-)

Antwoord van eKostumer
Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to uger skrev jeg til dem og spurgte, hvornår jeg kunne forvente at få pengene, og jeg fik svar og refundering samme dag. Forsinkelsen skyldtes efter sigende, at de lige var overgået til et nyt system.

Antwoord van eKostumer
Mit indkøb i sidste øjeblik fik de sendt, så jeg var total hippie i rette tid :)

Antwoord van eKostumer
Plus point for at overholde den lovede dag-til-dag levering. Kostumets kvalitet var dog mega skuffende i forhold til billedet

Antwoord van eKostumer
Alt gik som planlagt, de holdt hvad de lovede, vil absolut handle her igen en anden gang

Antwoord van eKostumer
Bestilte torsdag, modtog varen fredag som lovet. Fin vare til billig pris.

Antwoord van eKostumer
Bestilte varen søndag middag, og den blev leverer allerede tirsdag formiddag. Varen levede op til min forventning og jeg vil varmt anbefale denne webshop til andre. :)

Antwoord van eKostumer
fin og hurtig service havde dog lidt problemer med at gennemføre betaling

Antwoord van eKostumer
eKostumer har ydet en hurtig og god service, da vi ved åbningen af vores pakke opdagede, at vores bestilling var blevet ødelagt under transporten.
Tak til Dennis!

Antwoord van eKostumer
Det var nemt at bestille på siden, og varen blev leveret utrolig hurtigt

Antwoord van eKostumer
Lees meer over geverifieerde reviews.