2,6

Slecht

Laver de værste varmepumper

Den er konstant i stykker flere gange om året. Teknikerne må endda komme af flere omgange eller bruge 6
5-7 timer på reperation da varmepumpen har elendig fejlmelding.

Selv deres app er forfærdelig, hvor du ingen mulighed har for at justere varme niveauet.

Eller jo, det har den. Når du lige starter app'en kan du se varmeindstillingen, men du skal være hurtig, for efter en 5-6 sekunder forsvinder den.

Jeg har luret en måde at skifte temperaturen på.

Start app'en.

Skift temperaturen med det samme den er færdig med at lade.

Skynd dig at skifte til et nyt menupunkt, hvor den så vil synkronisere indstillingen.

For at se din ændring skal du lukke app'en og starte den igen.

Jeg tvivler dog på effekten. Du kan se at den er ændret men det virker stadig som om den bare køre "grill" eller "ismaskine".

Jeg lavede en support ticket, hvor svaret vitterligt var "yeah that works as expected".

Jamen det er da også super brugervenligt at skulle indstille varmen på den beskrevede måde.

Fuldstændig ubrugeligt

1 mei 2025

Elco varmluft fyr

Elco varmluft fyr. Køb det ikke. Der er konstant fejl på fejl. Vi købte vores gennem gastech i vores andelsforeningen og mit er det værste mht fejl og driftstop. Spild af penge og det har ikke været billigt. Savner mit gamle nagurgasfyr, der bare kørte uden problemer.
Tilføjelse pr 04/01.26
Så har december så i fejl på fejl og utallige stop på fyret. Blir vanvittig

10 december 2025

Elco naturgasfyr kan ruinere dig

Prøv at læse anmeldelser af elco på tyske trustpilot, dvs søg på trustpilot efter elco.de - så får man en god fornemmelse af, hvor galt det kan gå, hvis man køber et elco naturgasfyr fra gastech. Det larmer og er umuligt at indstille, som man ønsker. Det bruger tilsyneladende op til 15% mere gas end vores tidligere 19 år gamle fyr, så om ca.8 år har vi betalt det 2 gange pga dårlig driftsøkonomi! Gastech har været her 6-7 gange nu, uden succes.

13 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?