Ik schrijf bijna nooit beoordelingen maar de kwaliteit van de service van deze zaak is wel heel bijzonder. Probleem voorgelegd, oplossing gevonden, materiaal besteld. Twee dagen later in huis in oos... Toon meer

HALLO TEAM, EEN TOP, TOP TOP SERVICE IN VERKOOP VAN MIJN SCHOTEL ANTENNE, ALS ER VRAGEN WAREN OF MOEILIJKHEDEN, IK WERD GELIJK PERFEKT TE WOORD GESTAAN EN ONMIDDELIJKE HULP, GEEN GEZEUR STUUR HE... Toon meer

Toppertje wat service, betrouwbaarheid en klanten gerichtheid betreft. Bestellen ging gemakkelijk en snel, de volgende dag in huis. Moest mijn bestelde module retourneren en had na versturen ervan bi... Toon meer

1. Televisiewinkel

Electro-sat is een elektronica winkel en bestaat al 17 jaar met een vestiging in Amsterdam. Ook hebben wij een online webshop waar particulieren terecht kunnen.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

amiko decoder niet ingericht voor canal digitaal.

amiko decoder niet ingericht voor canal digitaal. krijg het niet voor elkaar zelf

13 augustus 2016
Logo Electro Sat Amsterdam

Antwoord van Electro Sat Amsterdam

Geachte heer der Wal,

Wij versturen al onze ontvangers, kant en klaar geschikt voor Canal Digitaal.
Uw bestelling is geplaatst op 25 mei 2016.
Door een frequentie wijziging van Canal Digitaal krijgen wij nu deze klacht van u binnen dat de ontvanger niet functioneert.
De klacht is dus ongegrond. De klacht heeft niets te maken met onze service of afwikkeling van bestellingen.
Wij hebben eerder geen bericht van u ontvangen, mocht u ergens niet uitkomen dan horen wij het graag om u verder te helpen.

Team Electro-sat

Binnen 72 uur afgeleverd in Z-Frankrijk: TOP

Dinsdagmiddag rond 12:00 uur een SAB Titan 3 decoder besteld die vanmorgen (vrijdag) om 11:30 bij mij thuis in Zuid-Frankrijk is bezorgd. De TD van ElectroSat had van tevoren de decoder getest vanwege de buitenland-levering. Goede service dus en voor mij een verrassend snelle levering. Van harte aan te bevelen dus !!!!

12 augustus 2016

na 2 produkten heb ik nog steeds geen astra 3 ontvangst./opgelost

Na de schotel camping antenne set en de amiko spiel hd ontvanger
kan ik nog steeds geen astra 3 op mijn tv voor de camper . wel astra 1 maar daar is geen nederlandse zender meer te vinden . na 3 dagen alles uitproberen denk ik dat de schotel te klein is. Dit bleek te kloppen
want de camping antenne set is te klein voor astra 3 , Electro Sat
heeft een andere antenne gestuurd die wel moet voldoen ca 63 cm mijn dank hiervoor .
r.koenders

10 augustus 2016

Uitstekend

Een aantal keren contact met een van de medewerkers gehad en werkelijk uitstekend te woord gestaan.

9 augustus 2016

Wat een fantastisch bedrijf!

Ze staan je zeer netjes te woord. Nemen de tijd voor je. Ze komen hun afspraken na. Service is perfect. Kortom er zijn weinig bedrijven met al deze voordelen! Gewoon bestellen daar!

8 augustus 2016

Snelle en goede levering

Na telefonisch overleg heb ik de Titan III Combo HD sateliet ontvanger besteld. Artikel werd zoals beloofd de volgende dag netjes op tijd geleverd. Dit was belangrijk omdat wij de volgende dag al op vakantie zouden gaan. We zitten nu op de camping en kunnen alle sateliet programma's perfect bekijken.

8 augustus 2016

Van A tot Z prima.

Mijn zoektocht naar spullen t.b.v. satellietontvangst heeft wat meer tijd gevraagd; was ook de eerste keer. Opvallend pluspunt was dat Electro Sat werkelijk alles op voorraad had. Na korte tijd werd de zending op mijn adres bezorgd, degelijk verpakt en onbeschadigd. De zelfgemonteerde installatie werkt bovendien storingsvrij.

4 augustus 2016

Van slechte service naar goede oplossing!!!

Mutant ontvanger met pli besteld, keurig verpakt en onbeschadigd ontvangen.Na aansluiten start ontvanger niet door,heb gebeld ggh gemaild geen reactie. Heb nu zelf maar een nieuwe image geplaatst. Voor de service dus maar 1 ster. jammer dat er geen reactie is geweest, en die 5 euro zou ik ook wel terug willen zien.
-----------------------------------------------------------------------
Contact gehad met de leverancier na aanleiding van de slechte recensie, het bleek hier om een misverstand te gaan welke keurig netjes is opgelost waarvoor dank aan Electro Sat.
Mutant ontvanger kan ik overigens iedereen aanbevelen werkt soepel en snel.

28 juli 2016
Logo Electro Sat Amsterdam

Antwoord van Electro Sat Amsterdam

Beste Berto,

Wij hebben geen mail van u ontvangen.
Wij zijn zeer zeker bereid om u te helpen.
Wij streven naar de beste service voor al onze klanten.
Het is alleen niet mogelijk om u te helpen, als wij geen bericht van u hebben ontvangen.

Ik hoop dat wij u alsnog tevreden kunnen stellen.

Team Electro-sat