Electrodiscoun
Goede dienstverlening ElectroDiscount.be
Afgelopen maandag zou mijn Hisense65" geleverd worden maar werd geannuleerd omdat de vervoerder een beschadigde verpakking constateerde. Nieuw toestel was niet voorradig en moest besteld worden. Verder in de loop van de week kon er geleverd worden maar de weersomstandigheden (vervoerder moest vanuit Zuid Limburg naar midden Gelderland komen) waren in het zuiden bar en boos. Hierdoor werd de levering ernstig vertraagd maar... de vervoerder (ElectroDiscount.be heeft een eigen vervoersbedrijf in dienst) heeft in goed (telefonisch) overleg het artikel alsnog donderdagavond (eerder vrijdagochtend) keurig afgeleverd. Na levering moesten ze nog helemaal terug naar Zuid Limburg tijdens alweer code geel/oranje. Petje af voor deze service!!!
Heb 2 airco's besteld
Heb 2 airco's besteld, prima product voor een scherpe prijs.
Levering was prima, chauffeur heel behulpzaam.
Communicatie kan iets beter.
Kortom goed betaalbaar product.
Slechte service
Voor bezorging wasmachine "topservice" afgesproken, dit hield in dat de wasmachine naar de 2e etage gebracht zou worden en aldaar geinstalleerd. Deze service kostte 25 euro extra. Moesten chauffeur zelf (65+) helpen om wasmachine naar 2e etage te brengen. Machine werd daarna niet waterpas gezet en ook niet getest. Klantenservice is niet bereid op zn minst de topservice kosten terug te betalen.
Droger besteld niet geleverd
Droger besteld, niet geleverd!
Na 5x telefonisch contact gehad te hebben met meerdere malen de verbinding verbroken en de afspraak dat de chauffeur vanavond nog zou komen leveren en niet is op komen dagen heb ik de bestelling via bol.com geannuleerd.
Voor mij de eerste en de laatste keer
Koop hier niet!!!!!
In december 2023 mijn nieuwe was droog combinatie gekocht. Fijne wasmachine echter ging de wasmachine binnen 3 maanden kapot, kan gebeuren, valt onder garantie. Electro discount is niet telefonisch te bereiken en mails laten op zich wachten + als er gemaild wordt is dit totaal klant onvriendelijk! er komt geen passende oplossing en de oplossing die na vele weken (!!!) later wordt geboden is 150 euro bijbetalen om een nieuw toestel te krijgen. Uiteindelijk met Samsung zelf alles kunnen oplossen en een nieuwe wasmachine gekregen. Tip: koop nooit via Electro Discount!!
!!Zeer slechte verkoper
!!! PAS OP Zeer slechte verkoper koop aub niet bij deze verkoper want dan kan je fluiten naar je bestelling en je centen Zeer slecht berijkbaarheid bespaar je de moeite om bij deze slechte firma iets te kopen niet professioneel
Opgelicht, bestel hier niet!
Via Urban Beauty pro in december 2021 een dyson airwrap besteld. Is nooit aangekomen. Claim ingediend bij UPS. Die gaf aan dat er op het pakket stond dat er geen waarde in het pakket zat. Flink opgelicht en 400 euro lichter.
Namaak!
Ik had in februari 2022 een Dyson airwrap besteld. Werd uiteindelijk geleverd, kon 'm registreren op Dyson, allemaal goed... Totdat er een defect kwam en de airwrap naar Dyson gestuurd moest worden. Blijkt het een namaak artikel te zijn! Ze gebruiken gewoon bestaande serienummers zodat je het echt zou geloven... Nu zowel mijn geld als de airwrap kwijt..
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Verkopen namaak producten. Koop hier niets!
Duurde heel lang voor ik mijn Dyson had…
Duurde heel lang voor ik mijn Dyson had ontvangen, bleek nep, geretourneerd, maar zit te wachten op mijn geld. Hebben een verhaal over een veranderd betaal systeem. Ga via mijn creditcard maatschappij stappen ondernemen. Heel slecht!
ZEER SLECHT!!!!
ZEER SLECHT!!!!
wachtte 2 maanden op een (blijkbaar namaak) Dyson airwrap. Vervolgens retour gestuurd en na 1 maand nog steeds geen geld terug. Reageren op 1 van de 100 emails en er is steeds wat anders aan de hand. Nu opeens van betalingssysteem veranderd en zo gaaat het maar door.
Retour product, geld niet terug
Retour product gestuurd twee weken geleden. Het geld nog steeds niet terug gehad en ze reageren niet meer op mijn mails
Blijf hier weg!!
6 maanden geleden een haardroger besteld, nog steeds niet geleverd. Hun klantenservice beantwoord 3 op 10 mails en is telefonisch nooit bereikbaar. Heb al onnoemelijk aantal keren contact opgenomen ... nooit reactie nooit hulp gewoon een template e-mail met een verwijzing naar de T&T de koerierdienst zelf geeft toe dat ze het pakket kwijt zijn maar dat Urban Beauty Pro dit moet doorgeven, de klant kan dit niet pzelf doen. Maar bij Urban Beauty Pro geven ze er geen moer om meer dan€300 stalen ze zo van mij!!!
Besteld, betaald niet geleverd en ook geen geld terug
Begin maart dyson airwrap besteld. Er wordt niet geleverd. Al veel mailtjes gestuurd maar krijg nu geen antwoord meer.
Inmiddels meer dan een maand verder en nog steeds geen antwoord op mijn vele mails maar ook geen geld terug. Wat een oplichters
Ik kan me niet voorstellen dat er positief over dit bedrijf geschreven wordt want telefoonnummer klopt niet en op mails wordt niet gereageerd en leveren doen ze ook niet. Wat ze wel doen is incasseren van je geld! Bah
Heel moeilijk tot onmogelijk om dit…
Heel moeilijk tot onmogelijk om dit bedrijf te bereiken. Nu hopen dat ik ooit mijn geld terug krijg.
Heb krap 2 weken gewacht
Heb krap 2 weken gewacht, dus duurt wat langer maar hij is toch € 100.- goedkoper en het is de originele.
Helemaal blij en wat is nou 2 weken op een mensen leven
Een aanrader
Zaterdag een dyson airwrap besteld
Zaterdag een dyson airwrap besteld. Vandaag, donderdag, nog steeds als aangemeld bij ups. Dus de beloofde levertijd gaan ze niet halen. Ik hoop dat hij toch snel geleverd wordt.
Ondertussen is hij in goede staat geleverd. Maar wel bijna drie weken later. Dit kunnen ze beter op de website zetten.
Dyson airwrap
Ik heb hem 2 weken geleden gekocht via de site en vandaag gekregen. Ben er heel blij mee
Product is uiteindelijk geleverd na…
Product is uiteindelijk geleverd na veel mail contact waar men gelukkig wel netjes op reageert. 3 a 5 werkdagen is dus bijna 4 weken geworden.