Elektra Monteurs Reviews

1,5

Ik heb ook hele slechte ervaring met dit bedrijf. Bizar hoge kosten. 900 euro voor een onderdeel van 20 euro en een klein uur werk. Lekker verdienen 1000 euro per uur. Ook ik kreeg vage posten voo... Toon meer

Uitkijken met dit bedrijf (elektrabedrijf.nl, NK innovations bv, HBM installateurs bv, rsr techniek). Ze proberen mensen met mooie praatjes heel veel geld afhandig te maken onder verschillende bedri... Toon meer

Op de website elektrabedrijf wordt geadverteerd met no cure no pay, na 10 min had electricien de oplossing voor kortsluiting niet gevonden, kosten 360 euro voor het doormeten van de meterkast. Gewoon... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht door HBM installateurs via Elektrabedrijf.nl

Bij stroomstoring op vrijdagavond belden we (na google) de 24/7 dienst van Elektrobedrijf. Die gaf aan dat er op zaterdag een electricien uit de regio zou komen, voorrijkosten 40,-. Zoals beloofd stond er inderdaad op zaterdag een man op de stoep, hij bleek van HBM installateurs uit Capelle a/d IJssel. Hij gaf na een blik op de meterkast een hele opsomming van dingen die niet klopten en aangepast moesten worden. Hij haalde er steeds meer bij van op te stellen rapporten met extreem hoge kosten om het probleem te onderzoeken en te fixen. Daarop hebben wij hem gezegd dat we tot na het weekend wachten en onze eigen vakman erbij te halen. We vroegen hem dus te stoppen, hij was toen nog geen 20 minuten binnen geweest en kwam met een rekening van 385,26 (!). Pardon? Er is ons 40,- voorrijkosten gezegd en hooguit 20 minuten tijd kan toch niet 340,- kosten? Er bleek 82,- zaterdag tarief bij te komen en 196,- ‘advies’ kosten. Ex btw. En of we meteen even wilden afrekenen. We gingen in discussie, maar de man hield voet bij stuk. Hij was een ‘pro’ en zijn advies was duur.
In een half uur tijd dus bijna 400,- lichter en het probleem (geen stroom) niet opgelost.
Dat noemen wij oplichting. Misbruik maken van een noodsituatie waarbij mensen uit de brand geholpen willen worden en niet de tijd nemen om van te voren de reviews te checken… Die checkten we achteraf wel uiteraard en deze spreken voor zich. Wat een herkenning! En sommigen wel voor duizenden euro’s in de mist gegaan. Waarschuwing dus: malafide bedrijven komen af op 24/7-diensten en maken misbruik door exorbitante bedragen te rekenen voor… niets. HBM installateurs BV heeft geen website, dus vandaar dat we elektrabedrijf.nl benoemen in deze review. Zij hebben ook debet in het verhaal omdat ze (nog) geen actie ondernemen om na de slechte reviews van de afgelopen maanden betreffend bedrijf niet te weren uit hun systeem.

2 november 2024

Opgelicht

Opgelicht! Ga niet in zee met elektrabedrijf.nl. elektrabedrijf is een platform dat werk uitzet aan malafide bedrijfjes. Zo hebben ze een electricien naar ons gestuurd dat het probleem niet heeft opgelost en 3000 EURO in rekening heeft gebracht en het probleem waarschijnlijk verergerd. In contact met elektrabedrijf.nl zeggen ze dat ze geen blaam treft en met 'gecertificeerde' monteurs werken. Onzin

1 november 2024

Opgelicht door Elektrabedrijf.nl

Met spoed laten komen om de hoofdschakelaar te verplaatsen voor het aanleggen van 3-fase. Zou mini klusje moeten zijn. Hadden niet het goede materiaal bij zich en moesten restmateriaal van de aanwezige Stedin medewerkers gebruiken.

Uiteindelijk meer dan €960 afgerekend. Navraag bij andere partijen had de klus incl spoed factor maximaal €300 mogen kosten. Heel treurig dat men zo schaamteloos misbruik maakt van zulke situaties.

31 oktober 2024

285 om wat stroom door te meten

285 om wat stroom door te meten. Van te voren hebben ze het alleen over 39 euro voorrijkosten, maar dat blijkt uiteindelijk 285 euro voor 10 minuten werk. Eigenlijk gewoon oplichterij.

25 oktober 2024

Geld voor nix

Bedrijf kwam op locatie, zeggen ze kunnen de dienst de voorheen via telefoon besproken was niet doen. rekenen 40 euro daarvor af.

21 augustus 2024

Weekend 1e 30 min. (+diagnose) EUR 1.076,-

Mijn moeder (particulier) heeft via Elektrabedrijf.nl (NK Innovations B.V. Utrecht) op zondag een spoedklus aangevraagd. Kosten EUR 2.839,20,-, EXCLUSIEF btw waarvan het merendeel (meer dan 65%) bestaan uit arbeidskosten.
1e 30 min. incl. diagnose EUR 450,-
Vervolgens EUR 222,60 per uur (2 uur)
Weekendtarief opslag EUR 400,-
Inspectie EUR 550,-

Mijn moeder (84 jaar) omschreef de dienst wel als:
"Een godsvermogen, maar alles doet hem"

Service een pluim, maar qua tarief extreem en volgens mij niet in lijn met de gemiddelde uurtarieven (volgens internet) voor een elektriciën.
Voelt als veel leergeld en hopelijk niet alleen voor mijn moeder maar ook voor anderen.

4 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (42 reviews)