OPLICHTERS!!!
Dit bedrijf is van dezelfde eigenaars als loodgieterij-martin.nl en loodgieter-plasman.nl. Ze hebben nu blijkbaar ook 'kennis' van elektra.
Dit zijn helaas malafide oplichters die veel te veel geld vragen, werken met facturen zonder bedrijfsgegevens en vervolgens alles ontkennen. Trap hier niet in!!!
Ook mijn moeder is helaas opgelicht door deze groep. Deze oplichters weten heel goed waar ze mee bezig zijn en leggen bewust dwaalsporen zodat het moeilijk wordt ze te pakken. Voor meer informatie zie mijn review bij loodgieterij-martin.nl.
Wij hebben aangifte gedaan en zijn nu bezig met een advocaat. Dit soort lui moeten gestopt worden, want anders gaan ze gewoon door.
Deze oplichters zijn overigens actief via meerdere websites, namelijk loodgieterij-martin.nl (085-8000561), loodgieter-plasman.nl (085-8001103) en elektricien-jansen.nl (085-8001105).
Slachtoffers, maak een melding bij ACM Consuwijzer en bij fraudehelpdesk.nl. Doe aangifte. Dat draagt bij aan meer onderzoek door politie of ACM. En dat deze mensen hopelijk gestopt worden met hun misbruik!!