De uiterst sympathieke monteur, in mijn geval Rendy Wientjes van firma Lelux, heeft het elektriciteit probleem wat wij hadden uiterst professioneel en rustig uitgevoerd. Heel erg blij mee. Een aanrad... Toon meer
alles functioneert weer normaal al duurde het even voor alles klaar was
Vriendelijke monteurs. Ik wilde graag 2 extra stopcontacten in huis. Eerst een offerte aangevraagt en vandaag zijn de monteurs geweest, werk was snel gedaan en goed.
Prijzen zijn vooraf duidelijk, had hulp nodig bij het aansluiten van een elektrisch fornuis. Alles gegaan zoals afgesproken en de prijs betaald die we vooraf waren overeengekomen
Voor de Trustpilot-profielpagina van Elektricien Apeldoorn, de toonaangevende lokale elektricienservice in Apeldoorn, is hier een beschrijving van 200 woorden in het Nederlands: Welkom op de officiële Trustpilot-pagina van Elektricien Apeldoorn, uw betrouwbare partner voor alle elektrische diensten in en rond Apeldoorn. Met jarenlange ervaring in de elektriciteitssector staan we bekend om onze deskundigheid, betrouwbaarheid en het leveren van service van hoge kwaliteit. Ons team van gecertificeerde elektriciens is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder elektrische installaties, reparaties, onderhoud en inspecties voor zowel residentiële als commerciële klanten. Bij Elektricien Apeldoorn zetten we ons in voor veiligheid, efficiëntie en het bieden van oplossingen die exact aansluiten bij de behoeften van onze klanten. We begrijpen het belang van uw tijd en comfort, daarom zorgen we altijd voor snelle en betrouwbare service. Onze elektriciens gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw elektrische systemen veilig, functioneel en up-to-date zijn. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij waarderen de feedback van onze klanten zeer en streven ernaar om elke ervaring met Elektricien Apeldoorn positief en probleemloos te maken. Ontdek waarom zoveel huishoudens en bedrijven in Apeldoorn en omstreken ons vertrouwen voor hun elektrische behoeften. Lees onze recensies of laat uw eigen ervaring achter en help ons om onze service continu te verbeteren.
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn ,Gelderland, Nederland
- +31555690996
- contact@elektricienapeldoorn.net
- elektricienapeldoorn.net
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
alles functioneert weer normaal al…
alles functioneert weer normaal al duurde het even voor alles klaar was
afgelopen week en eindelijk begreep ik…
afgelopen week en eindelijk begreep ik wat er fout zat door hun uitleg
Geen oorverdovend geluid bij het boren…
Geen oorverdovend geluid bij het boren wat echt fijn was voor ons en ook voor de buren.
tante stond in keuken en zei wow hij…
tante stond in keuken en zei wow hij probeert alles nog eens extra geen haastje repje
Hij Testte Elke Outlet
hij testte elke outlet in de hal samen met mijn buurman beetje slordig maar grondig
Ze vertelden precies hoe led werkt en…
Ze vertelden precies hoe led werkt en waarom t zuiniger is
Hij Wist Meteen Wat T Probleem Was, Geen Onnodige Kosten
Hij wist meteen wat t probleem was, geen onnodige kosten
de nieuwe keuken kreeg stroom zonder…
de nieuwe keuken kreeg stroom zonder storing, helemaal netjes aangesloten
Brandveilige contactdozen zijn netjes…
Brandveilige contactdozen zijn netjes in de zolder gezet, mijn buurman vond dat professioneel.
ik kreeg niet alleen nieuwe led lampen…
ik kreeg niet alleen nieuwe led lampen maar ook een compleet verslag na afloop
In De Woonkamer Zat Een Nieuwe Dimmer
in de woonkamer zat een nieuwe dimmer en hij checkte nog drie keer of alles werkte zoals afgesproken
vorige week maandag bleef hij tot ver…
vorige week maandag bleef hij tot ver na etenstijd bezig om de bedrading af te maken, super netjes
Hij Checkte Alles Grondig
hij checkte alles grondig en gaf een kalme uitleg, dat gaf me rust
Handige tips voor stopcontacten bij koffieapparaat
goeie tips gegeven voor de plek van de stopcontacten, vooral handig bij het koffieapparaat
Buitenstopcontact snel gefixt, binnen halfuur klaar
kwam langs voor buitenstopcontact, binnen halfuur was het gefixt
helemaal voorbereid en geen seconde te…
helemaal voorbereid en geen seconde te laat, fijn om mee te werken