Idéen er virkelig god
Idéen er virkelig god. Nu behøver jeg endelig ikke længere at gå og være nervøs for at glemme at slukke stearinlyset.
Velkommen til Eliora.dk – Din danske specialist i duftvoks Vi er en 100% dansk virksomhed med lager og produktion i Spøttrup. Hos os finder du håndlavet duftvoks af højeste kvalitet og smukke duftlamper, der skaber hygge i dit hjem. VIGTIG INFORMATION: Vi er opmærksomme på udenlandske webshops med navnet "Eliora", der sælger tøj og smykker, og som har modtaget kritik. Vi vil gerne understrege, at Eliora.dk intet har at gøre med disse sider. Når du handler hos os, får du: • ✅ Dansk Kundeservice: Vi svarer hurtigt og personligt. • ✅ Hurtig Levering: Alle varer sendes direkte fra Danmark (ingen told eller lange ventetider). • ✅ Sikker Handel: Vi er en registreret dansk virksomhed (Eliora ApS). Tak fordi du støtter en lokal dansk iværksætter. Har du spørgsmål? Skriv til os – vi er her for at hjælpe!
Denemarken
Jeg vil helt sikkert købe igen. Jeg elsker alle de dufte, jeg har prøvet indtil nu.
Jeg har bestilt hos Eliora.dk for første gang og er virkelig positivt overrasket. Duftene er fantastiske – behagelige og af høj kvalitet, præcis som beskrevet. Leveringen var hurtig, og alt kom godt pakket. En rigtig god oplevelse, og jeg bestiller helt sikkert igen.
Jeg elsker duftvoksen fra Eliora!!
Normalt kan jeg ikke tåle dufte og får hurtigt hovedpine, men duftene fra Eliora er helt anderledes – dem kan jeg tåle uden problemer.
Super hurtig levering og top service.