De uitleg over de inzetvereiste was prima , alleen moest ik er twee keer om vragen. Toen die er eenmaal stond klopte alles en kon ik verder spelen zonder gedoe.
Nieuw account, twee korte sessies. Games lopen goed, kassa lijkt duidelijk en een grote opname heb ik nog niet getest. Voor nu voorzichtig positief.
Tess van berichtencentrum hielp met een nog voor mij opname in pending gewoon echt. Die gaf relog toch daar-stappen die echt werkten; dat stelde me gerust
Na wat twijfelen heb ik testte de time-out vanaf mobiel en ja, mijn korte sessie was makkelijk terug te lezen. geen raadwerk nodig
Découvrez un casino en ligne haut de gamme conçu pour les joueurs exigeants qui recherchent rapidité, sécurité, transparence et gains importants.
Na inloggen
Na inloggen: ik opende de details van de welkomstbonus; de site bleef daarna niet aandringen.
Ik was wat ongeduldig en heb Wolf Gold…
Ik was wat ongeduldig en heb Wolf Gold opnieuw gestart na een hapering; de spelkaarten sprongen niet weg. dat detail waardeerde ik
Bij terugkomst heb ik mijn payout in de…
Bij terugkomst heb ik mijn payout in de transactiegeschiedenis gevolgd; het bedrag kwam terug met een korte notitie. ik bleef niet hangen.
Ik heb één KYC-bestand opnieuw gestuurd…
Ik heb één KYC-bestand opnieuw gestuurd voordat ik afsloot; de afwijzing was niet vaag. ik bleef niet hangen.
Vooral nuttig
Vooral nuttig: ik heb mijn profiel en instellingen geopend; de nuttige info stond op dezelfde plek. tenminste duidelijk
Nieuw account
Nieuw account, twee korte sessies.
Voor nu voorzichtig positief.
buiten plensde het
buiten plensde het, ik keek de speelhistorie na: alles klopte netjes.
Vaste speellimiet
Vaste speellimiet. Historie compleet. Bedragen kloppen. Niks op aan te merken.
Concreet punt
Concreet punt: ik heb het KYC-bericht in mijn account gelezen; de documenten stonden duidelijk op een rij. ik bleef niet hangen.
Na wat twijfelen heb ik de betaalpagina…
Na wat twijfelen heb ik de betaalpagina gesloten en opnieuw geopend; de melding gaf precies de reden. prima opgelost.
Na inloggen heb ik de lobby op recent…
Na inloggen heb ik de lobby op recent gespeeld gezet; de vorige inzet bleef staan. prima opgelost
met 11% batterij over
met 11% batterij over: ik heb de kassa via 4G geopend; mijn inzet bleef staan. scheelde weer stress.
Na terwijl het avondeten op stond
Na terwijl het avondeten op stond: ik heropende de opnameaanvraag na opnieuw inloggen; de bon en het saldo stonden gelijk.
Even snel
Even snel: ik heb de kassa vóór het eerste spel gecheckt; de oude bon was nog te openen. dat voelde netjes.
Ik heb teruggeklikt vanuit de…
Ik heb teruggeklikt vanuit de betaalpagina voordat ik afsloot; de transactiegeschiedenis werkte meteen mee. dat voelde netjes
een medewerker genaamd Lars las de chat…
een medewerker genaamd Lars las de chat terug, hoefde niks te herhalen.
status sprong van in behandeling naar…
status sprong van in behandeling naar uitbetaald binnen achttien uur. winst behouden.
Wat een opluchting
Wat een opluchting: verifikatie rond en de eerste winst dezelfde dag binnen.