Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris Reviews 164

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service er top i orden, skrot prisen var mere end forventet kan klart anbefale eliteskrot jeg er tilfreds helt igennem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have shufflet lidt rundt mellem diverse tvivlsomme bilskrotsider faldt jeg over Elite Bilskrot. Jeg ringede ind en mandag formiddag og kom igennem til chefen (antager jeg) med det samme.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med super flinke medarbejder - Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bergingverkoper
  2. Autosloperij
  3. Puinverwijderservice
  4. Sloperij

Geschreven door het bedrijf

Hos Elite Bilskrot kan du altid forvente en tryg og professionel oplevelse. Vi overholde alle aftaler til punkt og prikke og du kan altid kontakte os for spørgsmål. Hos os er der styr på tingene fra start til slut. Vi ordner alt papirarbejde og betaling med det samme og afhenter din bil ved døren til tiden. Når du skrotter din bil hos Elite Bilskrot gør du det rigtige for miljøet. Alt autoophug bliver miljøbehandlet med omtanke for klimaet og i overensstemmelse med lovgivning. Som kunde hos Elite Bilskrot har du ro i hjertet og penge i lommen. Det er de værdier vores virksomhed er bygget på og som vi garanterer alle kunder. Du er velkommen til at gå et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen på hjemmesiden eller kontakt os i dag på 72 72 72 63.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Forløb som aftalt

Bilen blev afhentet som aftalt og det aftalte beløb overført kort efter. Bilen var afmeldt i motorregistret et par dage senere.

14 september 2023

Hurtige og venlige

Blev ringet op kort efter jeg havde udfyldt mine oplysninger på deres hjemmeside.
Vi fik aftalt afhentning dagen efter. Jeg blev desværre forsinket. Det var intet problem. Chaufføren hentede nogle andre biler i mellemtiden og hentede så min bil senere på dagen. Super personale og super service. Min bil var afmeldt dagen efter. Kan helt klart anbefales.

14 september 2023

Super nemt og hurtigt

Super nemt og hurtigt. God vejledning over telefon, og bilen blev allerede afhentet dagen efter, afmeldt samme aften som den blev afhentet, og pengene blev udbetalt indenfor 48 timer - og det eneste jeg skulle gøre var at være tilstede, da den blev afhentet.

Det kunne ikke have været bedre og nemmere. Anbefaler 100% Elite Bilskrot! 😊

23 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service. Meget hjælpsomme.

Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.
Min gamle Far på 90 skulle skrotte sin bil og jeg hjalp ham med det.
Alt gik gnidningsfrit med papirarbejdet og pengene kom hurtigt.
Bilen blev hentet super hurtigt uden ekstra omkostninger.
Meget hjælpsom tålmodig personale.

15 februari 2023

Kære Henrik,
Tak for din anmeldelse og for at vælge vores service til at skrotte din fars bil. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at det hele gik gnidningsfrit.

Vi værdsætter dine positive kommentarer om vores personale og deres tålmodighed og hjælpsomhed. Det er vores mål at yde den bedste service og gøre processen nem og stressfri for vores kunder.
Mvh Nana

Nemt og god service.

6 augustus 2022

Kære Ras,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse med vores service.
Vi sætter pris på din tid til at give os en positiv anmeldelse og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.
Mvh Nana

Uproblematisk skrotning

Ringede fredag, fik pris og aftalte tidspunkt, kørte bilen derud mandag og et kvarter efter var det aftalte beløb udbetalt, pladerne afmeldt og bilen overdraget.

11 april 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Vi er glad for at du havde en god oplevelse. Tak for anmeldelsen, Mikael. Mvh. Nana.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige skrottet min bil hos…

Har lige skrottet min bil hos eliteskrot. Dk med en fantastisk service. Og udbetaling med det samme. Meget professionelt firma kan varmt anbefales.

27 februari 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Tak for de pæne ord, Martin. Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Mvh. Nana

Stor ros

Kenneth har i dag kontaktet mig vedr. en afhentningsaftale som var gået i hårdknude.
Vi har indgået en ny aftale, som vi begge kan være tilfredse med. Stor ros til Kenneth - tak

7 februari 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Tak for rosen og den pæne anmeldelse, John. Mvh. Nana.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lidt forvirring om betaling

Lidt forvirring om betaling, da det var et andet firma der hentede bilen, men alt gik glat igennem til sidst.
Glad og tilfreds kunde....

2 februari 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Vi beklager forvirringen, men er rigtig glade for at du endte med at blive en glad og tilfreds kunde, René. Mvh. Nana.

BEDSTE PRIS & SERVICE!

Jeg fik en utrolig god pris på min bil. Rigtig flink chauffør der mødte op & ringede 30 min før ankomst som aftalt. Pladerne blev afmeldt kun en 1 time efter afhentning med kvittering på SMS. Alt blev klaret på under 15 min.

KAN KLART ANBEFALES!!

18 januari 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Tak for den pæne anmeldelse og anbefaling. Det betyder meget for os. Vi er glade for at du havde en god oplevelse! Mvh. Nana.

UDMÆRKET SERVICE

UDMÆRKET SERVICE
Alt gik som det skulle.
Mine varmeste anbefalinger.

16 januari 2022

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Vi er glade for at høre alt gik som det skulle. Tusind tak for den pæne anmeldelse og anbefaling. Mvh. Nana

Framragende oplevelse og service

En fantastik oplevelse og framragende og hurtig service med super flinke medarbejder. Jeg fik min bil skrotet samme dag, og dagen efter fik jeg et opkald om at min nummerplade var afmeldt. Jeg fik en virkelig god pris for min gamle bil.
effektivt arbejde, og i skal have stort ros for jeres framragende arbejde, det kan 100% anbefale🤩

30 december 2021

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Tak for de pæne ord og rosen. Det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre du havde en god oplevelse. Mvh. Nana.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med super flinke…

De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot to gange, og igen uden klager.
(PS: Jeg har hverken bekendskab eller relation til selvskabet, dog fortjener de ros for deres professionalisme.)
I kan trygt klappe jer selv på skulderen.
Overordnet super god service. :#

30 december 2021

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Tusind tak for de pæne ord. Vi gør vores bedste og vi bliver simpelthen så glade for at høre de her historier. Mvh. Nana

Beste service

Jeg må bare sige at jeg aldrig har oplevet en bedre service end hos dem, de gør det bare gang på gang, hvilket gør at de får de stamkunder som de gør og jeg er sku blevet en af dem, servicen er i top og venligheden er i top, kan Helt klart anbefales ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

6 december 2021

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Mange tak for de pæne ord, Dalia. Vi er super glade for at du havde en god oplevelse. Mvh. Nana

Skrotpris

Oplevelsen her var fantastisk😃 Fik den bedste service og prisen er bare super😊 få skrottet jeres bil her folkens💚

6 december 2021

Antwoord van Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris

Vi er rigtig glade for at du havde en fantastisk oplevelse. Tak fordi du tog tiden til at skrive en anmeldelse. Mvh. Nana

Lees meer over geverifieerde reviews.