Elite Bilskrot - Højeste skrotpræmie & skrotpris Reviews 164

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service er top i orden, skrot prisen var mere end forventet kan klart anbefale eliteskrot jeg er tilfreds helt igennem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have shufflet lidt rundt mellem diverse tvivlsomme bilskrotsider faldt jeg over Elite Bilskrot. Jeg ringede ind en mandag formiddag og kom igennem til chefen (antager jeg) med det samme.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med super flinke medarbejder - Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Elite Bilskrot... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bergingverkoper
  2. Autosloperij
  3. Puinverwijderservice
  4. Sloperij

Geschreven door het bedrijf

Hos Elite Bilskrot kan du altid forvente en tryg og professionel oplevelse. Vi overholde alle aftaler til punkt og prikke og du kan altid kontakte os for spørgsmål. Hos os er der styr på tingene fra start til slut. Vi ordner alt papirarbejde og betaling med det samme og afhenter din bil ved døren til tiden. Når du skrotter din bil hos Elite Bilskrot gør du det rigtige for miljøet. Alt autoophug bliver miljøbehandlet med omtanke for klimaet og i overensstemmelse med lovgivning. Som kunde hos Elite Bilskrot har du ro i hjertet og penge i lommen. Det er de værdier vores virksomhed er bygget på og som vi garanterer alle kunder. Du er velkommen til at gå et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen på hjemmesiden eller kontakt os i dag på 72 72 72 63.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kan klart anbefales!

Elitebilskrot ved hvad de laver. De er professionelle og kompetente mennesker! Derefter også nem, hurtig og god service. Så kæmpe ros til -Elitebilskrot for jeres arbejde, indsats og service ikke mindst. Kan klart anbefales! <3

Virkelig god service

Virkelig god service
Jeg er tilfreds med alt, og man er virkelig i trygge hænder hos Elite Bilskrot
Hvis man gerne vil sende sin bil til bilskrot, så anbefaler jeg klart Elite bilskrot :)

Rigtig skøn service

Rigtig skøn service, og virkelig hjælpsomme. Jeg vil helt klart anbefale dette sted til andre-
Hvis det ikke længere kan betale sig at reparere sin bil, og den står til ikke at gå gennem næste syn, så er det måske nok på tide at få bilen skrottet hos dem. 👍😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elite bilskrot er stedet man skal tage…

Elite bilskrot er stedet man skal tage hen hvis man vil skrotte sin bil, tingende går hurtigt med en professionel tilgang og du får udbetalt din skrotpræmie uden problemer. Du kommer af med din bil uden ydeligere komplikationer, det virkelig så let at skrotte sin bil hos dem🤩

Dejlig professionelt

Dejlig professionelt!
Super god service! Super sød medarbejder der tog imod min gamle bil! vi fik en god dialog, og et godt grin!
Kan klart anbefales her fra!

Perfekt service

Perfekt service. Flinke mennesker som sagtens kan stoles på. De giver dig en god værdi og de får den skrottet i næsten ingen tid. Kan klart anbefales

Professionel hjælp og god service

Professionel hjælp og god service

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at få skrottet min bil hos Elitebilskrot. God service og meget venlig personale. Jeg har førhen oplevet problemer med afregistrering, men hos Elitebilskrot sørger de for det hele med det samme. Kæmpe anbefaling!

Bedste oplevelse!

Vildt fedt at kunne skrotte sin bil og derved hjælpe klimaet. 5 stjerner fra mig af, klart stor anbefaling fra mig af og fed service!

Bedste service og professionelle

Jeg fik min bil skrottet for første gang. De var så professionelle og fik en 5 stjernes god service! Anbefaler jer at få skrottet jeres bil hos Elite skrot.❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik bilen skrottet nemt og hurtigt

Min kæreste og jeg fik skrottet vores bil for få dage siden og det gik super godt. Mega nemt og hurtigt! Vi kontaktede dem via mail og derefter telefonisk, vi aftale tid og vi fik afregistreret bilen og det hele gik lige til:) Super god service og virkelig god indsats. Kan klart anbefales!

Super godt sted

Super godt sted. Vil gerne anbefale det til andre. Gode priser og det hele var godt. Servicen var rigtig god og de havde styr på det!

Vanvittigt sted

Vanvittigt sted. Sindsyg god service, om man føler sig virkelig i gode hænder. Ikke til at sammenligne med andre steder, man kan virkelig mærke de går op i hvad de laver. De går ikke ned på noget. Kæmpe varm anbefaling herfra, til alle der går op i kvalitet.

Professionel skrothandler.

Imødekommende, smilende og meget hjælpsomme. Selvom jeg var i tvivl mht til hvordan og hvorledes så blev alle mine spørgsmål besvaret.
Nem og hurtig service

Jeg vil klart anbefale til andre !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste sted at skrotte sin bil!

Virkelig godt sted! Har styr på deres ting og kan virkelig finde ud af at yde den perfekte og gode service. Det var trodsalt min første bilskrot, men de hjalp mig igennem det hele som om jeg har været med til at skrotte flere biler. Elitebilskrot kan helt klar anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik skrottet min bil for nogle dage…

Fik skrottet min bil for nogle dage siden nemt og hurtigt. Kom i kontakt med dem telefonisk.De hjalp mig hurtigt igennem processen. Vi aftalte et tidspunkt og de overholdt tiden. Hentede min bil, afregistrerede og betalte præmie med det samme.
Kan helt klart anbefale Elite Bilskrot, det er professionelt og de overholder aftaler. Hvis jeg skal skrotte bilen igen så bliver det dette firma

Super god service

Super god service. Man går derfra med et smil og de imødekommende hele vejen igennem. Tommel op herfra!

17 oktober 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.