Kändes bra att Elitfönster tog alla erforderliga mått, vi gick tillsammans igenom beställningen. Leveransen var meddelad när den skulle komma och likaså montörerna/snickarna som utförde ett mycket bra... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Arbetet från beställning till leverans flöt på utan komplikationer. Från leverans till installerat o färdigt tog mindre än en vecka. Fönstrena är lättarbetade, öppning,, stängning o putsning fungerar... Toon meer
Otroligt bra service från första början, väldigt tydliga instruktioner till oss innan monteringen och killarna som monterade var jättetrevliga, enormt snabba och proffsiga, det blev väldigt snyggt båd... Toon meer
Vi är mycket nöjda med de fönster och dörrar som vi beställde och fick monterade. Kontaktpersonen från Elitfönster var trevlig och hjälpsam. Offerten var utförlig och beskrev tydligt vad vi beställde.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Elitfönster På Plats AB. Org.nr: 556391-7078. Tjänsteleverantör för ett komplett dörr- och fönsterbyte från Elitfönster och Diplomat.
Elitönster På Plats
Geschreven door het bedrijf

- Bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte
- Med Elitfönster På Plats får du ett komplett dörr- och fönsterbyte, där vi gör hela jobbet. Vi erbjuder svenska fönster direkt från Elitfönsters småländska fabriker, hem till dig. Komplett med ett certifierat montage.
Mätt, monterat & garanterat!
Garanti på hela fönsterbytet - upp till 30 år.

Contactgegevens
Mogölsvägen 6, 555 94, Jönköping, Zweden
- 020-530 530
- info@elitfonsterpaplats.se
- elitfonsterpaplats.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabbhet
Snabbhet. Enkel process och utmärkt resultat. Bra bemötande från försäljare och snickare.
Det var framförallt killarna som…
Det var framförallt killarna som monterade , alla var helt fantastiska.Skötte sig väldigt proffsigt.
Det har gått smärtfritt hittills,får se…
Det har gått smärtfritt hittills,får se när vi har bott in dom nya fönstren
Från beställning till att fönstren var…
Från beställning till att fönstren var på platts nemas problematik.
🤗
Bra kommunikation och leverans
Trovärdigt bemötande från start till…
Trovärdigt bemötande från start till mål.
Känsla av hög kvalitet i alla steg
Lyssnade på oss
Bra bemötande från första stund
Bra bemötande från första stund. När fönsterna var klara så satt de snabbt på plats i huset, de gjorde ett jättefint jobb!
Högre betyg om fönsterblecken funnits…
Högre betyg om fönsterblecken funnits med vid montagetillfället.
Trevliga , Professionella och Snabba
Det gick väldigt snabbt att få kontakt och hembesök för att få en offert för byten av våra 8 fönster. Väldigt trevliga personer som utförde arbetet och det tog snabbare tid än dom hade räknat med så är väldigt glatt överaskade.
Rekommenderas
Trevliga hantverkare, projektledare och chaufförer.
Bra kvalitet på arbete och material.
Snabb leverans.
Hela affären får Betyget Stort A från…
Hela affären får Betyget Stort A från början till slut. Fönstermontörerna var väldigt snabba o samtidigt också väldig vänliga, artiga o hjälpsamma på alla sätt.
Grabbarna var väldigt nogsamma o Proffisionella utförare (inget "haffsverk" således).
Kan rekommenderas varmt!
Perfekt.
Allt fungerade perfekt, leveranstider, leveransen innehåll, montering. T.o.m. vädret var det bästa tänkbara.
Bra service och hjälp att välja rätt…
Bra service och hjälp att välja rätt fönster, och vi är mycket nöjda med resultatet, det blev jättebra.
Allt fungerade bra
Hela kedjan fungerade utmärkt
Hela kedjan fungerade utmärkt. Från info, offert, leverans, montering, uppföljning. Infotmationeb föredömlig.
Jag kom i snabb kontakt med Andreas
Jag kom i snabb kontakt med Andreas! Upplevde fint och kunnigt samarbete snickarna emellan. En säker precision snickarna emellan.
Faktiskt trevligt att sitta här och titta på när arbetet pågick.
Dit is Trustpilot