Kändes bra att Elitfönster tog alla erforderliga mått, vi gick tillsammans igenom beställningen. Leveransen var meddelad när den skulle komma och likaså montörerna/snickarna som utförde ett mycket bra... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Arbetet från beställning till leverans flöt på utan komplikationer. Från leverans till installerat o färdigt tog mindre än en vecka. Fönstrena är lättarbetade, öppning,, stängning o putsning fungerar... Toon meer
Otroligt bra service från första början, väldigt tydliga instruktioner till oss innan monteringen och killarna som monterade var jättetrevliga, enormt snabba och proffsiga, det blev väldigt snyggt båd... Toon meer
Vi är mycket nöjda med de fönster och dörrar som vi beställde och fick monterade. Kontaktpersonen från Elitfönster var trevlig och hjälpsam. Offerten var utförlig och beskrev tydligt vad vi beställde.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Elitfönster På Plats AB
Geschreven door het bedrijf
Elitfönster På Plats erbjuder ett komplett dörr- och fönsterbyte för dig som bor i villa eller radhus.
Vi hjälper dig hela vägen från första rådgivning till monterat och klart. En helhetslösning där allt som behövs ingår, till ett fast pris.
Vårt montage är certifierat av RISE och våra montörer utbildas av oss. Det gör det tryggt för dig när det är dags att byta fönster.
Det här får du med Elitfönster På Plats
Geschreven door het bedrijf
- Komplett fönsterbyte
- En helhetslösning där rådgivning, kontrollmätning, produkter, leverans, montage och garantier ingår.
- Certifierat montage
- RISE-certifierat montage så att du kan känna dig trygg med att ditt fönsterbyte är i professionella händer.
Garanti på hela fönsterbytet
Upp till 30 års garanti
Contactgegevens
Mogölsvägen 6, 555 94, Jönköping, Zweden
- 020-530 530
- info@elitfonsterpaplats.se
- elitfonsterpaplats.se

Få upp till 60 000 kr i energistöd
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket bra utfört arbete av två kunniga…
Mycket bra utfört arbete av två kunniga och erfarna snickare, snabbt utfört och allt byggskräp blev bortforslat direkt.
good work and delivery
Mycket nöjda!
Blev lite problem med spröjsen när vi beställde fönster och dörr, visade sig att säljaren Erik fixade allt i efterhand och skickade nya spröjs. Vi är super nöjda och kommer handla alla våra fönster och dörrar hos elitfönster

Antwoord van Elitfönster På Plats AB
Vi beställde 3 nya fönster
Vi beställde 3 nya fönster, vårt hus är byggt på 60 talet, vi köpte det 72. 92 till 95 bytte jag själv 6 fönster och 1 altan dörr och lämnade 3 för framtida byte. Alla till dåvarande Elitfönster (finns lite skillnad i utförande då och nu). Nu är jag 78 och snickrar inte själv på huset längre.
Vi bokade byte av Elitfönster på plats för de kvarvarande, de kom och tittade och tog mått. Offerten kom i mars sedan kom ett sms i april dina fönster tillverkas nu. Fönstren levererades den 29 och monterades den 30 (valborgsmässoafton), klart förutom fönsterbleck och foder vilket monterades dagen efter helgen. Mycket trevliga och duktiga killar, allt skräp och gamla fönster tog med då de åkte. Mycket nöjd.
Super nöjd
är super nöjd! verkligen ett väl utfört arbete av montrerna och säljaren svarade på även de minsta frågor ganska snabbt. Man hinner bara med 1-2 fönsterbyte i livet men hinner jag med en gång till kommer jag verkligen välja elitfönster på plats igen. vi valde att byta 27 fönster runt hela huset och är imponerad av hur effektivt montörerna jobbat och lyssnat på våra önskemål samt resultatet, är så stolt att visa upp mina nya fönster för alla mina nära och kära
ger er 5 av 5 stjärnor
Bra jobb och bemötande.
Allt har fungerat utmärkt
Allt har fungerat utmärkt, från första samtalet med ErikLindström tills arbetet slutförts.
Leverans och arbete utfördes som utlovats.
Extra plus att säljaren är med hela vägen och kontrollerar arbetet över tid.
Kan varmt rekommendera Elitfönster på plats.
Professionell och snabb montering med…
Professionell och snabb montering med hög kvalitet. Trevliga montörer. Allt fungerade perfekt
Jättefina fönster som monterats av 4…
Jättefina fönster som monterats av 4 proffs, som höll mig uppdaterad och har gjort ett fantastiskt snyggt jobbat. Stort Tack
Proffsigt och snabbt utfört
Bra beskrivning och genomgång av de…
Bra beskrivning och genomgång av de produkter som finns att tillgå av säljaren. Snabb leverans av fönster. Bra kvalitet på produkten,vi har gjort reklamation av ett fönster, smuts mellan glasen i kassetten. Duktiga och trevliga snickare som var noggranna och kunniga. De lämnade en hög kvalitet på sitt arbete. Vi är nöjda med det utförda arbetet
Bra och proffsigt intryck från dag 1
Bra och proffsigt intryck från dag 1.
Leverans och arbete utfördes inom sagd tid. Och mycket bra arbete på det. Vi är riktigt nöjda!
Bra upplevelse
Bra upplevelse. Montering proffsigt och snabbt. Perfekta lösningar. Kvaliteten på fönstren är under den korta tiden utan anmärkning. Alla kontakter med leverantören har varit bra.
Dit is Trustpilot