Leren jasje besteld. Duurde 2 weken, dit stond nergens (als je dit weet is 't geen probleem) Jasje zojuist door de brievenbus gekregen, dus kon nooit 'n LEREN jasje zijn. Blijkt 'n lelijk glimmend po... Toon meer
Mijn ervaring was dat de website de indruk wekte een Nederlandse webshop te zijn. Pas nadat ik de artikelen wilde retourneren, bleek dat retour alleen mogelijk was naar China. De retourkosten zijn daa... Toon meer
Deze zomerset draag ik de laatste tijd vaak opnieuw. Hij is ademend en voelt niet beperkend. Perfect voor dagen waarop je iets makkelijks wilt.
Ik was een beetje onzeker of de glitterjurk niet te overdreven zou zijn, maar hij is eigenlijk heel draagbaar. Hij vangt het licht subtiel en voelt niet zwaar. Uiteindelijk vond ik hem leuker dan verw... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord
De satijnen one shoulder jurk voelt…
De satijnen one shoulder jurk voelt glad en licht aan op de huid. Hij kreukt ook niet snel, wat een pluspunt is.
Niets bestellen! Dit zijn dropshippers met rotzooi uit China
Typisch dropshipping bedrijf dat mooie foto's hanteert maar rommel uit China naar je toestuurd.
Nooit kopen! Afzetters! Namaak en geen retourbeleid!
Spijtig genoeg had ik vooraf geen reviews gelezen… ook ik bestelde mooi kleedje online. Na lange wachttijd kwam het eindelijk aan, maar het kleedje lijkt helemaal niet op de foto! Het is helemaal misvormd. Ik vraag retour op hun kosten zoals vermeld op hun website maar ze blijven maar een 20% terugbetaling voorstellen en dat ik het artikel mag houden of een bon ter waarde van mijn aankoopbedrag om opnieuw op hun site te bestellen. Ze zijn in strijd met de wetgeving! Ik onderneem juridische stappen en dien een officiële klacht in! Laat jullie niet vangen aan deze webshop!!
De schoudertas verraste me op een goede…
De schoudertas verraste me op een goede manier. Hij ziet er compact uit maar er past best veel in. Ik draag hem tegenwoordig bijna overal. Hij past gewoon bij alles wat ik draag.
Mocht er score 0 bestaan ik zou deze…
Mocht er score 0 bestaan ik zou deze selecteren.
De slechtste kwaliteit ooit.
De slechtste service ooit.
Kleuren komen niet overeen met de site, afwerking/kwaliteit = 0,0,
maat Xl is kleiner dan maat L, maar volgens hen is dat allemaal ‘normaal’.
Ik diende een officiële klacht in. Retourbeleid loopt niet volgens wetgeving.
Oplichting
Oplichting, je bestelt een artikel en het komt van China. Erbarmelijke kwaliteit. Retourneren lukt niet, want het kost heel veel om terug naar China nu te sturen. Een AI chatbot blijft met je mailen tot je het opgeeft en de 20% terugbetaling dan maar aanvaardt.
Verschrikkelijke lachtwekend kwaliteit!
Een leren jasje besteld Levering duurt lang Artikel was zo nep en dun als maar kon Er zijn 3 opties dan 1. mag een tegoed bon en de jas maar houden 2. mag 10% van koopprijs terug ontvangen of 3. mag retour maar voor behoorlijke verzendkosten want moet aangetekend naar China! NOOIT MEER hier bestellen!! Oplichters!
Nog nooit zo een spijt gehad van een…
Nog nooit zo een spijt gehad van een bestelling en zeker nog nooit zo een gedoe gehad om iets te retourneren en m’n geld terug te zien
Afrader want producten zijn andere kwaliteit en kleur dan op de foto’s
En over terugsturen wordt heel moeilijk gedaan, dannproberen ze je meer aan te smeren met korting
En als je dan eenmaal mag terugsturen, hier na heel veel mailcontact wekenlang de info voor krijgt
Dan mag je zelf betalen voor een retour, je krijgt niet gratis een retourlabel en het moet naar China..
En al doe je het zelfs nog aangetekend het komt nooit aan en je ziet je geld niet meer terug.
Happy klant
Goede service, mooie producten en goede prijs/kwaliteitverhouding.
bestellen ging snel en gemakkelijk
bestellen ging snel en gemakkelijk, ga er van uit dat voor leveren het zelfde geld
Wat een gedonder!
Wat een gedonder! Flut kwaliteit aan schoenen.
Veel te lang wachten op een bestelling.
Retourneren gaat niet. Je krijgt geen ordernummer, geen retourformulier, etc. Na vele mailtjes komt er eindelijk een adres waar je voor 25 euro de spullen naar kunt zenden, maar dan is de retourtijd al verlopen.
Waardeloos.
De kleding trekt op niets
De kleding trekt op niets, enorm slechte kwaliteit. Als je wilt retourneren krijg je alleen maar mailtjes om 10%/ 20% terugbetaald te krijgen. Als je uiteindelijk (na een paar mailtjes herhalen dat je wilt retourneren) krijg je een adres in China. De retourkosten zijn zo torenhoog. NIET BESTELLEN DUS!!!
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Retourbeleid is verschrikkelijk. Krijg constant mails met aanbod voor 10%, 20% geld retour. Mag je de spullen houden. Maten klopt niet van. Volgens Norton is de site gehacked, dus ik kan ook gewoon niet op de site. Alles al wat hier al gemeld wordt klopt.
Slechte kwaliteit, hoge retourkosten
Na een kijkje op trustpilot heb ik mijn bestelling binnen het uur geannuleerd, wat volgens de website kosteloos kan. Helaas kreeg ik bericht dat annuleren toch niet meer mogelijk was (ondanks de voorwaarden waren voldaan). Kwaliteit van de stof is zeer slecht. Alles geretourneerd maar helaas €80 aan retourkosten kwijt, aangezien het naar China terug moet.
Ik heb de bomber jacket zomaar besteld…
Ik heb de bomber jacket zomaar besteld en het pakte goed uit. Voelt als degelijke kwaliteit.
De tote bag is echt handig voor…
De tote bag is echt handig voor dagelijks gebruik. Er past veel in zonder dat hij groot oogt. Ik vind het fijn dat hij zijn vorm behoudt. Voelt betrouwbaar.
Allereerst duurde het lang voordat het…
Allereerst duurde het lang voordat het kwam. Hoe stom was ik 🫣 het kwam rechtstreeks uit China. 2 spencers voor 100€. Niet goedkoop en wat bleek XL op een Chinees gepast en volledig nep kwaliteit. Rose kon wel XXL regelen en de zooi die ik had ontvangen mocht ik houden 😡. Ik wilde niets houden en mijn geld terug. Ik moest het zelf voor €20 terug sturen naar china hun hoofdkantoor of zoiets. Ik wilde van die zooi af dus gedaan. Duurde allemaal weken 🤬 voordat het op het bij het Chinese magazijn weer was. Lag bij de Chinese grens om het in te klaren. Een waarde van nog geen €10 kosten ook nog een dikke €10 invoerrechten. Kortom de schade €30,00.
De mailtjes van Rose zijn standaard antwoorden. Ze vinden het allemaal zo erg🥵 voor mij als klant.
Het zijn oplichters pure oplichters met zooi uit China wat je veel geld en tijd kost als het niet goed is. En geloof echt de goede reviews niet. BESTEL NIETS!
Ik zal de consumentenbond hier ook over navragen wat te doen tegen deze site. BESTEL NIETS, leer van mij dure leergeld.
De off shoulder jurk blijft goed op…
De off shoulder jurk blijft goed op zijn plek. Voelde me er zeker in.
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit