Vorig jaar een bestelling geplaatst. Zomer 2024. Producten waren niet zoals verwacht, naast een lange bezorgtijd (komt vanuit China). Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug... Toon meer

Wat ging er niet mis!!!!! Slechte kwaliteit , aangetekend teruggestuurd in september. Aan alle eisen voldaan tot op heden geld niet teruggestort gekregen. Lijkt mij een goed plan om kassa (belbus... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Vorig jaar een bestelling geplaatst

Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug storing, gaat om toch gewoon €90. Helaas reageren ze ze ook niet meer op de mail en telefonisch bereikbaar.

Meerdere klanten gesproken en meerdere klanten hebben deze ervaring met dit bedrijf. Ik raad iedereen af om hier iets te bestellen. Niet oké om niet te reageren op de mail of actie te ondernemen.

26 maart 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters, zending al 2 maanden onderweg, je hoort er niets meer van. Advies: Grote oplichters!

24 maart 2025

Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits…

Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits besteld. Toen deze binnenkwamen leken ze nergens op. Teruggestuurd volgens hun retourbeleid. Helaas nog steeds mijn geld niet terug. De ene smoes na de andere. Ik heb uiteindelijk aangegeven dat ik dan wel akkoord zou gaan met de helft, maar zelfs dat is nog te veel gevraagd. Wil iedereen die negatieve ervaringen heeft met dit bedrijf er een melding van maken bij de ACM consuwijzer? misschien kunnen we op deze manier deze oplichters stoppen....

21 maart 2025

Hoe nuttig een review schrijven is?

Hoe nuttig een review schrijven is?
Zinloos. Als je als bedrijf zulke negatieve ervaringen leest over een bedrijf dat iedere vorm van service aan klanten aan haar laars lapt, contact met het bedrijf onmogelijk maakt, mailtjes beantwoordt met knip en plak teksten die nergens op slaan, dan zou ik me kapot schamen. En dan wacht ik al meer dan een maand op terugstorting van mijn betaling voor het pakket waarvan post nl bewijzen heeft dat het bij het bedrijf in China is afgeleverd.
Maw niemand ligt daar ergens wakker van.
Te gênant voor woorden. Weg wezen uit Nederland!!!!

26 februari 2025

Slechte pasmaat

Slechte pasmaat, zeer slechte service. Maar wel de hoofdprijs vragen. Mensen koop hier ajb niks, schiet niet op, zonde van je geld en tijd achteraf….

24 december 2024

OPLICHTING

Betreft een dropshipping bedrijf
Waardeloze kwaliteit, retourzending mogelijk tegen hele hoge kosten.
Al met al dit is OPLICHTING

20 februari 2025

OPLICHTERS

De kleding komt uit China en lijkt totaal niet op de foto’s. Retourzending wordt geweigerd, tenzij ik €50,00 aan retourkosten betaal. In mijn geval had ik vooraf zelfs de maten opgevraagd, maar deze bleken achteraf verkeerd te zijn. Hierdoor heb ik recht op een gratis retourzending, maar dat weigeren ze.
Gelukkig hebben ze niet meer dan €40,00 kunnen stelen.

Bij het retourformulier stuurden ze per ongeluk de volgende gegevens mee, waaruit blijkt dat de oplichter in Suriname woont (een aantal gegevens weg gelaten):

Volledige naam houder Vanaf-rekening BANJO ASTRA REGINA MEVR
Naam bank begunstigde SURINAAMSE VOLKSCREDIETBANK
Land bank begunstigde SURINAME

18 januari 2025

Ellis Moré is gewoon dropshipper

Producten van Ellis Moré ontvangen (veel te laat, was in de “de volgende dag verzonden “ getrapt), maar bevallen me niet. Probeer het geretourneerd te krijgen, maar er wordt verzocht om foto’s en dan volgt er geen reactie.
Ik dacht dat het een kledingzaak in Woerden was met leuke eigenaresse, Maar is gewoon een dropshipper voor producten uit China. Normaal lees ik reviews en deze keer had ik dat helaas niet gedaan…. WAARDELOOS

13 februari 2025

December 2024 bestelling gedaan

December 2024 bestelling gedaan, op de dag van vandaag nog niks ontvangen! Diverse mails gestuurd(naar periode elke dag) met elke keer Standaard antwoord excuses en binnen 2-3 dagen komen ze erop terug.
Nu zover dat we gaan kijken of we dit gerechtelijk kunnen oplossen zodat volgende personen niets meer kunnen bestellen! Helemaal klaar mee dat zon bedrijf in deze tijd nog kan bestaan.

12 februari 2025

KOOP NIETS OPLICHTERS

koop er niets oplichterij dat deze mensen nog niet gepakt zijn snap ik niet.
Augustus 2024 2 jurken besteld na weken wachten kreeg ik uit China jurken op gestuurd die een andere kleur waren dan op de site en de maat klopte niets van
Verzekerd Retour gestuurd naar China en wat denk je daar accepteren ze het pakket gewoon niet en kreeg ik het vandaag ineens terug gestuurd.
Weer contact gehad ze komen met kortingen kado binnen maar geld terug geven nee dat doen ze niet het zijn oplichters op de site net doen of ze in woerden zitten klopt niets van
Mensen trap er niet in has die graag heel groot ergens op gezet steeds weer mensen die er in trappen wan ee worden ze gepakt en betalen ze alles aan de gedupeerden mensen terug dit kan toch niet komt er nu niemand in actie kunnen er nu helemaal niets ????? Diep triest dit 😟

6 februari 2025

Ik ben zeer ontevreden over mijn…

Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Ellis Moré en wil anderen waarschuwen voordat ze hier bestellen.

Kwaliteit van de kleding – Twee van de drie bestelde items kwamen totaal niet overeen met de foto’s op de website. De stof was veel dunner en voelde goedkoop aan, terwijl het er online luxe uitzag.

Levering – De bestelling duurde aanzienlijk langer dan verwacht, zonder duidelijke communicatie hierover.

Verpakking – De items waren verfrommeld en slordig verpakt. Absoluut niet wat je verwacht bij een premium kledingmerk.

Retourproces – Hoewel ze op de website adverteren met een bedenktijd, moest ik eerst foto's opsturen voordat ik überhaupt toestemming kreeg om de items terug te sturen. Dit maakt het onnodig lastig en voelt misleidend.

Klantenservice – Er werd nauwelijks meegedacht of begrip getoond. Uiteindelijk mocht ik de items wel retourneren, maar de kosten hiervan (bijna €50-60) moest ik volledig zelf betalen. Dit is buitenproportioneel en absoluut niet klantvriendelijk.

Ik ben blij met één van de drie items, maar de rest van de ervaring was ronduit teleurstellend. Ik raad anderen aan om goed na te denken voordat ze hier bestellen.

10 januari 2025

Oeps daar ben ik dus ook ingetrapt.

Oeps daar ben ik dus ook ingetrapt.
Mooie jas 5 x xl maar was voor een kind gemaakt en waarschijnlijk door een kind .
Plus dik na Feb aangekomen 10 Jan besteld , na de wintersport waar deze warme jas voor bedoeld was.
Zien nu jullie reacties en heb ook gebeld en gelijk goodbye.
Dus geef ik de jas aan een klein familielid.
Geld foetsie.
Dus niets daar bestellen.
Mvg ook een domme man .

10 januari 2025

WAARDELOOS met hoofdletters

Bestel AUB niets bij deze aanbieder.
Je krijgt geen track and trace. Ze zoeken alles uit voor je waar het product blijft, maar na meerdere mails gestuurd te hebben ontvang je geen antwoord meer
Kleding komt uit China, gewoon op Aliexpress te vinden voor zeer weinig geld. Pure dropshipping!
Het staat wellis waar allemaal beschreven in hun voorwaarden maar ben zo dom geweest er iets te bestellen. Helaas kan ik het niet groter delen dan op dit platform.

5 februari 2025

Is een dropshipper

Is een dropshipper! De producten die je ontvangt voldoen bij lange na niet aan de foto’s en de kwaliteit die je mag verwachten voor die prijs. Vreselijk. Kijk ook goed naar de retourvoorwaarden: je moet zelf opdragen voor de kosten. Ook onnodig veel mailverkeer om de retour te regelen. Gaat nergens over.

27 januari 2025

Trap er niet in!

Bestelling was heel lang onderweg. Eenmaal aangekomen bleek de wollen jas en vilten jasje, alleen de kleur klopte. Daarna tien dagen door Lieke online aan de praat gehouden met allerlei opdrachten, maar geen retourlabel. Uiteindelijk ontving ik de retourgegevens in China, met allerlei escapes die ervoor konden zorgen dat ik geen geld terug kreeg. Ik stop nu maar, geen enkel vertrouwen dat het opgelost wordt. Dit soort bedrijven zouden moeten worden aangepakt.

29 januari 2025

Niet bestellen oplichting!!!!!

Niet bestellen oplichting!!!!!
Jonge meisjes worden voor heel veel geld opgelicht , WANNEER worden ze opgepakt. Nu a.u.b met zijn allen actie ondernemen! Anders worden er nog meerdere jongelui opgelicht.

28 januari 2025

Is dit jouw bedrijf?