Emerald Travel Reviews

4. Reisbureau
  5. Toeristische attractie
  6. Toeristische informatie
  7. Vluchtboekingswebsite

Emerald Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in luxe maatwerkreizen. Sinds 2010 stellen wij reizen persoonlijk samen voor reizigers die comfort, kwaliteit en deskundig advies belangrijk vinden. Onze wortels liggen bij Cretas Golf Reizen, actief sinds 1996, waardoor we bouwen op meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche. Bij Emerald Travel draait alles om ontzorging. Geen standaardpakketten, maar reisvoorstellen die binnen 24 uur zijn uitgewerkt en volledig zijn afgestemd op de wensen van de reiziger. We kennen onze bestemmingen en accommodaties tot in detail, werken samen met zorgvuldig geselecteerde hotels, resorts en lokale partners, en schakelen snel wanneer dat nodig is. Tijdens de reis zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat reizigers nooit alleen staan wanneer er iets verandert of nodig is. We werken samen met toonaangevende partners zoals KLM, Emirates, Etihad Airways en Qatar Airways, en met luxe hotelmerken als One&Only, Jumeirah en Constance. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, zodat reizigers kunnen boeken met een gerust hart. Van luxe bestemmingen in het Midden Oosten tot rondreizen door Brazilië, Sri Lanka, Vietnam en Zuid Afrika: bij Emerald Travel krijgt iedere reiziger persoonlijke aandacht, deskundig advies en een reis die tot in de puntjes klopt.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geweldige ervaring!!

Onze reis naar Zuid-Afrika met de familie was er één om niet snel te vergeten.

We wilden iets bijzonders en vooral een reis die echt bij ons als gezin paste, en dat is met deze reis op maat volledig gelukt.

Vanaf het eerste gesprek had Emerald Travel goed door wat we zochten en werd er echt meegedacht over de invulling.

Alles was ontzettend goed georganiseerd, zonder dat het voelde alsof we van tevoren in een strak schema waren geduwd.

Juist de combinatie van bijzondere plekken, mooie accommodaties en voldoende ruimte om zelf te ontdekken maakte de reis voor ons perfect.
Ook onderweg klopte alles en gaf het veel rust om te weten dat de organisatie achter de schermen gewoon goed geregeld was.

We hebben daardoor volop kunnen genieten van Zuid-Afrika en vooral van de tijd samen met de familie. Wat ons betreft zit de kracht van Emerald Travel echt in het persoonlijke contact en het maken van een reis die niet uit een standaardpakket komt.
Het voelde van begin tot eind alsof iemand echt met ons meereisde en ervoor zorgde dat alles klopte.

We kijken met een enorme glimlach terug op deze reis en zouden Emerald Travel dan ook zonder twijfel aanraden voor wie een écht persoonlijke reis op maat wil laten samenstellen.

11 september 2026