Benzon Ejendomsmægler Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Professionelle og dygtige personer De lyttede til mine ønsker. Huset blev solgt hurtigt, og til en pris som jeg var tilfredse med. Jeg vil klart anbefale Benzon, til jeres næste hussalg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte Benzon blandt flere ejendomsmæglere, og det var et godt valg. Vi oplevede en høj grad af troværdighed, hvilket var meget vigtigt for os. Hele salgsprocessen forløb yderst professionel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I vores øjne, Danmarks bedste ejendomsmægler. Solgte vores hus på under 3 mdr. De var professionelle fra start til slut. Guider og hjælper med de spørgsmål som man måtte have i forbindelse med hussa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg anmelder ikke som sælger, men som stædig køber. Trods rigtig mange fremvisninger og i sidste ende køb af hus gennem en anden mægler, oplevede jeg Thomas Benzon og hans hold som de absolut venligst... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Makelaars

Geschreven door het bedrijf

Med 20 års erfaring er Benzon den foretrukne ejendomsmægler, når der skal handles bolig. Vi har et stort kendskab til lokalområdet og hjælper dig sikkert igennem en bolighandel. Vi sætter altid kunden i fokus, jeres BoligSalg er vores passion

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor tak til hele teamet hos Benzon…

En stor tak til hele teamet hos Benzon ejendomsmægler Mikkel, Maja, Mia og Thomas
Som arbejdet professionelt og målrettet hele vejen hen imod et salg af vores hus
Vi kan kun på det varmeste anbefale Benzon Ejendomsmægler Hundested
TAK!!!
Charlotte og Jan

1 december 2023

Benzon en kompetent ejendomsmægler

Vi har været rigtig glade for at bruge Benzon til at sælge vores hus. De har været gode til at melde tilbage efter hver fremvisning, og er der noget vi har været i tvivl om, har vi altid kunne henvende os til kontoret. Vi vil helt sikkert bruge Benzon en anden gang hvis det bliver aktuelt.
Jannick og Inge

Fem store stjerner herfra

Fem store stjerner herfra! Et yderst professionelt og hårdtarbejdende team, der formår at føre en sikkert og roligt igennem en proces, der for mit vedkommende både var omfattende og en stor omvæltning oveni. Det gik stærkt og smertefrit. Ingen spørgsmål var for dumme og intet tidspunkt var forkert.
De varmeste anbefalinger herfra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De varmeste anbefalinger til Thomas og…

De varmeste anbefalinger til Thomas og Mia.
Vi har valgt at bruge Thomas og Mia Benzon til at sælge vores hus i Hundested og har været meget glade for det valg.
Vi er 'blevet holdt i hånden' hele vejen igennem, er blevet godt orienteret ved hver fremvisning.
Vi har fået hurtige og nyttige svar på alle vores henvendelser.
Tak for samarbejdet
Dorthe og Thorbjørn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi havde besluttet at flytte til…

Da vi havde besluttet at flytte til Jylland skulle vi have solgt vores hus i Hundested.
Vi valgte Benzon Ejendomsmægler til at stå for salget.og det var et godt valg.
Vi oplevede en professionel tilgang til opgaven, og efter at der var udarbejdet tilstandsrapport og mange fremvisninger var huset solgt på 15 dage.
Vi blev løbende holdt orienteret salgsforløbet og kan kun give Benzon vores bedsteanbefalinger.
Sigrid og Bent

20 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop solgt vores store villa i…

Vi har netop solgt vores store villa i Frederiksværk takket være Thomas & Mia. Endda med flere købere.

De har været ordentlige, rimelige, punktlige og sidst men ikke mindst afsindigt dygtige til at kommunikere med både sælger og køber. Hvilket giver tryghed og ro i maven.

Vi har prøvet tre andre mæglere i området. Og jeg vil uden at tøve sige at e-mæglerne er i en klasse for sig selv.

De andre mæglere fremstår ganske enkelt som sløve uprofessionelle skilte holdere til sammenligning.

Deres salær bliver betalt med et stort smil herfra.

21 januari 2021

Fritidshus solgt på 41 dage af e-mægleren

Vi har haft vores fritidshus på Guldsmedebakken, 3390 Hundested, til salg gennem en Hundested mægler, som ikke fik boligen solgt efter 400 dage og mange løfter. Derefter som skuffesalg hos en anden mægler uden resultat.
Vi tog derefter kontakt til e-mægleren v/Thomas Benzon. I løbet af 41 dage fik Thomas solgt vores fritidshus.
Thomas overholdt alle aftaler og er super professionel. Han har endvidere nogle rigtig gode medarbejdere. Fotoseancen var virkelig flot.
e-mægleren og Thomas Benzon får vores varmeste anbefalinger. En mægler man kan stole 100% på.
Mvh. Kirsten og Jørgen Scharnowsky

21 januari 2021

E-Mægleren i Hundested er i en (top)klasse for sig! 🌟👍🏻

Min kone og jeg har netop afsluttet en handel med E-Mægleren i Hundested, og det har været en sand fryd hele vejen igennem.

Den lokale mæglervirksomhed fremstår på alle punkter som tillidsskabende, empatisk, indsigtsfuld og meget professionelle. Det er mæglere som disse, der løfter den generelle opfattelse af ejendomsmæglere til et højere niveau.

Under fremvisning er der god tid til fordybelse, og al efterfølgende kommunikation - både forhandling, udveksling af dokumenter og andet - fremstår klar, præcis og rettidig.

Kort sagt er vi yderst tilfredse med denne lokale mægler, og vil gerne anbefale dem til andre.

2 januari 2021