4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Otrolig personlig utveckling!

Otrolig personlig utveckling!

I början av kursen satte jag, vad jag tyckte, rimliga mål för mig och min häst. Mot slutet hade vi uppnått målen, och mycket mycket mer.
Emelie har en fantastisk förmåga att se potentialen i både häst och ryttare och har en lika fantastisk förmåga att få framdrift i den personliga utvecklingen.

DeepDive med unghäst

DeepDive kursen överträffade mina förväntningar.
Både häst och matte fick perfekt guidning, jag var där mest för att utveckla mig, min häst var med som verktyg och hon är tydlig i vad hon tycker och jag vet verkligen både på vad jag behöver träna och hur.
Fantastiskt helg✨✨✨✨✨

11 oktober 2025

Antwoord van EmJoy Horses

Åh vad roligt att höra Maria! Hoppas vi ses till nästa år igen för fortsättningen!

Var på helgkurs hos Emjoy

Var på helgkurs hos Emjoy, ett fantastiskt trevligt ställe, lugnt o fridfullt, både för häst o människa. Kunniga Emelie som hjälper oss framåt på vår resa med min unghäst på absolut bästa sätt med trygghet, samspel och förståelse. Kommer absolut komma tillbaka. 🐴🌸

Antwoord van EmJoy Horses

Så kul Ingela att få jobba med dig och din 3-åring!

Var på Wine and Dine kursen med min…

Var på Wine and Dine kursen med min häst 5-6/7. En riktigt bra kurs för mig. Jag behövde en "kick" för att komma igång med ridningen igen efter ett långt uppehåll . Emelie engagerar sig, hjälper och förklarar verkligen bra. Mycket god mat och trevliga kursdeltagare. En super helg helt enkelt.

Antwoord van EmJoy Horses

Så roligt Irene att du tog chansen! Och att det gav dig en "kick" i rätt riktning. Kul att höra att du gillade vårt upplägg med små grupper och All Inclusive! Hoppas vi ses snart igen för vidareutveckling! /Emelie

HACKAMOR

HACKAMOR
Jag gick på en onlineutbildning/Webinar på att lära mig rida med hackamore.
Bland det bästa jag gjort, fick lära mig allt om skötsel och kunskap om att rida på " riktigt" fantastisk kurs där man fick förståelse om hästens rörelse hur det påverkar i sitsen och balans.

19 augustus 2024

Antwoord van EmJoy Horses

Vad roligt att höra Marie att du är nöjd med våran onlineutbildning i traditionellt hackamore (a.k.a bosal)! Vi tycker själva att den är bra - men alltid roligt att höra från kunderna! Tack för ditt omdöme!