2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

oplichting

Op 24 januari een spencer besteld en betaald.
Tot nog toe niets gehoord of gezien.
Ik kan geen enkel contact met hun krijgen, Ik ben gewoon mijn geld kwijt.
mijn advies,
Koop nooit bij Emoranova.

18 februari 2026

Afrader

Dit “bedrijf” maar beter niet gebruiken. Het is niet te contacteren en het adres lijkt een parkeerterrein in Emmen te zijn. Terugsturen van artikelen is zodoende onmogelijk. Een afrader.

16 februari 2026

Oplichters!!

Oplichters!!! Een jas besteld van zeer slechte kwaliteit. Jas terug willen sturen, maar weigeren de jas terug te nemen terug het nog binnen de retouringstermijn.

26 januari 2026

NIET KOPEN

NIET KOPEN! Wat een oplichters! Lange Teddy jas besteld waar ook nog bij staat dat het wol is maar dat kan al helemaal niet voor deze prijs van 49,95 maar wat ik echt erg vind dat het vod dat ik heb bezorgd gekregen niet eens lijkt op de foto van het te verwachten product.
Schade schande schande!

29 januari 2026

FRAUDE!!!!

Dit is de meest frauduleuze webshop ever, op 24 december heb ik een fluffy Bombervestje besteld als kerstcadeautje, vandaag bijna 1 maand later nog steeds niets ontvangen. Al hun brol wordt van China "verstuurd", ik denk zelfs dat er gewoon niets verstuurd wordt, maar dat je gewoon je geld kwijt bent. Via diverse mails heb ik geprobeerd de bestelling te annuleren maar altijd dezelfde standaard mail...Uw bestelling is verstuurd en kan niet meer geannuleerd worden. Maar één goede raad NOOIT maar dan ook echt NOOIT iets kopen bij die afzetters.

22 januari 2026

Ik heb een jasje ontvangen met een…

Ik heb een jasje ontvangen met een stiksel wat dubbel genaaid is , zij beweren dat het een kreukfout is en wordt afgescheept met 30% korting , maar het jasje is zo niet te dragen , het contact met deze firma is ZEEEEEEEER SLECHT , dus niets kopen want retourneren gaat niet naar Nederland

22 januari 2026

Nepfoto's op de site

Mega slechte nepfotos op de site. Een zogenaamd fluffy gebreide trui komt binnen als een simpele platte sweater. Lijkt er niet eens op bij de afwerking aan de mouwen en rand onderaan de trui. Valse beloftes en slechte klantenservice als je ze erover aanspreekt.

19 januari 2026
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)