ENDU  Reviews

4,6

Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Toon meer

Nette kleding. Maten vallen af en toe kleiner dan normaal let hier op! Verder een snelle levering ga hier zeker vaker bestellen

Niet vaak zon goede service meegemaakt. Mijn luxe shirt was defect, en kon die retour sturen en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, zonder enige problemen. Snelle en duidelijk service, daarnaast zeer... Toon meer

ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke prijs.
Ik heb zelf een erg gevoelige huid en veel pakken zitten voor mij niet prettig, maar dit pak zat echt perfect. De stof voelt comfortabel aan en irriteert mijn huid helemaal niet. Ik ben superblij met mijn aankoop en zal hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader! Met vriendelijke groet n salem

3 augustus 2026

Hoi Jack,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw geweldige review. Het doet ons echt plezier om uw ervaring te lezen.

We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent met uw pak en dat het volledig aan uw verwachtingen voldoet. Het betekent veel voor ons dat u de kwaliteit, de pasvorm en de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert.

Het is extra bijzonder om te horen dat u een gevoelige huid heeft en dat de stof voor u comfortabel aanvoelt zonder irritatie. We zijn erg blij dat het pak zo goed bij u past en prettig draagt.

Ook hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze service en voor het aanbevelen van ENDU aan anderen. Dat u aangeeft vaker bij ons te willen bestellen, is een van de mooiste complimenten die we kunnen krijgen.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe pak en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding…

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goede en snelle service

5 augustus 2026

Hoi Sivak,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat u onze producten een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt. We vinden het belangrijk dat kwaliteit en een eerlijke prijs samenkomen, dus uw feedback doet ons goed.

Ook zijn we blij dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel is aangekomen. Het is fijn om te weten dat alles soepel is verlopen.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

Mooie kleding

Mooie kleding, goede en snelle service.
Snelle levering, kortom TOP!
GA ZEKER VAKER BESTELLEN!

4 augustus 2026

Hoi Leo,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Wat leuk om uw review te lezen, hartelijk dank! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze kleding en dat zowel onze service als de snelle levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. We doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen, zodat zij direct van hun aankoop kunnen genieten.

Het is extra fijn om te horen dat u zeker vaker bij ons gaat bestellen. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten—we staan graag voor u klaar.

Nette kleding

Hoi Sayfeddine,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kleding en dat uw bestelling snel is aangekomen.

Ook waarderen we het dat u uw ervaring met de maatvoering deelt. Dit soort feedback helpt andere klanten bij het maken van de juiste keuze en helpt ons om onszelf te blijven verbeteren.

Het is extra leuk om te lezen dat u opnieuw bij ons wilt bestellen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u ooit ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Goede materiaal

Hoi Van,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over het materiaal. We besteden veel aandacht aan het kiezen van stoffen die comfortabel zijn om te dragen en lang meegaan, dus het is fijn dat u dit heeft opgemerkt.

We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw ENDU-item. Mocht u ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag.

TEAM ENDU

Snelle verzending en goede kwaliteit…

Snelle verzending en goede kwaliteit kleding!

Hoi Roberto,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Het is fijn om te weten dat we u de ervaring hebben kunnen bieden waar we iedere dag ons best voor doen.

Wij waarderen uw steun enorm en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ENDU. Mocht u iets nodig hebben, laat het ons gerust weten — we helpen u graag.

TEAM ENDU

Super goeie kwaliteit/prijs verhouding…

Super goeie kwaliteit/prijs verhouding kleding! Ik heb normaal duurdere kleding maar dit merk doet er zeker niet aan onder. En heel snel geleverd wat ook fijn is bedankt voor de goeie service. Ik ga hier zeker vaker bestellen

31 juli 2026

Hoi Jesse,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met u gaat.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het betekent veel voor ons om te horen dat onze kleding aan uw verwachtingen heeft voldaan, zeker omdat u normaal gesproken duurdere merken draagt. Dat u onze kwaliteit daarmee vergelijkt, is een groot compliment voor ons hele team.

Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. We doen ons best om kleding aan te bieden die er premium uitziet en prettig aanvoelt, tegen een eerlijke prijs. Het is geweldig om te weten dat u dat zo heeft ervaren.

Het is ook erg leuk om te lezen dat u vaker bij ENDU wilt bestellen. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen. Mocht u ooit iets nodig hebben, laat het ons gerust weten, we helpen u graag.

TEAM ENDU

Top kwaliteit meerdere keren besteld…

Top kwaliteit meerdere keren besteld elke keer tevreden. Raad enduclo zeker aan!

18 juli 2026

Hoi Wasim,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk bedankt voor je geweldige review en dat je steeds opnieuw voor ENDU kiest. Het betekent ontzettend veel voor ons om te horen dat je iedere bestelling weer naar tevredenheid hebt ontvangen.

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. We waarderen je aanbeveling enorm. Jouw voortdurende vertrouwen en support motiveren ons om de beste producten en service te blijven bieden.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Top service!

14 juli 2026

Hoi Ruben,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen.

Bedankt voor je vertrouwen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

TEAM ENDU

Super mooie kwaliteit en snelle…

Super mooie kwaliteit en snelle verzending! Ik ben er super blij mee

8 juli 2026

Hoi Anouchka,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling en dat deze snel is geleverd. Het doet ons veel plezier om te weten dat je zo blij bent met je aankoop.

Bedankt voor je vertrouwen en support. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

TEAM ENDU

T-Shirts was kleiner geworden tijdens…

T-Shirts was kleiner geworden tijdens het wassen de andere kleur was goed gebleven.
Ze hebben het heel netjes een snel opgelost binnen twee dagen had ik een nieuw shirt .

24 juni 2026

Hoi Danny,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat één van je T-shirts na het wassen is gekrompen, maar we zijn erg blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je binnen twee dagen al een nieuw shirt hebt ontvangen.

We waarderen je begrip en je mooie woorden enorm. Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het recht te zetten en voor het vertrouwen dat je in ENDU hebt.

Top ervaring

Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service.

12 juni 2026

Hoi Daan,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van je bestelling en de service die je hebt ontvangen.

Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om iedere dag de best mogelijke ervaring te blijven bieden.

Bedankt voor je vertrouwen in ENDU. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

TEAM ENDU

Bestelling gedaan en had het niet goed…

Bestelling gedaan en had het niet goed ingetoetst. Snel antwoord met oplossing vriendelijk goed geholpen. Inmiddels 1 shirt binnen mooie kwaliteit echt een aanraden

3 juli 2026

Hoi Karin,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat ons team je snel heeft kunnen helpen en een passende oplossing heeft kunnen bieden voor je bestelling. Geweldig om te lezen dat je ook tevreden bent over de kwaliteit van je shirt.

Bedankt voor je aanbeveling en voor het vertrouwen dat je in ENDU hebt. We waarderen je support enorm en hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Top bedrijf!!!

Top bedrijf!!! Alles super snel bezorgd. Kleren zijn ook echt top en goede kwaliteit. Als je twijfelt zou ik je zeker aanraden om hier te bestellen. Ik ga hier zeker echt nog veel vaker kleren halen. Al met al echt perfect gewoon!!! So naar ENDU🫡

4 juli 2026

Hoi Nikola,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Wauw, ontzettend bedankt voor je geweldige review! Jouw mooie woorden hebben echt onze dag gemaakt.

Wat fijn om te horen dat je bestelling supersnel is aangekomen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. Het betekent veel voor ons dat je ENDU aanbeveelt aan anderen en dat je in de toekomst vaker bij ons wilt bestellen.

Bedankt voor je vertrouwen, je support en natuurlijk voor de mooie shout-out! We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Kleding is top

Kleding is top, Fijne draagbare kleding voor een prima prijs.

24 juni 2026

Hoi Corne,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat je vindt dat deze een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

Hally

Netjes opgelost, goede service

Update 06-07-2026

Na mijn eerdere review heeft ENDU persoonlijk contact met mij opgenomen en het probleem netjes opgelost.

Hoewel de communicatie in eerste instantie langer duurde dan verwacht, hebben ze dit uiteindelijk goed opgepakt. Ik ontving een gratis retourlabel, de omruiling is correct verwerkt en ik heb inmiddels de juiste artikelen ontvangen.

Ik waardeer de moeite die het team heeft gedaan om tot een passende oplossing te komen. Fijn om te zien dat ze verantwoordelijkheid hebben genomen en de klacht netjes hebben afgehandeld.

Bedankt voor de goede service en de correcte afhandeling.

1 juli 2026

Hoi Nalan,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je review bij te werken en ons de kans hebt gegeven om het op te lossen.

We zijn erg blij om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat je inmiddels de juiste artikelen hebt ontvangen. Bedankt voor je geduld en begrip tijdens het proces. Jouw feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren.

Ook waarderen we het enorm dat je de inspanningen van ons team hebt erkend. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

TEAM ENDU

Spullen krijg ik niet geleverd wacht er…

Helaas verliep alles niet vlekken loos uit eindelijk alles op gelost en super producten binnen gekregen

30 juni 2026

Hoi Ernst,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

We wilden graag nog even contact met je opnemen, omdat we deze situatie graag samen met je willen oplossen.

We hebben onze inbox zorgvuldig gecontroleerd op berichten onder jouw naam, maar helaas hebben we geen e-mails van je kunnen terugvinden. Daarnaast hebben we geprobeerd een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat bij jouw naam hoort, maar deze kon helaas niet worden afgeleverd omdat het e-mailadres ongeldig of onjuist lijkt te zijn.

We zouden het erg waarderen als we de kans krijgen om dit verder voor je uit te zoeken en samen tot een passende oplossing te komen. Zou je alsjeblieft willen reageren op deze e-mail met je bestelnummer en, indien van toepassing, het juiste e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst? Zodra we deze gegevens ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag en doen we ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Bedankt voor je geduld en begrip. We hopen snel van je te horen. Mocht je verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Aanrader!

Snelle bezorging, past netjes op mij, mooie kleur, goed zomergevoel, zeer tevreden met mijn t-shirt!

25 juni 2026

Hoi Nitish,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen, dat het T-shirt mooi past en dat je blij bent met de kleur en de zomerse uitstraling. Het doet ons veel plezier om te weten dat je tevreden bent met je aankoop.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Kwaliteit.

10 juni 2026

Hoi Canpolat,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.